Zuid Holland

Van Rotterdam tot Den Haag zijn er genoeg leuke dingen te doen, ook voor kinderen. Zo zullen uw kinderen zich op onderstaande locaties urenlang kunnen vermaken.

Zelf actief aan de slag, er op uit tussen de wilde dieren of toch liever op ontdekkingstocht? Aan uitjes geen tekort in Zuid Holland!

Plaswijckpark

Er op uit naar Plaswijckpark in Rotterdam Een 3-in-1 park! 3-in-1? Ja het Plaswijckpark heeft namelijk een wandelpark, een dierenpark én een speelpark in één. En dan zijn er binnen het speelpark ook nog eens meerdere mogelijkheden. Uw kinderen kunnen met water spelen in de Havenspeeltuin, een heer (of dame) in het [...] Plaswijckpark verder lezen.

De Kinderwerkplaats

De Kinderwerkplaats in Den Haag Bij de Kinderwerkplaats in Den Haag kunnen kinderen vanaf vier jaar heerlijk creatief de handen uit de mouwen steken dankzij het uitgebreide aanbod aan activiteiten en proefjes. Van raketten bouwen en zelf lanceren tot een dam bouwen in de rivieren, een autoband verwisselen tot eigen [...] De Kinderwerkplaats verder lezen.

Diergaarde Blijdorp

Naar Diergaarde Blijdorp met kinderen Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is een uitstekende locatie voor een dagje er op uit met uw kinderen. Van tijgers tot neushoorns, ijsberen tot piranha's. Uw bezoek is als een wereldreis door het de dierenwereld. Coronavirus update: Diergaarde Blijdorp gaat gefaseerd open. Op 20 mei zal [...] Diergaarde Blijdorp verder lezen.

Maritiem Museum Rotterdam

Maritiem Museum Rotterdam In het rijtje leuke uitjes met kinderen in Rotterdam is het Maritiem Museum toch zeker één van de favorieten. Gevestigd aan de Leuvehaven, is het namelijk zowel een museum als een locatie voor leuke en leerzame activiteiten! Het museum is waar u o.a. oudste scheepsmodel [...] Maritiem Museum Rotterdam verder lezen.

One Planet (Museon-Omniversum)

Museon in Den Haag Een uitje naar One Planet (voorheen Museon-Omniversum) in Den Haag belooft van begin tot eind een leerzame, interactieve en intrigerende belevenis te zijn. En dat is precies het doel van het Museon-Omniversum: om mensen te inspireren de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Met [...] One Planet (Museon-Omniversum) verder lezen.

Ontdekhoek

De Ontdekhoek een leerzaam en speels uitje voor kinderen! De Ontdekhoek biedt kinderen de gelegenheid om zelf dingen te maken en te ontdekken. Een uitje met vestigingen van Zwolle tot Den Bosch. De creativiteit van de kinderen zelf staat centraal terwijl ze leren hoe van alles te maken zoals foto's, chips, postzegels en hoe [...] Ontdekhoek verder lezen.