Uitgaan in Den Bosch

Ontdek de gezelligheid tijdens het uitgaan in Den BoschDen Bosch en het uitgaansleven staan bekend om de zuidelijke gezelligheid. Het uitgaanscentrum is zeer overzichtelijk te noemen, of op z'n minst zult u bij het vinden van het eerste café ook gelijk het volgende zien liggen. De inwoners van Den Bosch zijn zeer gastvriendelijk en dat maakt dat ieder café eigenlijk een aanrader is.

Beginnend bij het station, komen we eerst café M'n Tante tegen in de uitgaanswijk de Uilenburg. Een goede plek om uw avond uit te beginnen. Langs diverse cafés in de Karrenstraat en de Ridderstraat, komen we uit bij de Markt. Hier vindt u o.a. Plein 79, alternatief en gezellig uitgaan!

Doorwandelend op de Kerkstraat treft u aan de rechterkant de Korte Putstraat aan. Alles op wandelafstand wel te verstaan. Hierna treft u de Parade, voor jonge Bosschenaren zeker 'the place to be'. U leest het al, uitgaanstips voor een avondje Den Bosch in overvloed.

Karrenstraat Uilenburg Markt Korte Putstraat Parade

Uitgaan in Den Bosch - Karrenstraat

Aan de Karrenstraat kunt u terecht of u nou op zoek bent naar leuke uitgaansgelegenheden of een lekker restaurant. Komt u van de Vismarkt, wandelt u langs een diversiteit aan leuke locaties.

Zomers en Zomers

Zomers & Zomers in Den Bosch De muziek lekker hard en de tent lekker vol dat is Zomers & Zomers in Den Bosch. Met een divers publiek is het er altijd gezellig en op donderdagavond is het tijd voor 70's, 80's en Top 40. U kunt dus lekker meezingen. De bierliefhebbers [...] Zomers en Zomers verder lezen.
Karrenstraat verder lezen

Uitgaan in Den Bosch - Uilenburg

Schilderachtig en hoe-dan-ook gezellig is de buurt Uilenburg in Den Bosch. Komt u van het station, dan wandelt u er zo binnen richting het centrum.

De gezellige straatjes is waar u diverse kroegen en café’s vindt om uw avond goed te beginnen.

Café M’n Tante

Café M'n Tante in Den Bosch Gezellig café, zeker voor de vrijdagmiddag borrel en een uitstekende plek om uw kroegentocht door Den Bosch te beginnen. In 2008 winnaar van de Bronzen Tapknop en 2007 de Gouden Tapknop van Heineken. De beroemde woorden van Freddy Heineken, 'Ik verkoop geen bier, ik verkoop [...] Café M’n Tante verder lezen.

Uitgaan in Den Bosch - Markt

Het centrum van het uitgaansleven in Den Bosch is toch de Markt waar u van alle kanten ook weer alle kanten op kunt. Op de Markt zelf en vlak om de hoek kunt u ook terecht voor een drankje en alternatief stappen.

Plein 79

Plein 79 in Den Bosch Alternatieve uitgaansgelegenheid, met betaalbare drankjes en een gezellige sfeer. Plein 79 is gelegen aan de markt en onder de VVV van Den Bosch. Wat betreft muziek, passeren metal en rock zeker de revue en afhankelijk van de avond, wordt er ook meer in het dans [...] Plein 79 verder lezen.

Markt verder lezen

Uitgaan in Den Bosch - Korte Putstraat

Ook wel ‘de terrasstraat van Nederland’, zit de Korte Putstraat van het begin tot het eind vol met een hoop restaurants en leuke cafés.

Café Roels

Café Roels in Den Bosch Café Roels heeft de uitstraling van een Engelse pub. Dankzij bands en artiesten die regelmatig de muziek verzorgen, is er eigenlijk altijd een leuke sfeer. Het publiek varieert, maar veel van de lokale sportverenigingen (waaronder hockey en rugby) komen hier gezamenlijk een drankje doen. Video [...] Café Roels verder lezen.

Taveerne ’t Pantoffeltje

Taveerne ‘t Pantoffeltje in Den Bosch in Den Bosch Typische zuidelijke gezelligheid hebben ze omarmd in 't Pantoffeltje waar u zowel binnen als buiten op het terras van het diverse publiek kan genieten. Het klassieke interieur en het gezellige team dat u verwelkomt maken dat vrijwel iedereen zich direct thuis voelt bij een avondje [...] Taveerne ’t Pantoffeltje verder lezen.

Uitgaan in Den Bosch - Parade

Op en nabij dit grote en gezellige plein aan de voet van de Sint Jan hoeft u zich tijdens het stappen niet te vervelen.

Van hippe dance locaties tot ouderwets gezellige grand café’s staan op een rijtje klaar om u te verwelkomen tijdens uw avondje stappen in Den Bosch.

Café Blondt

Café Blondt aan de Parade in Den Bosch Met een smakelijke cocktail night op zaterdagavond zit de sfeer er gegarandeerd snel in bij Café Blondt (voorheen Cordes). Van house tot hiphop en zolang u op zoek bent naar een avond vol plezier is Café Blondt een uitstekende optie. Ook dankzij de live optredens [...] Café Blondt verder lezen.

Café Silva Ducis

Café Silva Ducis in Den Bosch Op de parade vindt u een hele reeks cafés, waaronder Silva Ducis. Het eerste Grand Café in Den Bosch! Overdag is het een Grand Café en ook 's avonds is het een populaire uitgaansgelegenheid. Met diverse muziekstijlen, veelal populaire muziek en ook house, een energieke [...] Café Silva Ducis verder lezen.

Parade verder lezen