Uitgaan in Den Haag

Met deze uitgaanstips wordt uitgaan in Den Haag nog leuker!Den Haag heeft naast een mooi klassiek centrum, ook een hoop levendige uitgaansgelegenheden. Van cafés tot Ierse pubs en discotheken, uitgaan is veelal geconcentreerd om en nabij de Hofvijver.

Maakt u een rondje om de Hofvijver beginnend bij de Grote Markt, dan zit de stemming er goed in. Meerdere uitgaansgelegenheden op één plein en een goede sfeer. Verder naar het Buitenhof zult u aan cafés en clubs ook niet tekort komen.

Bij het Buitenhof komt u voor een keuze te staan, rechts naar het Plein of links naar Noordeinde. Het Plein garandeert een avondje stappen in de vorm van clubs en cafés. Bent u meer een kroegtijger, dan is Noordeinde een goed idee.

Daarnaast ligt Den Haag natuurlijk vlak bij Scheveningen waar een groot aantal strandtenten functioneert als bar en discotheek.

Grote Markt Buitenhof Plein Noordeinde Scheveningen Concertlocaties

Uitgaan in Den Haag - Grote Markt

De Grote Markt in Den Haag is letterlijk bezaaid met uitgaansgelegenheden en ook in de omliggende straten komt u aan uw trekken in het nachtleven. Naast de diverse horecagelegenheden is dit gebied ook een uitgaanstip tijdens evenementen.

De Zwarte Ruiter

Uitgaan bij de Zwarte Ruiter in Den Haag Één van de populaire cafés op de Grote Markt in Den Haag is café de Zwarte Ruiter. Gelegen in het midden van de Grote Markt, is dit rock café een leuke locatie waar in het weekend veel jong uitgaanspubliek te vinden is. Met regelmatig live [...] De Zwarte Ruiter verder lezen.

Grote Markt verder lezen

Uitgaan in Den Haag - Buitenhof

Met uitzicht op het Binnenhof kunt u bij één van de diverse horecagelegenheden uitstekend de avond beginnen. En bent u op zoek naar meer muziek en dans, wandelt u zo één van de zijstraten in om te gaan stappen.

Havana

Uitgaan bij Havana in Den Haag Aan het Buitenhof weerklinken tropische klanken in café Havana. De plek waar salsa en andere latin muziek uitgebreid gedraaid worden en u op zondag ook dans workshops kan volgen. Op donderdagavond is het studentenavond, met als belangrijkste voordeel dat u goedkoper van de heerlijke cocktails [...] Havana verder lezen.

Uitgaan in Den Haag - Plein

Achter het Binnenhof in Den Haag treft u het Plein aan. Op en om deze locatie bevinden zich diverse uitgaansgelegenheden waar u tot in de late uurtjes terecht kunt.

D Cuisine

Uitgaan bij D Cuisine in Den Haag Bij D Cuisine (voorheen Danzig) in Den Haag kunt u terecht voor een avondje culinair genieten van de Franse-Aziatische keuken. Gevolgd door lekker stijlvol swingen op de relaxte beats van de DJ’s. Het eerdere feestcafé karakter is bij D Cuisine getransformeerd naar een stijlvolle uitgaansgelegenheid. [...] D Cuisine verder lezen.

De Tijd

Uitgaan bij De Tijd bij Den Haag Door de week is dit café op het plein een Grand Café waar u lekker wat kan eten en 's avonds wat kan gaan drinken. In het weekend wordt het thema voornamelijk 'met de voetjes van de vloer' en valt De Tijd beter te omschrijven [...] De Tijd verder lezen.

Uitgaan in Den Haag - Noordeinde

Nu is Noordeinde waarschijnlijk het bekendst om het paleis en de paleistuin die er zich bevinden. Maar ook in de avonduren is er genoeg te zien en doen in de buurt.

Gezellige live muziek nodigt u in ieder geval uit om een drankje te komen doen.

O’Casey’s

Uitgaan O'Casey's Den Haag Een gezellige ierse pub niet ver van het Paleis Noordeinde. Met twee verdiepingen en regelmatig live optredens. Ook vindt u in O'Casey's de typische beeldschermen waarop live sportwedstrijden gevolgd kunnen worden. Bent u overigens met de ierse St. Patricksday in de buurt, dan is het [...] O’Casey’s verder lezen.
Noordeinde verder lezen

Uitgaan in Den Haag - Scheveningen

Het leuke aan Scheveningen is natuurlijk dat het strand en de zee u eigenlijk automatisch in een soort vakantiestemming brengen. En het is dan ook die stemming die uw avond gegarandeerd gezellig maakt in één van de gezellige uitgaansgelegenheden!

Crazy Pianos

Uitgaan Crazy Pianos Scheveningen Voor life entertainment in Scheveningen, wandel eens naar binnen bij Crazy Pianos. De toetsen zullen namelijk niet onaangeraakt blijven, waardoor de feeststemming er snel in zit. Hier draagt het ruime en warme interieur zeker aan bij, dus komt u eens een verzoeknummer vragen. En mocht [...] Crazy Pianos verder lezen.

Scheveningen verder lezen

Uitgaan in Den Haag - Concertlocaties

Naast de cafés en clubs die u al aan heeft getroffen in het centrum van Den Haag, zijn er ook een groot aantal locaties waar u naar concerten en feesten kunt. Zo is er het Paard van Troje en o.a. het Malieveld.

Paard van Troje

Concerten Paard van Troje Den Haag Dansen doet u in het Paard van Troje, op steenworp afstand van de Grote Markt. Deze concert- en feestlocatie, waar ook vaak culturele evenementen plaats vinden, biedt live muziek en ook dansfeesten. Van Laura Jansen tot The Opposites en van R&B tot Dance. Daarnaast biedt [...] Paard van Troje verder lezen.

Concertlocaties verder lezen