Uitgaan in Maastricht

Terrasjes, kroegen en discotheken, ga ook uit in Maastricht!Avondje stappen in Maastricht? Om alle cafés in Maastricht te bezoeken heeft u gegarandeerd meer dan één weekend nodig. Zeker als u bedenkt dat buiten het centrum iedere wijk ook nog eigen cafés heeft om te gaan stappen.

Tijdens een bezoek aan Maastricht, zijn er zeker een aantal uitgaanstips die u niet mag missen. Beginnend op het Vrijthof kunt u kiezen tussen bruine cafés en Grand cafés. Wandelend de Platielstraat in, komt u tot aan de Kersenmarkt diverse cafés tegen waar u zich uitstekend zult kunnen vermaken.

Ook aan de andere kant van de Sint Servaasbrug zijn zijn er gezellige uitgaansgelegenheden te vinden. Kortom, uitgaan in Maastricht gaat nooit vervelen!

Vrijthof Platielstraat Over de Sint Servaasbrug

Uitgaan in Maastricht - Cafés Vrijthof

Om uw avondje stappen in Maastricht te beginnen is het een prima idee om even aan een van de terrasjes op het Vrijthof plaats te nemen. En het zal u opvallen dat het levendige nachtleven zich snel naar de omringende straatjes verplaatst.

In Den Ouden Vogelstruys

In Den Ouden Vogelstruys Maastricht Het oudste café in Maastricht, uit 1730, met een prima uitzicht en bereikbaarheid dankzij de locatie aan het Vrijthof. Met een gezellige huiskamersfeer is In Den Ouden Vogelstruys de locatie waar uw avond rustig kan beginnen. Het knusse bruine café is dan ook een fijne [...] In Den Ouden Vogelstruys verder lezen.

Take Five

Uitgaan bij Take Five in Maastricht U vindt Take Five in de Bredestraat in Maastricht, in het verlengde van het Vrijthof. Overdag is het café een plek waar zelfs wordt gewerkt door jonge ondernemers. Maar 's avonds kunt u er uitstekend terecht voor een drankje. Take Five is dan ook een [...] Take Five verder lezen.

Uitgaan in Maastricht - Platielstraat

Ook zonder een uitgestippelde route kan je uitstekend de Platielstraat in wandelen tijdens een avondje stappen. Niet alleen de muziek, maar ook de terrasjes komen u tegemoet en u hoeft zich ook geen zorgen te maken dat het vroeg sluit.

Café Van Bommel

Uitgaan Café Van Bommel in Maastricht Café Van Bommel is één van de populaire cafés in de Platielstraat. Met regelmatig een DJ Marathon om het publiek lekker gaande te houden de hele nacht door. Het café is al twintig jaar een begrip in Maastricht en bekend om de goede sfeer, top [...] Café Van Bommel verder lezen.

Twee Heeren

Uitgaan bij de Twee heeren in Maastricht Café Twee Heeren is regelmatig gevuld met studenten, waarvan een groot deel internationaal. In het weekend wordt het uitgaanspubliek nog eens aangevuld met Maastrichtenaren zelf. De diverse thema avonden zetten ieder een ander drankje in de spotlight, wat vervolgens goed te betalen is! De muziek [...] Twee Heeren verder lezen.

Uitgaan in Maastricht - Over de Sint Servaasbrug

Ook aan de andere kant van de Maas valt nog genoeg te beleven in Maastricht. Ondanks dat hier de massa niet te vinden is, beschikt ook de Wycker Brugstraat en de zijstraten over een gezellig nachtleven.

John Mullins Irish Pub

John Mullins Irish Pub Aan de Wycker Brugsstraat, net over de Maas vindt u aan de linkerkant van de straat de John Mullins Irish Pub met traditioneel Iers eten. Met live muziek en diverse evenementen is dit een aanrader tijdens uw avond uit. En ook de sportliefhebber komt aan [...] John Mullins Irish Pub verder lezen.