Openingstijden

Opening hours shops and museums in the Netherlands

Om er zeker van te zijn dat u niet voor een dichte deur komt te staan, controleer even de openingstijden van het museum of het winkelcentrum waar u naartoe wilt

Hieronder vindt u openingstijden en sluitingstijden van winkels en musea gerangschikt per stad om eenvoudig de tijden bij u in de buurt of de bestemming van uw shopuitje te vinden. Veel winkelplezier!

Openingstijden - Amsterdam

Opening hours Amsterdam

Tijdens een dagje uit in het centrum van Amsterdam is het handig om op de hoogte te zijn van de openingstijden van winkels en musea. Van het Rijksmuseum tot de Albert Cuypmarkt.
Amsterdam verder lezen

Openingstijden - Den Bosch

Opening hours Den Bosch

Vind hier wat de openingstijden in Den Bosch zijn. U wilt toch niet voor een dichte deur komen te staan bij uw bezoek aan één van de musea of een dagje shoppen in Den Bosch?
Den Bosch verder lezen

Openingstijden - Den Haag

Opening hours The Hague

Hoe laat Escher in het Paleis en de MegaStores in Den Haag open gaan vindt u hier. Perfect voorbereid op een dagje cultuur of shoppen in de Hofstad.
Den Haag verder lezen

Openingstijden - Eindhoven

Opening hours Eindhoven

Of u nou lekker komt slenteren op de markt in Eindhoven of het DAF Museum komt verkennen, het is handig om te weten hoe laat u welkom bent.
Eindhoven verder lezen

Openingstijden - Groningen

Opening hours Groningen

Wist u dat het in Groningen op donderdag koopavond is? Dit en meer, zoals vanaf hoe laat u bij de Ikea binnen kunt wandelen vindt u hier.
Groningen verder lezen

Openingstijden - Maastricht

Opening hours Maastricht

Nu is het Vrijthof in Maastricht altijd toegankelijk, maar dan is het natuurlijk ook handig om te weten (tot) hoe laat u in de omringende winkels terecht kunt.
Maastricht verder lezen

Openingstijden - Rotterdam

Opening hours Rotterdam

Van het Boijmans Museum tot Woonboulevard Alexandrium in Rotterdam zijn zeker een uitstapje waard. Zorg dat u niet voor een gesloten deur komt te staan!
Rotterdam verder lezen

Openingstijden - Utrecht

Opening hours Utrecht

Met de kids naar het Spoorwegmuseum of lekker shoppen in het centrum van Utrecht. Alle openingstijden voor een goed voorbereid dagje uit in de Domstad.
Utrecht verder lezen