Zuid Holland met kinderen

Van Rotterdam tot Den Haag zijn er genoeg leuke dingen te doen, ook voor kinderen. Zo zullen uw kinderen zich op onderstaande locaties urenlang kunnen vermaken.

Zelf actief aan de slag, er op uit tussen de wilde dieren of toch liever op ontdekkingstocht? Aan uitjes geen tekort in Zuid Holland!

Plaswijckpark

Er op uit naar Plaswijckpark in Rotterdam Een 3-in-1 park! 3-in-1? Ja het Plaswijckpark heeft namelijk een wandelpark, een dierenpark én een speelpark in één. En dan zijn er binnen het speelpark ook nog eens meerdere mogelijkheden. Uw kinderen kunnen met water spelen in de Havenspeeltuin, een heer (of dame) in het [...] Plaswijckpark verder lezen.

De Kinderwerkplaats

De Kinderwerkplaats in Den Haag Bij de Kinderwerkplaats in Den Haag kunnen kinderen vanaf vier jaar heerlijk creatief de handen uit de mouwen steken dankzij het uitgebreide aanbod aan activiteiten en proefjes. Van raketten bouwen en zelf lanceren tot een dam bouwen in de rivieren, een autoband verwisselen tot eigen [...] De Kinderwerkplaats verder lezen.

Diergaarde Blijdorp

Naar Diergaarde Blijdorp met kinderen Diergaarde Blijdorp is een uitstekende locatie voor een dagje er op uit met uw kinderen. Van tijgers tot neushoorns, ijsberen tot piranha's, uw bezoek is als een wereldreis door het de dierenwereld. Niet alleen de dieren (ja er is nog meer), maar ook de speeltuin, [...] Diergaarde Blijdorp verder lezen.

Maritiem Museum Rotterdam

Maritiem Museum Rotterdam Gevestigd aan de Leuvehaven treft u het Maritiem Museum aan waar u o.a. het oudste scheepsmodel van West-Europa kan komen bekijken. Ook leuk is het onderdeel van Professor Plons die op het punt staat op wereldreis te gaan, waar jonge bezoekers een handje bij kunnen [...] Maritiem Museum Rotterdam verder lezen.

Museon

Museon in Den Haag Het Museon in Den Haag bezoekt u voor alles over natuur, cultuur en techniek. Dit museum dat in 1904 is opgericht heeft als vast collectie Jouw wereld, mijn wereld met zo'n enorme diversiteit dat het al moeilijk wordt om daar op uitgekeken te raken. Van [...] Museon verder lezen.

Ontdekhoek

De Ontdekhoek een leerzaam en speels uitje voor kinderen! De Ontdekhoek biedt kinderen de gelegenheid om zelf dingen te maken en te ontdekken. Een uitje met vestigingen van Zwolle tot Den Bosch. De creativiteit van de kinderen zelf staat centraal terwijl ze leren hoe van alles te maken zoals foto's, chips, postzegels en hoe [...] Ontdekhoek verder lezen.