Kinderuitjes Noord Brabant

Een dagje Noord-Brabant met kinderen? Aan leuke kinderactiviteiten is er in ieder geval geen tekort. Van speel- tot dierentuinen garanderen een leuk dagje weg met de kids.

De kidsuitjes in Noord Brabant variëren van een ontdekkingstocht tussen de wilde dieren tot het verkennen van de eigen creativiteit. Uiteraard zijn er ook genoeg uitjes te vinden om lekker te klauteren en rennen!

De Ontdekfabriek

De Ontdekfabriek in Eindhoven In De Ontdekfabriek in Eindhoven leren uw kids ontdekken, creëren en innoveren zoals eigenlijk nergens anders! In De Ontdekfabriek gaan de kids namelijk zelf aan de slag met het bouwen van hun eigen creaties. En via films leren ze hoe bijvoorbeeld kinderen in Afrika hun [...] De Ontdekfabriek verder lezen.

De Uitvindfabriek

De Uitvindfabriek in Breda In De Uitvindfabriek in Breda is voor kinderen een avontuurlijke wereld in elkaar gezet. Een wereld waarin creativiteit en het oplossen van uitdagingen centraal staat. Kortom, om uit te vinden! Van zelf een boot maken van afvalmateriaal tot het opnemen van een filmpje. Zelfs een [...] De Uitvindfabriek verder lezen.

Speelboerderij de Hooiberg

Er op uit naar de Speelboerderij de Hooiberg in Bladel Speelboerderij de Hooiberg is een boerderij van formaat! Met 4000 vierkante meter oppervlakte zijn er zowel binnen als buiten een hoop leuke dingen te doen. Van kruipbuizen tot hangbruggen en een springkussen disco, en dan hebben we het alleen nog maar over de binnen activiteiten. [...] Speelboerderij de Hooiberg verder lezen.

Speelland Beekse Bergen

Speelplezier in overvloed in Speelland Beekse Bergen Kom naar Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek voor een dagje uit waar geen einde aan komt! De (peuter)speeltuinen en attracties hebben namelijk voor vrijwel iedere leeftijd iets te bieden. Op een zomerse dag is het bij Speelland Beekse Bergen bijvoorbeeld genieten van alles van waterfietsen [...] Speelland Beekse Bergen verder lezen.

Speelpark de Splinter

Speelpark de Splinter in Eindhoven Bezoek het Speelpark de Splinter in het Henri Dunantpark in Eindhoven voor een heerlijk dagje uit met de kinderen in de open lucht. Met een oppervlakte van maar liefst zeven voetbalvelden en eindeloze gelegenheden om te spelen, klauteren en ontdekken, een gegarandeerd avontuur voor uw [...] Speelpark de Splinter verder lezen.

Sportiom

Sportiom in Den Bosch Een leuk actief uitje met of zonder kinderen beleeft u in het Sportiom in Den Bosch. Uiteraard kunt u bij dit sportcentrum in Noord-Brabant terecht om lekker te zwemmen. En dankzij het zwemparadijs AquaFun is het ook voor kinderen een leuk uitje. Van het golfslagbad [...] Sportiom verder lezen.

ZooParc Overloon

Kinderen ontdekken de natuur in Zoo Parc Overloon De dierentuin ZooParc Overloon is een beleving die u en uw kinderen niet snel zullen vergeten! Op spannende Safari door het dierenpark, een middagje als dierverzorger werken in de Zoo en alles te weten komen over het liefdesleven van dieren. Ook kunt u uw kinderen [...] ZooParc Overloon verder lezen.