Winkels in Eindhoven? Winkelstraten in overvloed in het centrum.

Winkels in de Demer in EindhovenEindhoven centrum stroomt over van de leuke winkels en winkelstraten voor een dagje shoppen! Zelfs als het weer even tegenzit. Dan wandelt u gewoon de overdekte winkelcentra binnen.

Komend vanaf het Station slaat u rechts af en maakt dan een rondje tot aan de Markt. Zo komt u langs o.a. Piazza Center, De Admirant, De Bergen en de Heuvel Galerie.

De winkels bieden voor elk wat wils en zijn verspreid door het hele centrum. Eindhoven heeft het ook wat betreft shoppen uitstekend voor elkaar.


Piazza Center De Admirant De Bergen Markt Heuvel Galerie Openingstijden

Overdekt shoppen bij populaire kledingwinkels in Piazza Center

Winkels Piazza Center in EindhovenVanaf het station komt u aan uw rechterhand, na de Bijenkorf, het Piazza Center tegen. In alleen al dit moderne en stijlvolle winkelcentrum (van maar liefst 4 verdiepingen) kunt u zich een middag zeer goed vermaken met winkelen.

Van leuke winkels met de accessoires tot herenmode en damesmode. De diverse horeca gelegenheden maken uw shopervaring compleet.

Een greep uit het winkelaanbod in het Piazza Center:

WE Fashion Accessoires en kinder-, heren- en dameskleding.
ICI PARIS Parfum, make up en accessoires.
ONLY Kinder- en dameskleding.
Esprit Kinder-, heren en dameskleding.
ZARA Kinder-, heren en dameskleding.
Pipoos Hobbyartikelen.

Mode en lifestyle winkels in het Emma District

Winkels in het Emma District in EindhovenWilt u nog wat andere leuke winkels bezoeken, hoeft u niet heel ver te wandelen. Rechtsaf wanneer u het Piazza Center uitkomt, belandt u gelijk in omgeving van Emma District. Het eerste futuristische gebouw op uw pad is de Blob waar momenteel een kledingwinkel in te vinden is.

U kunt in het winkelgebied terecht voor een diversiteit aan winkels. Wat dacht u van:

Livera Nacht- en badmode en lingerie.
Sissy Boy Kinder-, heren en dameskleding.
Ace & Tate Brillen en zonnebrillen.
de Herenschoenen winkel Luxe herenschoenen, sneakers en boots.

In De Bergen vindt u leuke hippe winkels en speciaalzaken

Winkels De Bergen EindhovenOm het rondje richting de markt compleet te maken, vervolgt u op de Emmasingel waar De Admirant aan gevestigd is tot aan het Clausplein. U komt u namelijk in buurt van het uitgaansgebied De Bergen waar ook vele leuke winkels te vinden zijn.

Het leuke hieraan is dat het niet om de ketens gaat maar de wat kleinere winkeltjes. Van stripwinkels tot sieradenwinkels en galeries.

De straten van de wijk zijn herkenbaar. Zo zijn er o.a. de Kleine Berg, de Bergstraat tot en met de Grote Berg. Het leuke aan de wijk is dat er ook vele cafés en restaurants te vinden zijn om even lekker achterover te hangen. Ontdek hier nog meer over De Bergen.

Het centrum waar winkelen in Eindhoven om draait, de Markt

Winkels in de Demer in EindhovenDe shoptoer is nog niet voorbij! Er is namelijk ook richting de markt nog een hoop te beleven. Uiteraard is de Markt zelf bij uitstek de plek om even een terrasje te pikken. Maar de straten er omheen bieden u nog genoeg op winkelgebied!

Hooghuisstraat
Komend van De Bergen wandelt u zo via de Hooghuisstraat richting de markt. Hier kunt u eens binnen wandelen bij enkele van de exclusievere kleding winkels. Van Jaguar Mode tot Liu Jo zijn hoe dan ook leuk om eens de sfeer te proeven!

De Demer – Rechtestraat
Vervolg uw weg naar de Demer die overloopt in de Rechtestraat. Hier treft u handige winkels aan zoals de Blokker, Etos en Dixons. Maar ook voor mode kunt u er terecht, zoals bij:

Snipes Heren- en dameskleding en sneakers.
Scotch & Soda Kinder-, heren- en dameskleding.
Jeans Centre Kinder-, heren- en dameskleding met de nadruk op jeans.
Swarovski Sieraden met trendy, betaalbare en draagbare ontwerpen.
Foot Locker Sportschoenen en -kleding
ONLY Kinder- en dameskleding.

Merkwinkels, mode en meer in de Heuvel Galerie in Eindhoven

Winkels Heuvel Galerie EindhovenVanaf de hoek van de Markt met de Hermanus Boexstraat tot aan het Catharinaplein wandelt u heerlijk beschut tegen weer en wind door de Heuvel Galerie met tientallen leuke winkels op de verschillende verdiepingen. Ook kunt u er rustig even overdekt op een terrasje gaan zitten voor een drankje en een hapje.

Aangezien het niet haalbaar is om alle winkels in de Heuvel Galerie hier te noemen, een greep uit het winkelaanbod:

H&M Kinder-, heren en dameskleding.
Holland & Barrett Homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten.
BOSS Merkwinkel met heren en dameskleding en parfums.
Nespresso Nespresso koffie, apparaten en accessoires.
Douglas Parfum, make-up en accessoires.
Paprika Dameskleding in maat 42 tot en met 54.

En ga zo nog maar even door! Met recht wordt de Heuvel Galerie het kloppend winkelhart van de stad genoemd. Veel shopplezier gewenst!