Openingstijden

Om er zeker van te zijn dat u niet voor een dichte deur komt te staan, controleer even de openingstijden van het museum of het winkelcentrum waar u naartoe wilt

Hieronder vindt u openingstijden en sluitingstijden van winkels en musea gerangschikt per stad om eenvoudig de tijden bij u in de buurt of de bestemming van uw shopuitje te vinden. Veel winkelplezier!

Openingstijden - Amsterdam

Tijdens een dagje uit in het centrum van Amsterdam is het handig om op de hoogte te zijn van de openingstijden van winkels en musea incl. koopavond. Van het Rijksmuseum tot de Albert Cuypmarkt.
Amsterdam verder lezen

Openingstijden - Den Bosch

Vind hier wat de openingstijden in Den Bosch zijn en wanneer u er op uit kunt tijdens koopavond. U wilt toch niet voor een dichte deur komen te staan bij uw bezoek aan één van de musea of een dagje shoppen in Den Bosch?
Den Bosch verder lezen

Openingstijden - Den Haag

Hoe laat Escher in het Paleis en de MegaStores in Den Haag open gaan vindt u hier. Perfect voorbereid op een dagje cultuur of shoppen in Den Haag, bijvoorbeeld op koopavond.
Den Haag verder lezen

Openingstijden - Eindhoven

Of u nou lekker komt slenteren op de markt in Eindhoven of het DAF Museum komt verkennen, het is handig om te weten hoe laat u welkom bent en tot hoe laat u nog lekker kunt shoppen op koopavond.
Eindhoven verder lezen

Openingstijden - Groningen

Wist u dat het in Groningen op donderdag koopavond is? Dit en meer, zoals vanaf hoe laat u bij de Ikea en andere winkels in Groningen binnen kunt wandelen vindt u hier.
Groningen verder lezen

Openingstijden - Maastricht

Nu is het Vrijthof altijd toegankelijk, maar dan is het natuurlijk ook handig om te weten (tot) hoe laat u in de omringende winkels in Maastricht terecht kunt op bijvoorbeeld koopavond.
Maastricht verder lezen

Openingstijden - Rotterdam

Van het Boijmans Museum tot Woonboulevard Alexandrium in Rotterdam zijn zeker een uitstapje waard, net als het centrum van Rotterdam op koopavond. Zorg dat u niet voor een gesloten deur komt te staan!
Rotterdam verder lezen

Openingstijden - Utrecht

Met de kids naar het Spoorwegmuseum of lekker shoppen in het centrum. Alle openingstijden voor een goed voorbereid dagje uit en avondje shoppen bij winkels in Utrecht op koopavond.
Utrecht verder lezen