Kinderuitjes Limburg

Ook in Limburg zijn met kinderen genoeg leuke dingen te doen. Het heuvelachtige landschap in Limburg herbergt naast diverse leuke klautermogelijkheden ook een rijkdom aan leerzame en actieve uitjes.

Van het Continium in Kerkrade tot het Natuurhistorisch Museum in Maastricht staan de leukste kinderuitjes in Limburg voor u klaar. Ontdek wat de provincie te bieden heeft voor een dagje uit met de kids!

Discovery Museum

Discovery Museum Kerkrade Voor een leerzaam, speels en avontuurlijk uitje begeeft u zich naar het Discovery Museum in Kerkrade! Het grootste museum voor wetenschap en technologie in Zuid-Nederland. Met machines uit het verleden en techniek uit de toekomst. Die u de gelegenheid bieden om zelf te ontdekken welke [...] Discovery Museum verder lezen.

GaiaZOO

GaiaZOO in Kerkrade Een dagje dierentuin in Limburg? Bezoek dan zeker GaiaZoo in Kerkrade! Een bijzondere dierentuin waar u van de savanna tot het regenwoud beleeft. Niet voor niets werd GaiaZoo meerdere malen uitgeroepen tot het Leukste uitje van Nederland. Van indrukwekkende gorilla's tot onverstoorbare neushoorns en snackend [...] GaiaZOO verder lezen.

Labyrint Drielandenpunt Vaals

Kinderen op internationaal uitje in het Labyrint Drielandenpunt Vaals Het labyrint Vaals (met water spuitende muren) is een spannende uitdaging op het hoogste punt in Nederland! Het Drielandenpunt in Limburg is waar u met of zonder kinderen zeker een leuk dagje uit zult beleven. Allereerst natuurlijk vanwege de ervaring van je letterlijk in 3 [...] Labyrint Drielandenpunt Vaals verder lezen.

Natuurhistorisch Museum

Natuurhistorisch Museum Maastricht In het Natuurhistorisch Museum in Maastricht is een echt Kindermuseum te bezoeken tijdens een dagje uit. Zoals u op de website kan zien is het een een interactief museum met veel leuke puzzels en speurtochten voor kinderen tussen 8 en 12. Hier kunt u de [...] Natuurhistorisch Museum verder lezen.

Speelpark Klein Zwitserland

Klein Zwitserland zit vol avontuur voor uw kinderen In Speelpark Klein Zwitserland is er voor kinderen van alle leeftijden wat te beleven. Zo is er bijvoorbeeld Kleuterland met een overzichtelijke speeltuin voor de kleintjes, biedt Piratenland de gelegenheid om, al klimmend en klauterend, je eigen avonturen te beleven en bouw je in het [...] Speelpark Klein Zwitserland verder lezen.

Speeltuin Fort Willem

Met kinderen er op uit naar Speeltuin Fort Willem Ga naar de Speeltuin Fort Willem voor een avontuurlijk uitje in de Griezeltuin, zwembaden en een schijnbaar oneindige hoeveelheid speeltoestellen om op te klauteren. Wilt u er zeker van zijn dat uw kinderen zich de hele dag vermaken? Dan kunt u met mooi weer voor [...] Speeltuin Fort Willem verder lezen.