Uitgaan in Eindhoven

Ga ook lekker stappen in het uitgaansleven van EindhovenTijdens het uitgaan in Eindhoven hoeft u zich niet te vervelen!

Grofweg zijn er in het centrum van Eindhoven maar liefst 5 uitgaansgebieden / straten te vinden waar de gezelligheid en de feestsfeer u tegemoet komt. Het meest populair is Stratumseind. Maar vergist u zich niet, ook op o.a. de markt is het gezellig stappen.

Verder zijn er diverse kroegen te vinden in rond het Stationsplein en de Dommelstraat. De combinatie restaurants en cafés maakt ook het Wilhelminaplein tot een leuk uitgaansgebied om vroeg te beginnen en laat door te gaan.

De openingstijden van clubs zijn tot 2 uur 's nachts maar voor de meeste uitgaansgebieden in het centrum zijn ruimer (bron: Gemeente Eindhoven).

Stationsplein Dommelstraat Markt Stratumseind Wilhelminaplein

Uitgaan in Eindhoven - Stationsplein

Uitgaan in Eindhoven kunt u prima beginnen op het Stationsplein in Eindhoven. Naast de handige ligging nabij het station en het centrum bevinden er zich ook leuke uitgaansgelegenheden om uw avond te beginnen. Sterker nog, misschien blijft u er wel hangen.

Plein 4

Stappen bij Grand Cafe Plein 4 in Eindhoven Het Grand Café Plein 4 ontdekt u in het monumentale pand aan het Stationsplein in Eindhoven. Aan de ene kant een sfeervolle gelegenheid om lekker te eten. Aan de andere kant een aanrader om aan te schuiven voor smaakvolle cocktails en natuurlijk Happy Hour! Ook [...] Plein 4 verder lezen.

Uitgaan in Eindhoven - Dommelstraat

Op slechts een paar minuten wandelen van het station vindt u de Dommelstraat. Rustig en gezellig tijdens een avondje stappen in Eindhoven.

Effenaar

Concerten Effenaar Eindhoven De Effenaar is in Eindhoven en omstreken een begrip voor wie houdt van leuke feesten, optredens en concerten. De ligging dicht bij het station maakt het dan ook voor bezoekers van buiten de stad een interessante uitgaansgelegenheid. En na een evenement lekker de stad in [...] Effenaar verder lezen.

The Trafalgar Pub

Uitgaan bij Trafalgar Pub in Eindhoven Voor een gezellige avond uit in een donker café met genoeg zitgelegenheden en waar u elkaar nog wel kan verstaan met gezellige muziek op de achtergrond. Ook maakt de centrale ligging van The Trafalgar pub het een leuke locatie om verder het centrum te verkennen. [...] The Trafalgar Pub verder lezen.

Uitgaan in Eindhoven - Markt

Op de Markt in Eindhoven kunt u zich tijdens een avondje stappen goed vermaken. De Markt is centraal gelegen met vele terrasjes en diverse leuke kroegen. Begin in één van de eetcafés en neem plaats in een rustig bruin café of laat de DJ’s u entertainen in één van de gezellige kroegen.

De Vooruitgang

Uitgaan bij De Vooruitgang in Eindhoven De Vooruitgang in Eindhoven biedt zowel een restaurant voor na het shoppen als een leuke uitgaansgelegenheid waar u tot de late uurtjes door kunt gaan. De gezelligheid is zowel binnen met de DJ en de nieuwste hits als buiten op het verwarmde terras genoeg inspiratie [...] De Vooruitgang verder lezen.

De Wildeman

De Wildeman Eindhoven De Wildeman op de Eindhovense Markt, een gezellig grand café, is een ideale uitgaansgelegenheid om in de stemming te komen. Wanneer u op zoek bent naar een gezellig avondje op de dansvloer kunt u hier uitstekend terecht. Van Quiz nights tot Nightlife, elke dag van [...] De Wildeman verder lezen.

Markt verder lezen

Uitgaan in Eindhoven - Stratumseind

Zoals al eerder vermeld, is Stratumseind wel het drukste en daarmee populairste uitgaansgebied in Eindhoven. Zoals u begrijpt is het dan ook wat lastig om alle cafés te beschrijven. Ter inspiratie hebben we enkele van de meest populaire kroegen op een rijtje gezet.

Santiago de Cuba

Uitgaan bij Santiago de Cuba in Eindhoven Santiago de Cuba in Eindhoven is een unieke uitgaansgelegenheid dankzij de swingende klanken, exotische cocktails en het prachtige interieur. Verschillende thema avonden maken gedurende het weekend je avond stappen iedere keer weer anders. Terwijl de dj's er voor waken dat de grootste hits ook de [...] Santiago de Cuba verder lezen.

The Jack

Uitgaan The Jack in Eindhoven The Jack in Eindhoven is dé plek waar u terecht kunt voor een stevig potje gitaren of een lekker speciaal biertje. Ook geniet u er regelmatig van live muziek van over de hele wereld en verschillende activiteiten. Van barbecueën tot speciaalbier middagen en pubquizzen. The [...] The Jack verder lezen.

Stratumseind verder lezen

Uitgaan in Eindhoven - Wilhelminaplein

Het Wilhelminaplein in Eindhoven is niet zo spectaculair als Stratumseind, maar zeker een plein waar gezelligheid te vinden is. Met zomers weer kunt u plaats nemen op één van de terrasjes op het plein en ook voor een avondje uit staan leuke uitgaansgelegenheden voor u klaar.

Café Wilhelmina

Cafe Wilhelmina Eindhoven Café Wilhelmina is een gezellig muziekcafé op het Wilhelminaplein in Eindhoven. U bent er dus meerdere dagen per week welkom om te komen genieten live muziek en het uitgebreide assortiment speciaalbier. In het weekend staan verder leuke thema avonden gepland. Die gegarandeerd voor een feestelijke [...] Café Wilhelmina verder lezen.

Het Kleine Café

Het Kleine Café in Eindhoven Het Kleine Café (voorheen Kaffee de Groot) is een modern bruin café aan het Wilhelminaplein. Een ouderwets café met een intieme en vriendelijke sfeer. Waar je kunt ontspannen en je je meteen thuis voelt. En bij een drankje hoort een hapje. Dus geniet ook van [...] Het Kleine Café verder lezen.