Uitgaan in Den Haag

Met deze uitgaanstips wordt uitgaan in Den Haag nog leuker!Tijdens het uitgaan in Den Haag ontdekt u naast een mooi klassiek centrum ook een hoop levendige uitgaansgelegenheden. Van cafés tot Ierse pubs en discotheken. Het uitgaansleven is veelal geconcentreerd om en nabij de Hofvijver.

Maakt u een rondje om de Hofvijver vanaf de Grote Markt, dan treft u direct meerdere uitgaansgelegenheden op één plein en een goede sfeer. Verder naar het Buitenhof zult u aan cafés en clubs ook niet tekort komen.

U vervolgt u weg rechts naar het Plein of links naar Noordeinde. Het Plein garandeert een avondje stappen in de vorm van clubs en cafés. Bent u meer een kroegtijger, dan is Noordeinde een goed idee.

Grote Markt Buitenhof Plein Noordeinde Scheveningen Concertlocaties

Uitgaan in Den Haag - Grote Markt

De Grote Markt in Den Haag is letterlijk bezaaid met uitgaansgelegenheden. En ook in de omliggende straten komt u tijdens het stappen aan uw trekken. Naast de vele horecagelegenheden is dit uitgaansgebied ook een aanrader dankzij de diverse evenementen die er georganiseerd worden.

De Zwarte Ruiter

De Zwarte Ruiter Één van de populaire cafés op de Grote Markt in Den Haag is café de Zwarte Ruiter. Gelegen in het midden van de Grote Markt, is dit rock café een leuke locatie waar in het weekend veel jong uitgaanspubliek te vinden is. Met regelmatig live [...] De Zwarte Ruiter verder lezen.

Grote Markt verder lezen

Uitgaan in Den Haag - Buitenhof

U kunt uw avondje uit in Den Haag uitstekend bij één van de diverse horecagelegenheden met uitzicht op het Binnenhof. En bent u op zoek naar meer muziek en dans, wandelt u zo één van de zijstraten in om te gaan stappen.

Havana

Uitgaan bij Havana in Den Haag Aan het Buitenhof weerklinken tropische klanken in café Havana. Havana is een gezellig cocktail-restaurant met ongedwongen sfeer midden in het centrum van Den Haag. De plek waar salsa en andere latin muziek uitgebreid gedraaid worden. En u op zondag ook dans workshops kan volgen. Op [...] Havana verder lezen.

Uitgaan in Den Haag - Plein

Achter het Binnenhof in Den Haag treft u het Plein aan. Op en om deze locatie bevinden zich ook diverse uitgaansgelegenheden waar u tot in de late uurtjes terecht kunt.

Danzig

Uitgaan bij Danzig in Den haag Danzig in Den Haag is terug van weggeweest! Na een lange tijd gesloten te zijn geweest is de welbekende Danzig weer terug in een nieuw jasje. Dé plek om te genieten van gezellige hits en een lekker drankje. Met regelmatig thema avonden, van Danzig Donderdag [...] Danzig verder lezen.

De Tijd Bar & Grill

Uitgaan bij De Tijd bij Den Haag Door de week is De Tijd Bar & Grill op het plein in Den Haag een Grand Café waar u lekker wat kan eten en 's avonds wat kan gaan drinken. Op donderdagavond en in het weekend wordt het thema voornamelijk -met de voetjes van [...] De Tijd Bar & Grill verder lezen.

Uitgaan in Den Haag - Noordeinde

Nu is Noordeinde waarschijnlijk het bekendst om het paleis en de paleistuin die er zich bevinden. Maar ook in de avonduren is er genoeg te zien en doen in de buurt. Gezellige live muziek nodigt u in ieder geval uit om een drankje te komen doen.

O’Casey’s

Uitgaan O'Casey's Den Haag O'Casey's is een gezellige Ierse pub niet ver van het Paleis Noordeinde. Met twee verdiepingen en regelmatig live optredens. Ook vindt u in O'Casey's de typische beeldschermen waarop live sportwedstrijden gevolgd kunnen worden. Bent u overigens met de Ierse St. Patricksday in de buurt, dan [...] O’Casey’s verder lezen.
Noordeinde verder lezen

Uitgaan in Den Haag - Scheveningen

Het leuke aan uitgaan in Scheveningen is natuurlijk dat het strand en de zee u eigenlijk automatisch in een vakantiestemming brengen. En het is die stemming die uw avond gegarandeerd gezellig maakt in één van de leuke uitgaansgelegenheden!

Crazy Pianos

Uitgaan Crazy Pianos Scheveningen Wandel eens naar binnen bij Crazy Pianos in Scheveningen voor life entertainment tijdens uw avondje uit! De toetsen zullen namelijk niet onaangeraakt blijven, waardoor de feeststemming er snel in zit. Hier draagt het ruime en warme interieur zeker aan bij. Dus kom ook een verzoeknummer [...] Crazy Pianos verder lezen.

Scheveningen verder lezen

Uitgaan in Den Haag - Concertlocaties

Naast de cafés en clubs die u al aan heeft getroffen in het centrum van Den Haag, zijn er ook een groot aantal locaties waar u naar concerten en feesten kunt. Zo is er het Paard van Troje en o.a. het Malieveld.

Paard

Concerten Paard van Troje Den Haag Dansen doet u in het Paard op steenworp afstand van de Grote Markt in Den Haag. Deze concert- en feestlocatie, waar ook vaak culturele evenementen plaats vinden, biedt o.a. live muziek en dansfeesten. Van Miss Montreal tot De La Soul en van R&B tot Dance. [...] Paard verder lezen.

Concertlocaties verder lezen