Zwarte Markt Venray

Zwarte Markt Venray

Op de Zwarte Markt in de Evenementenhal Venray kunt u terecht voor een diversiteit aan leuke spulletjes tijdens een dagje shoppen! En met zowel aanbieders uit de regio als van ver daar buiten, is iedere editie van de Zwarte markt net weer even anders.

Meer dan 500 kramen staan voor u klaar met alles van zelfgemaakte artikelen tot kleding en woonaccessoires. Van tweedehands tot nieuwe goederen vullen de vele kraampjes. Decoratie artikelen, kleding en accessoires, bordspellen en zinkwerk. U kunt het zo gek niet bedenken of het is op de Zwarte Markt te vinden. En zeg nou eerlijk, extra betaalbaar is altijd mooi meegenomen, nietwaar?

Gezellig uitstapje naar de Zwarte Markt

Wat de Zwarte Markt natuurlijk gezellig maakt is de diversiteit van zowel de aanbieders als de bezoekers. Gemoedelijk rondneuzen in de hoop net dat ene artikel te vinden wat nog aan uw verzameling ontbreekt! En mochten de kinderen hun favoriete speelgoed al gevonden hebben, staat er ook vermaak klaar in de vorm van springkussens en kleine kermisattracties. Kortom, voor het hele gezin een leuk dagje uit.

Video Zwarte Markt Venray

Data Zwarte Markt Venray 2024
zondag 24 maart
09:00 - 16:30

Dit betreft de afgelopen editie van Zwarte Markt Venray in maart 2024.

Adres
, Venray


Officiële website van Zwarte Markt Venray

Deel uw ervaring met Zwarte Markt Venray hieronder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *