Uitgaan in Rotterdam

Uitgaan in Rotterdam? Een feest!Tijdens het uitgaan in Rotterdam staan de clubs centraal. Dit wordt nog een keer versterkt doordat veel van de de clubs zich op loopafstand van elkaar bevinden.

Iets verder van het centrum af, richting de Oude Haven zijn daarnaast ook nog leuke cafés en clubs te vinden. Met natuurlijk de charme van het water dichtbij en een beetje de massa vermijdend tijdens het uitgaan. In het centrum zoals op het Hofplein gaat het om snel en flitsend, maar daar iets verder vandaan wordt het in Rotterdam heel snel ontspannen.

Wilt u lekker stappen in cafés en het drukke uitgaanscentrum een stukje achter uw laten, ga dan ook eens richting de Nieuwe Binnenweg. In deze omgeving, bij o.a. de Coolhaven, vindt u namelijk ook nog een aantal leuke uitgaanstips. Uiteraard zijn er ook concerten en optredens te bezoeken. Deze worden veelal in concertlocaties zoals de Ahoy georganiseerd.

Hofplein Oude Haven Maasboulevard Nieuwe Binnenweg Concertlocaties

Uitgaan in Rotterdam - Hofplein

Het Hofplein zelf klinkt misschien als een vreemde locatie om uit te gaan, maar rondom deze rotonde zijn diverse leuke uitgaanstips te vinden tijdens een avondje Rotterdam.

Club Villa Thalia

Uitgaan Club Villa Thalia in Rotterdam Enorme dansvloer, balkonnen aan de zijkant en een trendy publiek. Vermaak u op één van de vijf verdiepingen in een stijlvollle en relaxte sfeer. Voor de VIP ruimtes dient u wel vooraf te reserveren, maar dan heeft u ook een complete avond met luxe en [...] Club Villa Thalia verder lezen.

Toffler

Uitgaan Toffler Rotterdam De opgedeelde ruimte van deze club (voorheen de Catwalk), maakt dat u niet het gevoel krijgt in een grote hal te staan. Daarnaast zorgen de dj's van Toffler elke donderdag-, vrijdag en zaterdagavond voor een echte club ervaring. Video Toffler Toffler verder lezen.

Uitgaan in Rotterdam - Oude haven

Het leuke aan de Oude Haven in Rotterdam is o.a. de setting waarbinnen de uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Sfeervol stappen dus!

Pardoen

Uitgaan Pardoen Rotterdam Een simpel café aan de haven. Uiteraard wel met een erg gezellig publiek en binnen een balkon om naar de overige gasten te kunnen kijken. Naast het publiek zijn ook de live muziek en het kijken van voetbalwedstrijden genoeg reden om eens binnen te wandelen [...] Pardoen verder lezen.

Stockholm

Uitgaan Stockholm Rotterdam Op zoek naar hip en trendy en een lounge sfeer, dan is Stockholm een uitstekende optie. Het hele interieur is puur ingericht op stijl. Van het restaurant tot de lounge bar, innovatief en prikkelend. Zeker met een dj, maar geen luide herrie. Kom ook het [...] Stockholm verder lezen.

Uitgaan in Rotterdam - Maasboulevard

Spetter pieter pater, lekker langs het water, ja aan de Maasboulevard wordt het wel een druppel later. Midden in de stad en aan het water is toch een unieke ervaring. Kom ook eens langs bij één van de kroegen aan de waterkant.

Maassilo

Uitgaan Maassilo in Rotterdam Aan de Maas vinden we verder nog één van de populairste clubs, de Maassilo. Voorheen de locatie voor Now & Wow, worden hier vele housefeesten gegeven. De ruimte die er is ontstaan nadat deze 'graanschuur' is omgebouwd tot evenementen locatie is groot genoeg om een [...] Maassilo verder lezen.

Munch

Uitgaan bij Munch Rotterdam Bij Munch, voorheen Club Vie, kunt u ieder weekend genieten van een gezellige en toegankelijke sfeer. Met op vrijdag verscheidene feesten en op zaterdag alles van disco tot hiphop en van house tot top 40-hits. Aan de Maas gelegen heeft Munch een unieke locatie en [...] Munch verder lezen.

Uitgaan in Rotterdam - Nieuwe Binnenweg

Hartje Rotterdam, dus populair tijdens een avondje stappen. Dat is de Nieuwe Binnenweg.

Club Vibes

Uitgaan Club Vibes Rotterdam Helemaal aan het begin van de Nieuwe binnenweg (gezien vanuit het centrum) vindt u al een aanrader. Club Vibes heeft qua stijl wel iets weg van een feestcafé. Ongedwongen, leuke muziek en een vrolijke sfeer. Met regelmatig leuke thema avonden van Karaoke tot Back in [...] Club Vibes verder lezen.

Jazzcafé Dizzy

Uitgaan bij Jazzcafé Dizzy in Rotterdam Uiteraard doet de naam het al vermoeden, op drie avonden in de week staat in Dizzy Jazzcafé jazzmuziek centraal. Met live optredens dus een uitstekend café om onder het genot van een drankje lekker te ontspannen en de drukte achter u te laten. De live [...] Jazzcafé Dizzy verder lezen.

Rotown

Uitgaan Rotown Rotterdam Een poppodium met live muziek en een simpel eetcafé er bij. Dat is Rotown. Van jazz tot pop en live bands, en een plek waar ook Rotterdammers zelf te vinden zijn. Houdt u van gemoedelijk en gezellig, zonder alle franje, kom dan eens naar deze [...] Rotown verder lezen.

Uitgaan in Rotterdam - Concertlocaties

Bij een grote stad als Rotterdam horen ook grote evenementen. En wat is er nou leuker dan een concert om je avond door te brengen.

Ahoy

Ahoy Rotterdam De Ahoy is natuurlijk dé locatie voor grote concerten, feesten en beurzen aan de rand van Rotterdam. Met maar liefst 6 evenementenhallen en duizenden vierkante meters oppervlakte ontdekt u hier jaarlijks diverse evenementen van formaat. Wie kent er niet het North Sea Jazz Festival, het [...] Ahoy verder lezen.

De Doelen

Concerten De Doelen Rotterdam Voor honderden evenementen, van concerten tot congressen, kunt u ieder jaar terecht in De Doelen in Rotterdam. Ook komen namen als het International Film Festival Rotterdam de jaarlijkse Kindermuziekweek voorbij en de locatie in het centrum van de stad is natuurlijk een uitstekende reden om [...] De Doelen verder lezen.