Uitgaan in Den Bosch

Ontdek de gezelligheid tijdens het uitgaan in Den BoschUitgaan in Den Bosch en het uitgaansleven staan bekend om de zuidelijke gezelligheid. Het uitgaanscentrum is overzichtelijk te noemen. Of op z’n minst zult u bij het vinden van het eerste café ook gelijk het volgende zien liggen. De inwoners van Den Bosch zijn zeer gastvriendelijk en dat maakt dat ieder café eigenlijk een aanrader is.

Beginnend bij het station, komen we eerst café M'n Tante tegen in de uitgaanswijk de Uilenburg. Een goede plek om uw avond uit te beginnen. Langs diverse kroegen in de Karrenstraat en de Ridderstraat, komen we uit bij de Markt. Hier vindt u o.a. Plein 79, alternatief en gezellig uitgaan!

Doorwandelend op de Kerkstraat treft u aan de rechterkant de Korte Putstraat aan. Alles op wandelafstand wel te verstaan. Hierna treft u de Parade. Voor jonge Bosschenaren zeker 'the place to be'. U leest het al, uitgaanstips voor een avondje Den Bosch in overvloed.

Karrenstraat Uilenburg Markt Korte Putstraat Parade

Uitgaan in Den Bosch - Karrenstraat

Aan de Karrenstraat kunt u terecht of u nou op zoek bent naar leuke uitgaansgelegenheden of een lekker restaurant. Komt u van de Vismarkt, dan wandelt u langs een diversiteit aan leuke cafés.

Zomers en Zomers

Zomers & Zomers in Den Bosch De muziek lekker hard en de tent lekker vol dat is Zomers & Zomers in Den Bosch. Dé plek voor een gezellige borrel of feestelijk avondje uit! Met een divers publiek is het er altijd gezellig en op donderdagavond is het tijd voor 70's, 80's [...] Zomers en Zomers verder lezen.
Karrenstraat verder lezen

Uitgaan in Den Bosch - Uilenburg

Schilderachtig en hoe-dan-ook gezellig is de buurt Uilenburg in Den Bosch. Komt u van het station, dan wandelt u er zo binnen richting het centrum.

De gezellige straatjes is waar u diverse kroegen en cafés vindt om uw avond uitgaan in Den Bosch te beginnen.

Café De Uilenburg

Café De Uilenburg Café de Uilenburg bevindt zich in een van de oudste wijken van Den Bosch, de Uilenburg. Een gezellig borrel café aan de bruisende Korenbrugstraat met een uitgebreide hapjeskaart, goede bieren van de tap en een mooi assortiment wijnen en cocktails. In het weekend kunt u [...] Café De Uilenburg verder lezen.

Uitgaan in Den Bosch - Markt

Het centrum van het uitgaansleven in Den Bosch is toch de Markt waar u van alle kanten ook weer alle kanten op kunt. Op de Markt zelf en vlak om de hoek kunt u ook terecht voor een drankje en alternatief stappen.

Plein 79

Plein 79 in Den Bosch Plein 79 is een alternatieve uitgaansgelegenheid met betaalbare drankjes en een gezellige sfeer. Gelegen aan de markt en onder de VVV van Den Bosch. Het is verreweg de meest veelzijdige uitgaansplek van de stad. Met wekelijks een grote variatie aan muziek en een geweldige sfeer. [...] Plein 79 verder lezen.

Markt verder lezen

Uitgaan in Den Bosch - Korte Putstraat

De Korte Putstraat wordt ook wel ‘de terrasstraat van Nederland’ genoemd. En zit van het begin tot het eind vol met een hoop restaurants en leuke cafés. Kortom, niet te missen tijdens het uitgaan in Den Bosch.

Café Roels

Café Roels in Den Bosch Café Roels heeft de uitstraling van een Engelse pub. Dankzij bands en artiesten die regelmatig de muziek verzorgen, is er eigenlijk altijd een leuke sfeer. Het publiek varieert, maar veel van de lokale sportverenigingen (waaronder hockey en rugby) komen hier gezamenlijk een drankje doen. Café [...] Café Roels verder lezen.

Taveerne ’t Pantoffeltje

Taveerne ‘t Pantoffeltje in Den Bosch in Den Bosch Typische zuidelijke gezelligheid hebben ze omarmd in 't Pantoffeltje. Waar u zowel binnen als buiten op het terras van het diverse publiek kan genieten. Het klassieke interieur en het gezellige team dat u verwelkomt maken dat vrijwel iedereen zich direct thuis voelt bij een avondje [...] Taveerne ’t Pantoffeltje verder lezen.

Uitgaan in Den Bosch - Parade

Op en nabij de gezellige Parade aan de voet van de Sint Jan hoeft u zich tijdens het uitgaan niet te vervelen.

Van hippe dance locaties tot ouderwets gezellige grand cafés staan op een rijtje klaar om u te verwelkomen tijdens uw avondje stappen in Den Bosch.

Cafe Cinq

Cafe Cinq In Cafe Cinq aan de Parade in Den Bosch is er eigenlijk altijd sprake van een feestelijke sfeer gedurende de avond. Met een gezellig jong publiek! Met dance muziek van de dj komen hier ook regelmatig de voetjes van de vloer en de thema avonden [...] Cafe Cinq verder lezen.

Café Silva Ducis

Café Silva Ducis in Den Bosch Welkom bij Silva Ducis, het eerste Grand Café in Den Bosch! Silva Ducis is gevestigd aan één van de mooiste pleinen van Den Bosch, de Parade. Aan de voet van de Sint-Janskathedraal. Overdag is het een Grand Café en ook 's avonds is het een [...] Café Silva Ducis verder lezen.

Parade verder lezen