Kinderuitjes Zuid Holland

In Zuid-Holland er op uit met kinderen? Van Rotterdam tot Den Haag zijn er genoeg leuke dingen te doen met kinderen. Zo zullen uw kinderen zich op onderstaande locaties urenlang kunnen vermaken.

Zelf actief aan de slag, er op uit tussen de wilde dieren of toch liever op ontdekkingstocht? Aan kinderuitjes geen tekort in Zuid Holland!

Diergaarde Blijdorp

Dierentuin Blijdorp Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is een leuke bestemming voor een dagje er op uit met uw kinderen. Van tijgers tot neushoorns, ijsberen tot piranha's. Uw bezoek aan het dierenpark is als een wereldreis door het de dierenwereld. Wandel over de zeebodem in het Oceanium en [...] Diergaarde Blijdorp verder lezen.

Kinderboekenmuseum

Kinderboekenmuseum in Den Haag voor een uitje met de kinderen Voor een leuk uitje met kinderen in Den Haag bezoekt u het Kinderboekenmuseum! Voor kinderen een leuke en speelse manier om te leren over jeugdliteratuur en weg te dromen bij magische verhalen. Leuk is ook dat er voor iedere leeftijd wel wat te vinden is. [...] Kinderboekenmuseum verder lezen.

Maritiem Museum Rotterdam

Maritiem Museum Rotterdam Het Maritiem Museum in Rotterdam is toch zeker één van de favorieten in het rijtje leuke uitjes met kinderen. Gevestigd aan de Leuvehaven zijn er in het museum namelijk een hoop leuke en leerzame dingen te doen! Het museum is waar u o.a. oudste scheepsmodel [...] Maritiem Museum Rotterdam verder lezen.

Museon-Omniversum

Museon in Den Haag Een uitje naar Museon-Omniversum in Den Haag belooft van begin tot eind een leerzame, interactieve en intrigerende belevenis te zijn. En dat is precies het doel van het Museon-Omniversum: om mensen te inspireren de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Met de fusie van [...] Museon-Omniversum verder lezen.

Ontdekhoek Rotterdam

Ontdekhoek Rotterdam Wat te doen bij de Ontdekhoek in Rotterdam? Hoe dan ook heeft het iets te maken met creëren en het oplossen van uitdagingen. Dé ideale manier voor kinderen om nieuwe vaardigheden op een speelse manier onder de knie te krijgen. Van het aanleggen van dijken [...] Ontdekhoek Rotterdam verder lezen.

Plaswijckpark

Er op uit naar Plaswijckpark in Rotterdam Het Plaswijckpark aan de Ringdijk in Rotterdam is zowaar een 3-in-1 park! Het is namelijk een wandelpark, een dierenpark én een speelpark in één. En dan zijn er binnen het speelpark ook nog eens diverse mogelijkheden. Uw kinderen kunnen met water spelen in de Havenspeeltuin, [...] Plaswijckpark verder lezen.