Uitgaan in Eindhoven

Ga ook lekker stappen in het uitgaansleven van EindhovenIn Eindhoven hoeft u zich niet te vervelen op zaterdagavond! Ook niet op vrijdagavond wat dat betreft. Oh en ook donderdagavond zijn er een hoop leuke cafés en kroegen waar u uitstekend uit kunt gaan.

Grofweg zijn er in het centrum van Eindhoven maar liefst 5 gebieden / straten te vinden waar de gezelligheid en de feestsfeer u tegemoet komt. Het meest populair is Stratumseind, maar vergist u zich niet, ook op bijvoorbeeld de markt is het gezellig stappen.

Ook zijn er nog diverse uitgaansgelegenheden te vinden in rond het Stationsplein en de Dommelstraat. De combinatie restaurants en cafés maakt het Wilhelminaplein tot een leuk gebied om vroeg te beginnen en laat door te gaan.

De openingstijden van clubs zijn tot 2 uur 's nachts maar voor de meeste uitgaansgebieden in het centrum zijn ruimer (bron: Gemeente Eindhoven).

Stationsplein Dommelstraat Markt Stratumseind Wilhelminaplein

Uitgaan in Eindhoven - Stationsplein

Het Stationsplein in Eindhoven is een prima uitgaanstip om uw avondje stappen in Eindhoven te beginnen. Naast de handige ligging nabij het station en het centrum bevinden er zich ook leuke uitgaansgelegenheden om uw avond te beginnen. Sterker nog, misschien blijft u er wel hangen.

Plein 4

Stappen bij Grand Cafe Plein 4 in Eindhoven Van Danssalon naar Bermuda, bevindt zich vandaag de dag Grand Café Plein 4 in het monumentale pand aan het Stationsplein. Aan de ene kant een sfeervolle gelegenheid om lekker te eten, aan de andere kant een aanrader om aan te schuiven voor smaakvolle cocktails en [...] Plein 4 verder lezen.

Uitgaan in Eindhoven - Dommelstraat

Op slechts een paar minuten wandelen van het station vindt u de Dommelstraat. Rustig en gezellig tijdens een avondje Eindhoven.

Effenaar

Concerten Effenaar Eindhoven De Effenaar is in Eindhoven en omstreken een begrip voor wie houdt van leuke feesten, optredens en concerten. De ligging dicht bij het station maakt het natuurlijk ook voor bezoekers van buiten de stad een interessante uitgaansgelegenheid. En na een evenement lekker de stad in [...] Effenaar verder lezen.

The Trafalgar Pub

Uitgaan bij Trafalgar Pub in Eindhoven Voor een gezellige avond uit in een donker café met genoeg zitgelegenheden en waar u elkaar nog wel kan verstaan met gezellige muziek op de achtergrond. Ook maakt de centrale ligging van The Trafalgar pub het een leuke locatie om verder het centrum te verkennen. [...] The Trafalgar Pub verder lezen.

Uitgaan in Eindhoven - Markt

Centraal gelegen met vele terrasjes en diverse leuke kroegen, zult u zich op de Markt in Eindhoven ook tijdens een avondje stappen goed vermaken. Begin in één van de eetcafés en neem plaats in een rustig bruin café of laat de dj’s u entertainen in één van de gezellige kroegen.

De Wildeman

De Wildeman Eindhoven Om in de stemming te komen begint u uw avond met een hapje bij De Wildeman op de Eindhovense Markt, een gezellig Grandcafé. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een gezellig avondje op de dansvloer kunt u hier uitstekend terecht. Van Quiz nights [...] De Wildeman verder lezen.

Publiek

Uitgaan Publiek Eindhoven Zowel een eetcafe als een prima uitgaansgelegenheid die tot de late uurtjes (vrijdag en zaterdag tot 4.00 uur) geopend is, dat is Publiek. De huis DJ draait met plezier uw favoriete muziek dus u gaat er hoe dan ook een leuke avond tegemoet! Hou er [...] Publiek verder lezen.

Markt verder lezen

Uitgaan in Eindhoven - Stratumseind

Zoals al eerder vermeld, is Stratumseind wel het drukste en daarmee populairste uitgaansgebied in Eindhoven. Zoals u begrijpt is het dan ook wat lastig om alle cafés te beschrijven. Ter inspiratie hebben we enkele uitgaanstips op een rijtje gezet.

Santiago de Cuba

Uitgaan bij Santiago de Cuba in Eindhoven Swingende klanken, exotische cocktails en een prachtig interieur maken Santiago de Cuba tot een unieke uitgaansgelegenheid. Verschillende thema avonden maken gedurende het weekend je avond stappen iedere keer weer anders, terwijl de dj's er voor waken dat de grootste hits ook de revue passeren. Met [...] Santiago de Cuba verder lezen.

The Jack

Uitgaan The Jack in Eindhoven De leukste rock muziek uit de jaren 70/80/90, gecombineerd met een potje poolen, darten en ga zo maar door. Iedere laatste vrijdag staan er diverse live bands op het podium om u te vermaken en ook worden er feesten georganiseerd zoals Rocktober. Een must voor [...] The Jack verder lezen.

Stratumseind verder lezen

Uitgaan in Eindhoven - Wilhelminaplein

Niet zo spectaculair als Stratumseind maar zeker een plein waar gezelligheid te vinden is, is het Wilhelminaplein. Met zomers weer kunt u plaats nemen op één van de terrasjes op het plein en ook voor een avondje uit staan leuke uitgaansgelegenheden voor u klaar.

Cafe Wilhelmina

Cafe Wilhelmina Eindhoven Overdag een eetcafe, maar naarmate de avond dichterbij komt, begint de live muziek van o.a. de Clash of the Coverbands. In het weekend kunnen vervolgens de voetjes van de vloer met leuke hits van de DJ in Cafe Wilhelmina. Ook wordt er regelmatig een Pubquiz [...] Cafe Wilhelmina verder lezen.

Kaffee de Groot

Uitgaan Kaffee de Groot Eindhoven Ook een gezellig bruin cafe aan het Wilhelminaplein is Kaffee de Groot. Bij een drankje hoort een hapje, dus geniet ook van een loempia of lekkere saté. Regelmatig en in ieder geval iedere zondag is er live muziek te bewonderen. Denkt u hierbij aan alles [...] Kaffee de Groot verder lezen.