Pretparken Zuid-Holland

Duikvluchten, botsboten, glijbanen en nog veel meer spektakel is er te beleven in de provincie Zuid Holland.

Duinrell

Pretpark Duinrell in Wassenaar In pretpark Duinrell is het Tikibad dé plek voor eindeloos waterplezier. Wist u echter dat er in Duinrell ook een duikvlucht van wel 70 km/uur te beleven is in de Falcon? Of ga anders de uitdaging van de klimwand aan. Daarnaast zijn ook de botsboten [...] Duinrell verder lezen.

Familiepark Drievliet

Familiepark Drievliet Den Haag Ook Familiepark Drievliet in Den Haag is een aanrader tussen de pretparken in Zuid-Holland. Met een bijzondere achtbaan, een primeur in Europa, glijbanen, Jungle River en nog veel meer attracties om hard in te gillen! Treinbaan El Loco neemt je mee door Dynamite City. En [...] Familiepark Drievliet verder lezen.

Madurodam

Dagje Madurodam in Den Haag Het familiepark is Madurodam is gegarandeerd één van de leukste bezienswaardigheden tijdens een dagje Den Haag. Met een uitje naar Madurodam brengt u namelijk een bezoek aan heel Nederland! Nederland in het klein met o.a. Schiphol, steden van Amsterdam tot Zwolle. Ook bruist het er [...] Madurodam verder lezen.

Sea Life

Sea Life in Scheveningen Sea Life in Den Haag is een leuke tip om de verrassende onderwaterwereld te verkennen. Ontdek de haaien, zeesterren, krokodillen en kwallen en laat u meevoeren in een reis onder de waterspiegel met meer dan vierduizend dieren in 45 verschillende aquaria. Wie vindt het nou [...] Sea Life verder lezen.