Maastricht winkels

Shopping in Maastricht

Maastricht is populair onder winkelend publiek vanwege twee redenen en één daarvan is het uitgebreide aanbod van de diverse winkels verspreid door het centrum van Maastricht.

Omringd door 1450 beschermde monumenten wandelt u vanaf het Centraal Station via de Stationstraat en Wycker Brugstraat richting het centrum, waar u na de Sint Servaasbrug de Rechtstraat oploopt.

Vergezeld van vele toeristen uit België, Duitsland en Frankrijk (en vele andere landen) kunt u nu kiezen uit diverse winkelstraten zoals links de Wolfstraat en rechts de Kleine Straat die al snel overgaat in de Grote Straat.

Wycker Brugstraat Rechtstraat Stokstraat Maastrichter Brugstraat Grote Straat Wolfstraat

Maastricht winkels - Wycker Brugstraat

Winkels Wycker Brugstraat MaastrichtDirect vanaf het station wandelt u de Wycker Brugstraat, een grote en brede straat die tot aan de Sint Servaasbrug doorloopt en waar u alvast in de shopstemming kan komen.

Van koffiewinkels tot delicatessenshops en de eerste kleding- en accessoirewinkels beginnen hun gezicht te vertonen zoals bijvoorbeeld:

Stash Clothing
Simon Levelt
Jewels 4 You
Christine le Duc

Maastricht winkels - Stokstraat

Winkels Stokstraat MaastrichtVoor de exclusieve winkels gaat u na de de Sint Servaasbrug net voor de Maastrichter Burgstraat al links, richting de Stokstraat.

En zoals het een ‘de beste stad van Nederland in 2005’ betaamt, kunt u op iedere hoek van de straat bijkomen op één van de gezellige terrasjes die Maastricht rijk is.

Het Juwelenhuisje
Boetiek Go-in
Galerie Amarna

Maastricht winkels - Maastrichter Brugstraat

Winkels Maastrichter Brugstraat MaastrichtWandelt u rechtdoor na de Sint Servaasbrug, dan wandelt u letterlijk het hart van het winkelcentrum van Maastricht binnen op de Maastrichter Brugstraat.

Aan merkwinkels is hier geen tekort, zo vindt u er:

Hugo Boss Store
Van Lier
McGregor
Lacoste

Maastricht winkels - Kleine straat | Grote Straat | Muntstraat

Winkels Kleine Straat | Muntstraat MaastrichtAan het einde van de Maastrichter Brugstraat kunt rechts in de Kleine straat die overgaat in de Grote straat tot aan het Vrijthof en de Muntstraat tot aan het Marktplein.

Voor een winkellustig publiek goed voorzien van een diversiteit aan winkels zoals:

We
Score
Cool Cat
Holland & Barret

Maastricht winkels - Wolfstraat

Winkels Wolfstraat MaastrichtAls u linksaf slaat na de Maastrichter Burgstraat, wandelt u de Wolfstraat in voor alles van accessoire- tot kledingwinkels.

We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

Esprit
Claire’s
Imago Mode