Uitgaan in Maastricht

Terrasjes, kroegen en discotheken, ga ook uit in Maastricht!

Maastricht nightlife

Om alle cafés in Maastricht te bezoeken heeft u gegarandeerd meer dan één weekend nodig. En zelfs dan zal het nog krap worden. Zeker als u bedenkt dat buiten het centrum iedere wijk ook nog eigen cafés heeft om te gaan stappen.

Tijdens een bezoek aan Maastricht, zijn er zeker een aantal uitgaanstips die u niet mag missen. Beginnend op het Vrijthof, met terrasjes alom kunt u kiezen tussen bruine cafés en Grand cafés. Wandelend de Platielstraat in, komt u tot aan de Kersenmarkt diverse cafés tegen waar u zich uitstekend zult kunnen vermaken. Vervolgens op de Kesselskade kunt u laat in de nacht terecht.

Voor meer inspiratie op het gebied van kroegen, zijn er aan de andere kant van de Sint Servaasbrug, richting het Station ook nog gezellige uitgaansgelegenheden. Kortom, uitgaan in Maastricht gaat nooit vervelen!

Vrijthof Platielstraat Kesselskade Over de Sint Servaasbrug

Uitgaan in Maastricht - Cafés Vrijthof

Om uw avondje Maastricht te beginnen is het een prima idee om even aan een van de terrasjes op het Vrijthof plaats te nemen, maar het zal u opvallen dat het levendige nachtleven zich snel naar de omringende straatjes verplaatst.

In Den Ouden Vogelstruys

In Den Ouden Vogelstruys Maastricht Het oudste café in Maastricht, uit 1730, met een prima uitzicht en bereikbaarheid dankzij de locatie aan het Vrijthof. Met een huiskamer sfeer is In Den Ouden Vogelstruys de locatie waar uw avond rustig kan beginnen. Één van de andere redenen waarom het hier een [...] In Den Ouden Vogelstruys verder lezen.

Take Five

Uitgaan bij Take Five in Maastricht U vindt Take Five in de Bredestraat, in het verlengde van het Vrijthof. Dit café is een populaire locatie onder studenten, met een trendy inrichting. Met relaxte muziek en een donker interieur wordt hier ook nog wel regelmatig live jazz gespeeld. Take Five verder lezen.

Uitgaan in Maastricht - Platielstraat

Ook zonder een uitgestippelde route kan je uitstekend de Platielstraat in wandelen. Niet alleen de muziek, maar ook de terrasjes komen u tegemoet en u hoeft zich ook geen zorgen te maken dat het vroeg sluit.

Twee Heeren

Uitgaan bij de Twee heeren in Maastricht Café Twee Heeren is regelmatig gevuld met studenten, waarvan een groot deel internationaal. In het weekend wordt het uitgaanspubliek nog eens aangevuld met Maastrichtenaren zelf. De diverse thema avonden zetten ieder een ander drankje in de spotlight, wat vervolgens goed te betalen is! De muziek [...] Twee Heeren verder lezen.

Platielstraat verder lezen

Uitgaan in Maastricht - Kesselskade

Een wandeling aan het water maak je compleet met even lekker dansen en een drankje in één van de locaties aan de Kesselskade.

Kaffee Priem

Uitgaan Kaffee Priem Maastricht Van live muziek tot grote schermen waarop regelmatig voetbalwedstrijden te volgen zijn, van een rustig drankje door de week en een feestje in het weekend. Ook speelt het dart team regelmatig een potje, mocht u nog op zoek zijn naar een plek om te spelen. [...] Kaffee Priem verder lezen.

Uitgaan in Maastricht - Over de Sint Servaasbrug

Ook aan de andere kant van de Maas valt nog genoeg te beleven in Maastricht. Ondanks dat hier de massa niet te vinden is (of juist dankzij), beschikt ook de Wycker Brugstraat en zijstraten over een gezellig nachtleven.

Biercafé Take one

Uitgaan Take one Maastricht Dit bierspecialiteitencafé met 149 verschillende bieren in de fles en 6 op de tap bevindt zich in de Rechtstraat. De eerste zijstraat aan de linkerkant vanaf de Sint Servaasbrug. Een klein café met een unieke sfeer. Dankzij de eigenaar met uitstekende kennis over alle soorten [...] Biercafé Take one verder lezen.

John Mullins Irish Pub

Uitgaan bij John Mullins Irish Pub Maastricht Aan de Wycker Brugsstraat, net over de Maas vindt u aan de linkerkant van de straat de John Mullins Irish Pub met traditioneel Iers eten. Met live muziek en diverse evenementen is dit een aanrader tijdens uw avond uit. Op dinsdagavond op zoek naar een [...] John Mullins Irish Pub verder lezen.