Uitgaan in Rotterdam

Uitgaan in Rotterdam? Een feest!Tijdens het uitgaan in Rotterdam staan in het centrum de clubs centraal. Dit wordt versterkt doordat veel van de de clubs zich op loopafstand van elkaar bevinden.

In het centrum zoals op het Hofplein gaat het om snel en flitsend, maar daar iets verder vandaan wordt het in Rotterdam heel snel ontspannen. Zoals richting de Oude Haven waar ook leuke cafés en clubs te vinden. Met natuurlijk de charme van het water dichtbij tijdens het uitgaan.

Wilt u lekker stappen in cafés en het drukke uitgaanscentrum een stukje achter uw laten? Ga dan ook eens richting de Nieuwe Binnenweg. In deze omgeving, bij o.a. de Coolhaven, treft u namelijk een bruisend nachtleven aan.

Hofplein Oude Haven Maasboulevard Nieuwe Binnenweg Concertlocaties

Uitgaan in Rotterdam - Hofplein

Het Hofplein is een populair uitgaansgebied in Rotterdam. Een rotonde klinkt misschien als een vreemde locatie om uit te gaan. Maar rondom deze rotonde zijn diverse leuke uitgaanstips te vinden tijdens een avondje Rotterdam.

Club Villa Thalia

Uitgaan Club Villa Thalia in Rotterdam Enorme dansvloer, balkonnen aan de zijkant en een trendy publiek. Vermaak u op één van de vijf verdiepingen in een stijlvollle en relaxte sfeer. Voor de VIP ruimtes dient u wel vooraf te reserveren, maar dan heeft u ook een complete avond met luxe en [...] Club Villa Thalia verder lezen.

Toffler

Uitgaan Toffler Rotterdam De nachtclub Toffler bevindt zich in het centrum van Rotterdam, op 5 minuten van het Centraal Station. De opgedeelde ruimte van deze club (voorheen de Catwalk) maakt dat u niet het gevoel krijgt in een grote hal te staan. Daarnaast zorgen de dj's van Toffler [...] Toffler verder lezen.

Uitgaan in Rotterdam - Oude haven

Het leuke aan de Oude Haven in Rotterdam is o.a. de setting waarin de uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Ontspannen met gezellige terrasjes aan het water. Sfeervol stappen dus!

Pardoen

Uitgaan Pardoen Rotterdam Een simpel café aan de haven. Uiteraard wel met een erg gezellig publiek en binnen een balkon om naar de overige gasten te kunnen kijken. Pardoen staat bekend om het zeer grote assortiment aan bijzondere bieren. Naast het bier zijn ook de live muziek en [...] Pardoen verder lezen.

Stockholm

Uitgaan Stockholm Rotterdam Op zoek naar hip en trendy en een lounge sfeer, dan is Stockholm een uitstekende optie. Het hele interieur is puur ingericht op stijl. Van het restaurant tot de lounge bar, innovatief en prikkelend. Zeker met een dj, maar geen luide herrie. Kom ook het [...] Stockholm verder lezen.

Uitgaan in Rotterdam - Maasboulevard

Spetter pieter pater, lekker langs het water. Aan de Maasboulevard wordt het tijdens het uitgaan wel een druppel later. Midden in de stad en tegelijkertijd aan het water is hoe dan ook een unieke ervaring. Kom ook eens langs bij één van de cafés aan de waterkant.

Maassilo

Uitgaan Maassilo in Rotterdam Aan de Maas vindt u één van de populairste clubs, de Maassilo. Voorheen de locatie voor Now & Wow, worden hier vele housefeesten gegeven. De ruimte die er is ontstaan nadat deze 'graanschuur' is omgebouwd tot evenementen locatie is groot genoeg om een avond lang [...] Maassilo verder lezen.

Munch

Uitgaan bij Munch Rotterdam Bij Munch kunt u ieder weekend genieten van een gezellige en toegankelijke sfeer. Met op vrijdag verscheidene feesten en op zaterdag alles van disco tot hiphop en van house tot top 40-hits. Aan de Maas gelegen heeft Munch een unieke locatie en een gezellig divers [...] Munch verder lezen.

Uitgaan in Rotterdam - Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg ligt in Hartje Rotterdam en is voorzien van diverse leuke uitgaansgelegenheden. Een populair uitgaansgebied tijdens een avondje stappen.

Jazzcafé Dizzy

Uitgaan bij Jazzcafé Dizzy in Rotterdam Uiteraard doet de naam het al vermoeden, op drie avonden in de week staat in Dizzy Jazzcafé jazzmuziek centraal. Met live optredens dus een uitstekend café om onder het genot van een drankje lekker te ontspannen en de drukte achter u te laten. De live [...] Jazzcafé Dizzy verder lezen.

Rotown

Uitgaan Rotown Rotterdam Rotown is sinds 1987 een begrip in Rotterdam. Een poppodium met live muziek en een simpel eetcafé er bij. Van jazz tot pop en live bands, en een plek waar ook Rotterdammers zelf te vinden zijn. Houdt u van gemoedelijk en gezellig, zonder alle franje. [...] Rotown verder lezen.

Uitgaan in Rotterdam - Concertlocaties

Bij een grote stad als Rotterdam horen ook grote evenementen. En wat is er nou leuker dan een concert om je avond door te brengen.

Ahoy

Ahoy in Rotterdam De Ahoy in Rotterdam is natuurlijk dé locatie voor grote concerten, feesten en beurzen aan de rand van de stad. Met maar liefst 6 evenementenhallen en duizenden vierkante meters oppervlakte ontdekt u hier jaarlijks diverse evenementen van formaat. Wie kent er niet het North Sea [...] Ahoy verder lezen.

De Doelen

Concerten De Doelen Rotterdam Voor honderden evenementen, van concerten tot congressen, kunt u ieder jaar terecht in De Doelen in Rotterdam. Ook komen namen als het International Film Festival Rotterdam de jaarlijkse Kindermuziekweek voorbij en de locatie in het centrum van de stad is natuurlijk een uitstekende reden om [...] De Doelen verder lezen.