Eindhoven winkels

Shopping in Eindhoven

Eindhoven stroomt over van de leuke winkels! Anders kunnen we het niet zeggen. Zelfs als het weer even tegenzit. Dan wandelt u gewoon de overdekte winkelcentra binnen.

Rechtsaf slaan bij het Station en dan een rondje tot aan de Markt komt u langs o.a. Piazza Center, De Admirant, De Bergen en de Heuvel Galerie.

Voor elk wat wils en verspreid door het hele centrum. Eindhoven heeft het wat betreft shoppen ook echt uitstekend voor elkaar.

Piazza Center De Admirant De Bergen Markt Heuvel Galerie

Eindhoven winkels - Piazza Center

Winkels Piazza EindhovenGelijk als u het station uit wandelt, komt u aan uw rechterhand na de Bijenkorf het Piazza Center tegen. In dit moderne en stijlvolle winkelcentrum van maar liefst 4 verdiepingen kunt u zich alleen al een middag zeer goed vermaken op shopgebied.

Van winkels met de leukste accessoires , tot herenmode, damesmode en diverse horeca gelegenheden maken uw shopervaring compleet.

Zomaar een greep uit het winkelaanbod in het Piazza Center:
Ici Paris XL
Esprit
Zara
Pipoos

Eindhoven winkels - De Admirant

Winkels Admirant EindhovenEn mocht u er dan toch niet uitgekomen zijn in Piazza Center. Of misschien gewoon wat andere leuke winkels bezoeken, hoeft u niet heel ver te wandelen. Weer naar rechts wanneer u het Piazza Center uitkomt, belandt u gelijk in omgeving van De Admirant. Het eerste futuristische gebouw op uw pad is de Blob waar momenteel een kledingwinkel in te vinden is.

Het gebied beslaat nogal wat winkels maar u kunt er terecht voor een diversiteit aan winkels. Wat dacht u van:
Okaïdï
The Sting
Purdey

Eindhoven winkels - De Bergen

Winkels De Bergen EindhovenOm het rondje richting de markt compleet te maken, vervolgt u op de Emmasingel waar De Admirant aan gevestigd is tot aan het Clausplein. U komt u namelijk in buurt van het uitgaansgebied De Bergen waar ook vele leuke winkels te vinden zijn.

Het leuke hieraan is dat het niet om de ketens gaat maar de wat kleinere winkeltjes. Van stripwinkels tot sieradenwinkels en galeries.

De straten van de wijk zijn herkenbaar. Zo zijn er o.a. de Kleine Berg, de Bergstraat tot en met de Grote Berg. Het leuke aan de wijk is dat er ook vele cafe’s en restaurants te vinden zijn om even lekker achterover te hangen. Ontdek hier nog meer over De Bergen.

Eindhoven winkels - Rondom de Markt

Winkels Rechtestraat EindhovenDe shoptoer is nog niet voorbij! Er is namelijk ook richting de markt nog een hoop te beleven. Uiteraard is de Markt zelf bij uitstek de plek om even een terrasje te pikken. Maar de straten er omheen bieden u nog genoeg op winkelgebied!

Hooghuisstraat
Komend van De Bergen wandelt u zo via de Hooghuisstraat richting de markt. Hier kunt u eens binnen wandelen bij enkele van de exclusievere kleding winkels. Van Jaguar Mode tot Alberto Bellini zijn hoe dan ook leuk om eens de sfeer te proeven!

De Demer – Rechtestraat
Vervolg uw weg naar de Demer die overloopt in de Rechtestraat. Hier treft u handige winkels aan zoals de Blokker, Etos en Dixons. Maar ook voor mode kunt u er terecht. Van de Jack & Jones tot de Levi’s Store, Manfield tot Wonder Woman passeren de revue.

Hermanus Boexstraat
Direct vanaf de Markt loopt u de Hermanus Boexstraat in. Ook een leuk straatje met o.a. Tango Shoes, Jeans Wear en bijvoorbeeld America Today. Handig voor op uw terug weg naar het station (lees nog wel even eerst het stukje over de Heuvel Galerie hieronder voor u de trein pakt).

Eindhoven winkels - Heuvel Galerie

Winkels Heuvel Galerie EindhovenVanaf de hoek van de Markt met de Hermanus Boexstraat tot aan het Catharinaplein wandelt u heerlijk beschut tegen weer en wind door de Heuvel Galerie met tientallen leuke winkels op de verschillende verdiepingen. Ook kunt u er rustig even overdekt op een terrasje gaan zitten voor een drankje en een hapje.

Aangezien het niet haalbaar is om alle winkels in de Heuvel Galerie hier te noemen, een greep uit het aanbod.

Douglas
The Body Shop
Promiss
H&M
Holland & Barrett

En ga zo nog maar even door! Met recht wordt de Heuvel Galerie het kloppend winkelhart van de stad genoemd. Veel shopplezier gewenst! Ontdek hier wat er nog meer te vinden is.