Kinderuitjes Utrecht

Welke leuke dingen er in Utrecht te doen zijn met kinderen? Ontdek wat o.a. Nijntje voor ze in petto heeft!

Ook in de buitenlucht zijn er genoeg kinderuitjes te vinden in Utrecht. Van leerzame speurtochten tot klim- en klauteractiviteiten in overvloed!

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort Dierenpark Amersfoort is een leuke dierentuin waar u en uw kinderen te midden van de natuur uw ogen uitkijkt! Van tetterende olifanten tot smikkelende stokstaartjes, brullende tijgers tot soms slome giraffen. De vele diverse dieren garanderen dat er om iedere hoek in het dierenpark weer [...] Dierenpark Amersfoort verder lezen.

KidZcity

Glij van de glijbaan in KidZcity in Utrecht In KidZcity in Utrecht is zowel aan kinderen als aan ouders gedacht. Terwijl uw kids namelijk de glijbaan af zoeven, kunt u even achterover zitten in het restaurant of één van de zitjes verspreid over de speeltuin. Naast de standaard glijbaan beschikt KidZcity ook over [...] KidZcity verder lezen.

Museum Speelklok

Museum Speelklok in Utrecht Van speeldozen tot straatorgels, bijzondere uurwerken tot speeltrommels vindt u in het Museum Speelklok in Utrecht. Misschien is het moeilijk voor te stellen, maar een andere vorm van live muziek is er lange tijd niet geweest! In het museum doorloopt u dan ook de geschiedenis [...] Museum Speelklok verder lezen.

nijntje museum

nijntje museum in Utrecht Wie is er niet opgegroeid met de avonturen van nijntje! Tijdens een dagje Utrecht met kinderen mag het nijntje museum dan ook niet ontbreken. Uw kinderen kunnen in het museum bijna eindeloos op ontdekkingstocht in maar liefst tien themaruimten. Klauteren door het huis van nijntje, [...] nijntje museum verder lezen.

Park Transwijk

Park Transwijk in Utrecht Park Transwijk vindt u te midden van de wijk Kanaleneiland in Utrecht. Waar zowel kinderboerderij Eilandsteede als speeltuinen uw uitje met de kinderen een succes maken. Opgezet in 1956, heeft het Park Transwijk een oppervlakte van 45 hectare en dat maakt het een uitstekende locatie [...] Park Transwijk verder lezen.

Recreatiepark Het Rosarium

Er op uit naar Recreatiepark Het Rosarium met de kids Recreatiepark Het Rosarium in Doorn is waar u met uw kinderen terecht kunt voor o.a. midgetgolfbanen, trampolines en skelterbanen. Een gegarandeerd uitje waarbij ze zich urenlang zullen vermaken. Ook staan er buiten o.a. tafeltennis, jeu de boules banen en een voetbalveldje klaar. Alles om bij [...] Recreatiepark Het Rosarium verder lezen.

Spoorwegmuseum

Spoorwegmuseum Utrecht Leuk om te doen in Utrecht is een bezoekje aan het Spoorwegmuseum. Waar uw ontdekkingsreis van de spoorwegen door de eeuwen heen begint zodra u uw eerste stap naar binnen zet. Het museum neemt u namelijk aan de hand in verschillende werelden waarbij treinreizen centraal [...] Spoorwegmuseum verder lezen.