Kinderuitjes Noord Brabant

Aan leuke kinderactiviteiten is er in Noord Brabant geen tekort. Van speel- tot dierentuinen garanderen een leuk dagje weg met de kinderen.

Zeg nou zelf, u was toch ook dol op wat er allemaal te ontdekken, te klauteren en te doen viel toen u nog rond rende op die schattige mini schoentjes?

De Ontdekfabriek

De Ontdekfabriek in Eindhoven Ontdekken, creëren en innoveren leren uw kids eigenlijk nergens zo goed als in De Ontdekfabriek in Eindhoven! Hier kunnen de kids zelf aan de slag met het bouwen van hun eigen creaties en via films leren hoe bijvoorbeeld kinderen in Afrika hun eigen speelgoed maken. [...] De Ontdekfabriek verder lezen.

ZooParc Overloon

Kinderen ontdekken de natuur in Zoo Parc Overloon Met kinderen op spannende Safari door het park, een middagje als dierverzorger werken in de Zoo, van alles te weten komen over het liefdesleven van dieren. Dat is ZooParc Overloon Ook kunt u uw kinderen laten schminken als hun lievelingsdier en zet een ontmoeting met [...] ZooParc Overloon verder lezen.

Speelboerderij de Hooiberg

Er op uit naar de Speelboerderij de Hooiberg in Bladel Speelboerderij de Hooiberg is een boerderij van formaat! Met 4000 vierkante meter oppervlakte zijn er zowel binnen als buiten een hoop leuke dingen te doen. Van kruipbuizen tot hangbruggen en een springkussen disco, en dan hebben we het alleen nog maar over de binnen activiteiten. [...] Speelboerderij de Hooiberg verder lezen.

Speelland Beekse Bergen

Speelplezier in overvloed in Speelland Beekse Bergen In Hilvarenbeek vinden we Speelland Beekse Bergen, een speeltuin met ruimte voor avontuur! Een potje mini golfen behoort tot de mogelijkheden en de echte uitdaging is natuurlijk om Avontureneiland droog te bereiken! Ook de rondvaarten, het verkeersplein en en het rijden op pony's verzorgen al [...] Speelland Beekse Bergen verder lezen.

Speelpark de Splinter

Speelpark de Splinter in Eindhoven Voor een heerlijk dagje uit met de kinderen in de open lucht in Eindhoven, bezoekt u het Speelpark de Splinter in het Henri Dunantpark. Met een oppervlakte van maar liefst zeven voetbalvelden en eindeloze gelegenheden om te spelen, klauteren en ontdekken een gegarandeerd avontuur voor [...] Speelpark de Splinter verder lezen.

Verkadefabriek

Verkadefabriek in Den Bosch Van theater tot films, debat tot cabaret, in de Verkadefabriek in Den Bosch vinden jaarlijks duizenden culturele activiteiten plaats. Op het programma vindt u dan ook jaarlijks diverse toonaangevende festivals, waaronder Theaterfestival Boulevard, November Music en Festival Cement. Een locatie die de moeite waard is [...] Verkadefabriek verder lezen.