Pretparken Zuid Holland

Duikvluchten, botsboten, glijbanen en nog veel meer spektakel is er te beleven in de provincie Zuid Holland.

Duinrell

Attractiepark Duinrell Wassenaar In attractiepark Duinrell is het Tikibad dé plek voor eindeloos waterplezier. Wist u echter dat er in Duinrell ook een duikvlucht van wel 70 km/uur te beleven is in de Falcon? Of ga anders de uitdaging van de klimwand aan. Coronavirus update: Vanaf 16 mei [...] Duinrell verder lezen.

Familiepark Drievliet

Familiepark Drievliet Den Haag Ook Familiepark Drievliet behoort tot de aanraders in Den Haag. Met een bijzondere achtbaan, een primeur in Europa, glijbanen, Jungle River en nog veel meer attracties om hard in te gillen! Treinbaan El Loco neemt je mee door Dynamite City en in de Lol Atol [...] Familiepark Drievliet verder lezen.

Madurodam

Madurodam Den Haag De miniatuurstad Madurodam is binnen 10 minuten te bereiken met tram 9 en zowel voor ouderen als voor kinderen een leuke bezienswaardigheid tijdens een uitstapje naar Den Haag. U ziet hier Nederland in een notendop en zowel voor buitenlandse toeristen als voor Nederlanders een leuke [...] Madurodam verder lezen.

Sea Life

Sea Life in Scheveningen Een leuke tip is verder de verrassende onderwaterwereld in Sea Life. Ontdek de haaien, zeesterren, krokodillen en kwallen en laat u meevoeren in een reis onder de waterspiegel met meer dan vierduizend dieren in 45 verschillende aquaria. Wie vindt het nou niet leuk om zeepaardjes [...] Sea Life verder lezen.