Vakantie specials

Holidays in the Netherlands

De redactie van Wattedoenin.nl doet haar best om de vraag 'Wat is er waar en wanneer te doen' continue zo goed mogelijk te beantwoorden.

Om die reden zijn de vakantie specials voor u samengesteld, met specifiek aanbod aan uitjes en evenementen (wat) in heel Nederland (waar) tijdens de vakanties (wanneer). Veel leesplezier en nog meer plezier tijdens uw uitstapjes!

Vakantie specials - Overzicht

Wat te doen in de voorjaarsvakantie
Voor sommigen is de voorjaarsvakantie hét moment voor wintersport, voor anderen juist voor leuke uitjes! Alle uitjes, kinderactiviteiten en evenementen op een rijtje, van de Huishoudbeurs tot museum uitjes.

Wat te doen met carnaval
U bent van Maastricht tot Utrecht welkom tijdens de vele optochten, leuke feesten en huldigingen van de Prinsen ter ere van carnaval.

Wat te doen met Pasen
Met Pasen wordt er in Nederland altijd weer een hoop georganiseerd. En aangezien ook kinderen vrij zijn, betekent het vaak dat ouders zowel voor thuis als buiten wel wat tips kunnen gebruiken.

Wat te doen op Koningsdag
Vrijmarkten en diverse Koningsdagfestivals maken van Koninginnedag ieder jaar weer een groot feest van Amsterdam tot Maastricht!

Wat te doen in de Meivakantie
Ook tijdens de Meivakantie wordt er genoeg georganiseerd! Leuke kinderactiviteiten in diverse musea en veel evenementen voor een heerlijk dagje uit!

Wat te doen op Bevrijdingsdag
In iedere provincie wordt een Bevrijdingsfestival georganiseerd, hier het overzicht van alle artiesten en evenementen die er per provincie zijn!

Wat te doen met Hemelvaart
Naast de vele evenementen tijdens Hemelvaart zijn de jaarmarkten, braderieën en fietstochten, die in verschillende regio’s georganiseerd worden, ook leuk om te bezoeken!

Wat te doen met Pinksteren
Met uitjes naar Pinksterfeesten, pop- en jazzfestivals en natuurlijk diverse pinkstermarkten trekt heel Nederland er met Pinksteren op uit.

Wat te doen in juni | Zomervakantie uitjes
Van culturele evenementen zoals de Kunst in het Park in Enschede tot theater optredens tijdens Oerol op Terschelling bent u welkom om van het mooie weer en leuke activiteiten te genieten.

Wat te doen in juli | Zomervakantie uitjes
Ook juli bruist weer van de evenementen, met als grootste en bekendste waarschijnlijk de Nijmeegse Vierdaagse met alleen al 45000 deelnemers, los van de overige bezoekers!

Wat te doen in augustus | Zomervakantie uitjes
Ook augustus is een feestmaand met diverse feestweken, zomer festivals en diverse leuke uitjes waarmee u zich uitstekend zal weten te vermaken.

Wat te doen in de herfstvakantie
Nacht van de Nacht, Kindermaand, Maand van de geschiedenis en dan hebben we het nog niet over feestelijke uitjes zoals het Oktoberfeest Sittard!

Wat te doen met kerst
Lekker schaatsen, naar het circus of misschien liever naar één van de typisch kerstevenementen zoals het Dickens Festijn om in de stemming te komen? En hoe zit het eigenlijk met die kerstmarkten?