Wat te doen met kids

De leukste tips voor wat te doen met kidsWat te doen met kids? Voor de leukste dagjes uit met kinderen vindt u hieronder kinderactiviteiten in heel Nederland. Zoals speeltuinen om in rond te rennen en dierenparken om oog in oog met wilde dieren te staan. Ook musea en ontdekhoeken passeren de revue.

Kies dus hieronder uit de leuke dingen die er te doen zijn met kinderen van Drenthe tot Zuid Holland. Nog meer tips voor een dagje uit met kids? Bekijk ook eens de vele pretparken in Nederland om aanvullende ideeën op te doen.

Kinderuitjes Drenthe

Drenthe ontdekken met kinderen? Drenthe is een populaire vakantiebestemming voor gezinnen. Wat uiteraard wordt versterkt door de leuke uitjes die er ook voor kinderen te vinden zijn.

Kinderuitjes Drenthe verder lezen

Kinderuitjes Flevoland

Er op uit in Flevoland met kinderen belooft een dag vol avontuur te worden. Op ontdekking in de luchtvaart en in de geschiedenis van de provincie. Of lekker apenkooien!

Kinderuitjes Flevoland verder lezen

Kinderuitjes Friesland

Een dagje Friesland met kinderen? De vele meren en het groene landschap komen o.a. terug tussen de uitjes met kinderen in Friesland. Tenzij het weer even tegen zit. Maar dan behoren ook overdekte speeltuinen tot de mogelijkheden.

Kinderuitjes Friesland verder lezen

Kinderuitjes Gelderland

Gelderland rustig? Ja zolang uw kinderen deze locaties nog niet ontdekt hebben. Daarna barst het feest los!

Kinderuitjes Gelderland verder lezen

Kinderuitjes Groningen

Ook in de provincie Groningen snappen ze wat kinderen leuk vinden om te doen! Van strips lezen tot glijden van glijbanen behoren dan ook tot de mogelijkheden.

Kinderuitjes Groningen verder lezen

Kinderuitjes Limburg

Ook in Limburg zijn met kinderen genoeg leuke dingen te doen. Het heuvelachtige landschap in Limburg herbergt naast diverse leuke klautermogelijkheden ook een rijkdom aan leerzame en actieve uitjes.

Kinderuitjes Limburg verder lezen

Kinderuitjes Noord Brabant

Een dagje Noord-Brabant met kinderen? Aan leuke kinderactiviteiten is er in ieder geval geen tekort. Van speel- tot dierentuinen garanderen een leuk dagje weg met de kids.

Kinderuitjes Noord Brabant verder lezen

Kinderuitjes Noord Holland

Leuk uitjes met kinderen zijn er in overvloed in Noord-Holland. Zoals Amsterdam en Haarlem! Bekend als leuke locaties om te shoppen, valt er ook voor een dagje met de kinderen genoeg te beleven.

Kinderuitjes Noord Holland verder lezen

Kinderuitjes Overijssel

Een dagje er op uit met kinderen in Overijssel? Het leuke aan het oosten van Nederland is dat er zoveel natuur is. Natuur voor uw kinderen om te ontdekken!

Kinderuitjes Overijssel verder lezen

Kinderuitjes Utrecht

Welke leuke dingen er in Utrecht te doen zijn met kinderen? Ontdek wat o.a. Nijntje voor ze in petto heeft!

Kinderuitjes Utrecht verder lezen

Kinderuitjes Zeeland

Er op uit met kinderen in Zeeland valt hoe dan ook een hoop te beleven rondom het thema water. Maar er is meer! Wat te denken van diverse leuke speeltuinen, zowel overdekt als in de open lucht.

Kinderuitjes Zeeland verder lezen

Kinderuitjes Zuid Holland

In Zuid-Holland er op uit met kinderen? Van Rotterdam tot Den Haag zijn er genoeg leuke dingen te doen met kinderen. Zo zullen uw kinderen zich op onderstaande locaties urenlang kunnen vermaken.

Kinderuitjes Zuid Holland verder lezen