Wat te doen in de vakantie

Wat te doen in de vakantie? De redactie van Wattedoenin.nl doet haar best om de vraag -wat er waar en wanneer te doen is- continue zo goed mogelijk te beantwoorden.

Om die reden zijn de vakantie specials voor u samengesteld, met specifiek aanbod aan uitjes en evenementen (wat) in heel Nederland (waar) tijdens de vakanties (wanneer). Veel leesplezier en nog meer plezier tijdens uw uitstapjes!

Vakanties: dit is wat er te doen is

Uitjes voorjaarsvakantieWat te doen in de voorjaarsvakantie
Voor sommigen is de voorjaarsvakantie hét moment voor wintersport, voor anderen juist voor leuke uitjes! Alle uitjes, kinderactiviteiten en evenementen op een rijtje. Van de Huishoudbeurs tot museum uitjes.

 

Wat te doen met carnaval
Wat te doen met carnaval
U bent van Maastricht tot Utrecht welkom tijdens de vele optochten, leuke feesten en huldigingen van de Prinsen ter ere van carnaval.

 

PaasmarktWat te doen met Pasen
Met Pasen wordt er in Nederland altijd weer een hoop georganiseerd. En aangezien ook kinderen vrij zijn, betekent het vaak dat ouders zowel voor thuis als buiten wel wat tips kunnen gebruiken.

 

Koningsdag activiteitenWat te doen op Koningsdag
Vrijmarkten en diverse Koningsdagfestivals maken van Koningsdag ieder jaar weer een groot feest. Van Amsterdam tot Maastricht!

 

 

Activiteiten meivakantieWat te doen in de Meivakantie
Ook tijdens de Meivakantie wordt er genoeg georganiseerd! Leuke kinderactiviteiten in diverse musea en veel evenementen voor een heerlijk dagje uit!

 

5 mei festivalsBevrijdingsdag festivals
In iedere provincie wordt een Bevrijdingsfestival georganiseerd. Hier het overzicht van alle artiesten en evenementen die er per provincie te vinden zijn!

 

Hemelvaart festivalsWat te doen met Hemelvaart
Naast de vele evenementen tijdens Hemelvaart zijn de jaarmarkten, braderieën en fietstochten ook leuk om te bezoeken! En dat in regio’s van noord tot zuid.

 

Evenementen PinksterenWat te doen met Pinksteren
Met uitjes naar Pinksterfeesten, pop- en jazzfestivals en natuurlijk diverse pinkstermarkten. Zo trekt heel Nederland er met Pinksteren op uit.

 

Uitjes herfstvakantieWat te doen in de herfstvakantie
Nacht van de Nacht, Kindermaand, Maand van de geschiedenis. En dan hebben we het nog niet over feestelijke uitjes zoals het Oktoberfeest Sittard!

 

KerstuitjesWat te doen met kerst
Lekker schaatsen, naar het circus of misschien liever naar één van de typisch kerstevenementen (zoals het Dickens Festijn) om in de stemming te komen? En hoe zit het eigenlijk met die kerstmarkten?