Openingstijden

Om er zeker van te zijn dat u niet voor een dichte deur komt te staan, controleer even de openingstijden van het museum of het winkelcentrum waar u naartoe wilt

Hieronder vindt u openingstijden en sluitingstijden van winkels en musea gerangschikt per stad om eenvoudig de tijden bij u in de buurt of de bestemming van uw shopuitje te vinden. Veel winkelplezier!

Openingstijden Amsterdam

Openingstijden Amsterdam? Tijdens een dagje Amsterdam is het handig om op de hoogte te zijn van de openingstijden van winkels en musea in het centrum. Incl. hoe laat de winkels sluiten op koopavond bijvoorbeeld. Van de Kalverstraat tot de Albert Cuypmarkt.
Openingstijden Amsterdam verder lezen

Openingstijden Den Bosch

Op zoek naar de openingstijden in Den Bosch? Vind hier wat de openingstijden in Den Bosch zijn en wanneer u er op uit kunt tijdens koopavond. U wilt toch niet voor een dichte deur komen te staan bij uw bezoek aan één van de musea of een dagje shoppen in Den Bosch?
Openingstijden Den Bosch verder lezen

Openingstijden Den Haag

Benieuwd naar de openingstijden Den Haag? Hoe laat Escher in het Paleis en winkels zoals de MegaStores in Den Haag open gaan vindt u hier. Perfect voorbereid op een dagje cultuur of shoppen in Den Haag, bijvoorbeeld op koopavond.
Openingstijden Den Haag verder lezen

Openingstijden Eindhoven

Openingstijden Eindhoven vindt u hier op Wattedoenin.nl. Of u nou lekker komt slenteren op de markt in Eindhoven of het DAF Museum komt verkennen, het is handig om te weten hoe laat u welkom bent en tot hoe laat u nog lekker kunt shoppen op koopavond.
Openingstijden Eindhoven verder lezen

Openingstijden Groningen

Ook voor de openingstijden in Groningen kunt u terecht op Wattedoenin.nl. Wist u bijvoorbeeld dat het in Groningen op donderdag koopavond is? Dit en meer, zoals vanaf hoe laat u bij de Ikea en andere winkels in Groningen binnen kunt wandelen vindt u hier.
Openingstijden Groningen verder lezen

Openingstijden Maastricht

De openingstijden in Maastricht vindt u hieronder. Nu is het Vrijthof uiteraard altijd toegankelijk. Maar ook is het handig om te weten (tot) hoe laat u in de omringende winkels in Maastricht terecht kunt op bijvoorbeeld koopavond.
Openingstijden Maastricht verder lezen

Openingstijden Rotterdam

Voor de openingstijden Rotterdam centrum bent u op Wattedoenin.nl aan het juiste adres. Van het Boijmans Museum tot Woonboulevard Alexandrium in Rotterdam zijn zeker een uitstapje waard. Net als centrum Rotterdam op koopavond. Zorg dat u niet voor een gesloten deur komt te staan!
Openingstijden Rotterdam verder lezen

Openingstijden Utrecht

Alle openingstijden Utrecht voor een goed voorbereid dagje uit en avondje shoppen vindt u hieronder. Of u nou met de kids naar het Spoorwegmuseum gaat of lekker een dagje komt shoppen in het centrum. Hoe laat de winkels open gaan in Utrecht vindt u hier op een rijtje. Handig wanneer u nog even binnen wilt wandelen bij winkels in Utrecht op o.a. koopavond.
Openingstijden Utrecht verder lezen