Kinderuitjes Utrecht

Welke leuke dingen er in Utrecht te doen zijn voor kinderen? Ontdek wat o.a. Nijntje voor ze in petto heeft.

Lekker in de buitenlucht, leerzame speurtochten en ook klim en klauter activiteiten in overvloed!

KidZcity

Glij van de glijbaan in KidZcity in Utrecht Zowel aan kinderen als aan ouders is gedacht in KidZcity in Utrecht. Terwijl uw kids namelijk de glijbaan af zoeven en de vele attracties verkennen in deze speeltuin van 5000 vierkant meter, kunt u even achterover zitten in het restaurant of één van de zitjes [...] KidZcity verder lezen.

Recreatiepark Het Rosarium

Er op uit naar Recreatiepark Het Rosarium met de kids Denkt u dat uw kinderen zich zullen vermaken met midgetgolfbanen, trampolines en skelterbanen? In dat geval kunt u eens overweg naar recreatiepark Rosarium te gaan. In de setting van de rozentuin door de keizer geplant, ervaart u een koninklijk comfort. Stap ook eens met het [...] Recreatiepark Het Rosarium verder lezen.

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort met kinderen Voor een uitje waar u en uw kinderen te midden van de natuur hun ogen uitkijken, begeeft u zich naar het Dierenpark Amersfoort! Van tetterende olifanten tot smikkelende stokstaartjes, brullende tijgers tot soms slome giraffen garanderen dat er om iedere hoek weer een wereld voor [...] Dierenpark Amersfoort verder lezen.

Museum Speelklok

Museum Speelklok in Utrecht Van speeldozen tot straatorgels, bijzondere uurwerken tot speeltrommels vindt u in Utrecht in het Museum Speelklok. Misschien is het moeilijk voor te stellen, maar een andere vorm van live muziek is er lange tijd niet geweest! In het museum doorloopt u dan ook de geschiedenis [...] Museum Speelklok verder lezen.

nijntje museum

nijntje museum in Utrecht Wie is er niet meer opgegroeid, de avonturen van Nijntje! Tijdens een dagje Utrecht met kinderen mag het nijntje museum dan ook niet ontbreken. Uw kinderen kunnen in het museum bijna eindeloos op ontdekkingstocht in maar liefst tien themaruimten. Klauteren door het huis van nijntje, [...] nijntje museum verder lezen.

Park Transwijk

Park Transwijk in Utrecht Te midden van de wijk Kanaleneiland vindt u in Utrecht Park Transwijk waar zowel kinderboerderij Eilandsteede als speeltuinen uw uitje met de kinderen een succes maken. Opgezet in 1956, is het oppervlak van het park (van 45 hectare) aanzienlijk en dat is ook waarom het [...] Park Transwijk verder lezen.

Spoorwegmuseum

Spoorwegmuseum Utrecht Welkom in Het Spoorwegmuseum waar uw ontdekkingsreis van de spoorwegen door de eeuwen heen begint zodra u uw eerste stap naar binnen zet. Het museum neemt u namelijk aan de hand in verschillende werelden waarbij treinreizen centraal staat. Van 'De Grote Ontdekking', over het ontstaan [...] Spoorwegmuseum verder lezen.
[insertCategoryAdsense]