Kinderuitjes Limburg

Het heuvelachtige landschap in Limburg herbergt naast diverse leuke klautermogelijkheden voor uw kinderen ook een rijkdom aan leerzame en actieve uitjes.

Van het Continium in Kerkrade tot het Natuurhistorisch Museum in Maastricht staan voor u klaar. Ontdek wat Limburg te bieden heeft voor een dagje uit!

Labyrint Drielandenpunt Vaals

Kinderen op internationaal uitje in het Labyrint Drielandenpunt Vaals Het Drielandenpunt in Limburg is waar u met uw kinderen zeker een leuk dagje uit zult beleven. Allereerst natuurlijk vanwege de ervaring van je letterlijk in 3 landen tegelijk bevinden. Iets wat je zeker een keer meegemaakt moet hebben. Daarnaast biedt labyrint (met water spuitende [...] Labyrint Drielandenpunt Vaals verder lezen.

Speeltuin Fort Willem

Met kinderen er op uit naar Speeltuin Fort Willem Griezeltuin, zwembaden, een schijnbaar oneindige hoeveelheid speeltoestellen om op te klauteren, ga naar Fort Willem. Wilt u er zeker van zijn dat uw kinderen zich de hele dag vermaken, dan kunt u met mooi weer voor vrijwel niets naar deze speeltuin in Maastricht. De tientallen [...] Speeltuin Fort Willem verder lezen.

Discovery Museum

Discovery Museum Kerkrade Voor een leerzaam, speels en avontuurlijk uitje begeeft u zich naar het Discovery Museum in Kerkrade! Het grootste museum voor wetenschap en technologie in Zuid-Nederland. Met machines uit het verleden en techniek uit de toekomst. Die u de gelegenheid bieden om zelf te ontdekken welke [...] Discovery Museum verder lezen.

Natuurhistorisch Museum

Natuurhistorisch Museum Maastricht In het Natuurhistorisch Museum in Maastricht is een echt Kindermuseum te bezoeken tijdens een dagje uit. Zoals u op de website kan zien is het een een interactief museum met veel leuke puzzels en speurtochten voor kinderen tussen 8 en 12. Hier kunt u de [...] Natuurhistorisch Museum verder lezen.

Speelpark Klein Zwitserland

Klein Zwitserland zit vol avontuur voor uw kinderen In Speelpark Klein Zwitserland is er voor kinderen van alle leeftijden wat te beleven. Zo is er bijvoorbeeld Kleuterland met een overzichtelijke speeltuin voor de kleintjes, biedt Piratenland de gelegenheid om, al klimmend en klauterend, je eigen avonturen te beleven en bouw je in het [...] Speelpark Klein Zwitserland verder lezen.