Uitgaan in Nederland

Uitgaan in Amsterdam is elke avond feestAls één ding zeker is, dan is het dat uitgaan in Nederland erg divers is. Hieronder vindt u enkele van de leukste uitgaanssteden in Nederland.

Groningen, bijvoorbeeld, is voornamelijk bekend om het studentenleven. In Rotterdam zijn de clubs erg aanwezig. En in Amsterdam kunt u aan de ene kant op z'n Amsterdams in de Jordaan. Of gaat u toch liever voor één van de feestlocaties op het Rembrandtplein.

Ook een aanrader is het uitgaan in Den Bosch. De zuidelijke gezelligheid zal u aangenaam verrassen. Dit geldt natuurlijk ook voor Maastricht met aanvullend een bruisend nachtleven gevuld met studenten.

De leukste uitgaanssteden van Nederland

Amsterdam

Amsterdam is één van de weinige steden in Nederland waar uitgaan op iedere dag van de week mogelijk is. Uiteraard op vrijdag- en zaterdagavond. En heeft u een keer zin om de stad in te gaan op maandagavond. U bent zeker niet de enige. De sfeer in het uitgaanscentrum van Amsterdam is over het algemeen gemoedelijk. Wat betreft de kledingvoorschriften, die zijn vaak erg flexibel.

Uitgaan in Amsterdam verder lezen

Den Bosch

Den Bosch en het uitgaansleven staan bekend om de zuidelijke gezelligheid. Het uitgaanscentrum is zeer overzichtelijk te noemen, of op z’n minst zult u bij het vinden van het eerste café ook gelijk het volgende zien liggen. De inwoners van Den Bosch zijn zeer gastvriendelijk en dat maakt dat ieder café eigenlijk wel een aanrader is.

Uitgaan in Den Bosch verder lezen

Den Haag

Den Haag heeft naast een mooi klassiek stadscentrum, ook een hoop levendige uitgaansgelegenheden. Van cafés tot Ierse pubs en discotheken, uitgaan is veelal geconcentreerd om en nabij de Hofvijver.

Uitgaan in Den Haag verder lezen.

Eindhoven

Zoals Amsterdam de Melkweg kent, kent Eindhoven de Effenaar. En daar houdt de vergelijking niet op. Minstens zo’n bruisend nachtleven treft u aan in de 5 uitgaansgebieden die Eindhoven rijk is. Van bruine cafés tot clubs die tot in de late uurtjes open zijn. Have fun!

Uitgaan in Eindhoven verder lezen

Groningen

Groningen heeft een actief uitgaansleven, mede dankzij de vele studenten die rond de Grote Markt en in de diverse clubs te vinden zijn. Behalve feestcafés beschikt Groningen ook over genoeg uitgaansgelegenheden die wat rustiger zijn, zoals jazz cafés en bruine kroegen.

Uitgaan in Groningen verder lezen

Maastricht

Om alle cafés in Maastricht te bezoeken heeft u gegarandeerd meer dan één weekend nodig. En zelfs dan zal het nog krap worden. Zeker als u bedenkt dat buiten het centrum iedere wijk ook nog eigen cafés heeft.

Uitgaan in Maastricht verder lezen

Rotterdam

In het uitgaan in Rotterdam staan de clubs centraal. Dit wordt nog een keer versterkt doordat veel van de de clubs zich op loopafstand van elkaar bevinden. Eenmaal in het centrum van Rotterdam zult u geen enkel probleem hebben om de juiste club te vinden. Iets verder van het centrum af, richting de Oude Haven zijn daarnaast ook nog leuke cafés en clubs te vinden.

Uitgaan in Rotterdam verder lezen

Utrecht

Utrecht is een stad met een divers en levendig nachtleven. En het is deze diversiteit dat er letterlijk voor elk wat wils te vinden is. Van hippe en trendy clubs tot gezellige bruine cafés, laat het maar aan Utrecht over om uw avondje uit te vullen.

Uitgaan in Utrecht verder lezen