Uitgaan in Utrecht

Uitgaan van trendy clubs tot gezellige bruine cafés in UtrechtTijdens het uitgaan in Utrecht ontdekt u een divers en levendig nachtleven. En het is dankzij deze diversiteit dat er letterlijk voor elk wat wils te vinden is. Van hippe en trendy clubs tot gezellige bruine cafés.

Komt u vanaf het station, dan loopt het centrum in langs het Moreelse Park en over de Mariaplaats. U kunt nu links richting de Oudegracht of rechtdoor.

Links kunt u na de Oudegracht richting de cafés op het Neude, de Minrebroederstraat en Janskerkhof voor een avondje stappen. Gaat u rechtdoor, dan komt u uit bij de Donkere Gaard. Waar u enkele vriendelijke cafés aan zal treffen.

Mariaplaats Oudegracht Neude Minrebroederstraat Donkere Gaard

Uitgaan in Utrecht - Mariaplaats

Mariaplaats kunt u niet missen wanneer u het centrum binnen loopt vanaf het station. En is ook makkelijk te bereiken wanneer u zich al in het centrum van Utrecht bevindt. Naast de bowlingbaan zijn er ook diverse leuke cafés en restaurants te vinden. Dus een ideale plek om uw avond uit in Utrecht te beginnen!

Restaurant Se7en

Restaurant Se7en in Utrecht Op de Mariaplaats treft u ook Restaurant Se7en aan. Betaalbaar eten in een stijlvolle omgeving en rustig de avond beginnen met een drankje. Bij restaurant Seven kunt u heerlijk samen genieten van shared dining gerechten. Zo kunt u samen meerdere combinaties proeven. Bij mooi weer kunt [...] Restaurant Se7en verder lezen.

Mariaplaats verder lezen

Uitgaan in Utrecht - Oudegracht

Oudegracht is overdag een ideaal winkelgebied, ’s avonds een gezellig uitgaansgebied. Met zowel aan het water als aan de weg de gelegenheid om plaats te nemen op één van de terrasjes. Ook worden er her en der genoeg feesten georganiseerd om gezellig binnen te wandelen tijdens een avondje stappen in Utrecht.

Winkel van Sinkel

Winkel van Sinkel Aan de Oude Gracht is deze uitgaansgelegenheid te uitgebreid om een restaurant of café te noemen. Zelfs is er gekozen voor cultureel, culinair horecawarenhuis. Wat betreft het nachtelijk programma, dit vindt u o.a. in de wijnbar VINO en De Pub. De Pub heeft de uitstraling [...] Winkel van Sinkel verder lezen.

Oudegracht verder lezen

Uitgaan in Utrecht - Neude

Nu kent iedereen Neude vast en zeker van Monopoly, maar ook als uitgaansgebied is het in Utrecht een bekende locatie. De terrasjes op het Neude en de diverse evenementen maken het hoe dan ook een aanrader om eens uit te proberen tijdens een avondje stappen in Utrecht.

Bierlokaal De Luifel

Bierlokaal De Luifel Bierlokaal De Luifel is één van de vele gezellige cafés op het Neude in Utrecht met zowel in de zomer als in de winter een terras (in de winter verwarmd). Veel van de producten op de kaart van Bierlokaal De Luifel komen uit Utrecht. Zo [...] Bierlokaal De Luifel verder lezen.

Café ’t Neutje

Café 't Neutje Vlak naast de Luifel vindt u café 't Neutje, een leuk bruin café. Voor weinig toch nog lekker wat eten en gezellig een drankje na? Wees welkom. 't Neutje is een ouderwets bruin café dat 364 dagen per jaar geopend is. Met zowel binnen als [...] Café ’t Neutje verder lezen.

Uitgaan in Utrecht - Korte Minrebroederstraat

Voor de Korte Minrebroederstraat achter het stadhuis moet u even een blokje voor om, maar dan heeft u het ook gevonden. Hier treft u o.a. café De Zaak.

Café de Zaak

Uitgaan Café de Zaak Utrecht Café de Zaak vindt u achter het stadhuis in Utrecht. Populair bij studenten en altijd gezellig. Het terras vangt zowel zon als de mensen op. Binnen is het een gezellig, modern bruin café en elke avond is anders! U kunt er op ieder moment van [...] Café de Zaak verder lezen.

Uitgaan in Utrecht - Donkere Gaard

Komende vanaf de Domtoren wandelt u via de Lichte Gaard zo door naar de Donkere Gaard. Een gezellig hoekje met uitgaansgelegenheden zowel na het winkelen als tijdens een avondje uit.

Café ’t Heen en Weer

Café 't Heen en Weer Café 't Heen en Weer treft u aan de Oudegracht vlak bij de Dom in Utrecht. Met een aanzienlijk terras aan het water, dus ideaal voor een zomerse dag. Een veelgehoord compliment voor 't Heen en Weer is toch wel dat de nadruk er ligt [...] Café ’t Heen en Weer verder lezen.

Café Orloff

Uitgaan bij Café Orloff in Utrecht Het terras van Café Orloff is lekker centraal gelegen en een goede plek om mensen te kijken. Naar horen zeggen een café dat over de beste koffie van Utrecht beschikt. Al die pluspunten hebben alleen ook een nadeel, het kan er namelijk in de loop [...] Café Orloff verder lezen.

Eetcafe De Vingerhoed

Uitgaan bij Eetcafe De Vingerhoed in Utrecht Bezoek aan de Donkere Gaard zeker Eetcafe de Vingerhoed, wat tevens een gezellig bruin café is 's avonds. De Vingerhoed staat al jaren bekend om de gezellige sfeer en de royaal gevulde borden. Niet zozeer voor de wilde feesten maar zeker een gezellig café waar [...] Eetcafe De Vingerhoed verder lezen.