Den Haag winkels

Shopping in The Hague

De meeste winkels in Den Haag vindt u logischerwijs in het centrum van de stad. Van grote warenhuizen tot schattige kleine winkeltjes maken uw winkeluitje tot een gezellig avontuur en de gezellige terrasjes in de stad maken het plaatje compleet.

In Den Haag begint shoppen vanaf Centraal Station gezien met een wandeling via de Herengracht (hoofduitgang links) gevolgd door Korte en Lange Poten waarna u de Spuistraat in wandelt.

Evenwijdig aan de Spuistraat (links) loopt de Grote Marktstraat en aan de rechter kant treft u eerst de Passage en vervolgens de Venestraat aan. In het verlengde van Venestraat komt u vervolgens terecht in de Hoogstraat. Het shoppen kan beginnen!

Spuistraat Grote Marktstraat Passage Venestraat Hoogstraat

Den Haag winkels - Vlamingstraat | Spuistraat

Winkels Spuistraat Den Haag De eerste winkelstraat waar u gelijk terecht kunt voor een uitgebreid en divers aanbod is de Spuistraat die over gaat in de Vlamingstraat. Van kledingwinkels tot boekenwinkels, accessoire winkels tot telecomwinkels

Om u een indruk te geven hier enkele winkels die u hier tegen zult komen.

Etos
Perry Sport
Manfield
Belcompany
Vero Moda
Didi
Jack & Jones

Den Haag winkels - Grote Marktstraat

Winkels Grote Marktstraat Den HaagOok evenwijdig aan de Spuistraat is het lekker shoppen in de Grote Marktstraat met het indrukwekkende gebouw van de Bijenkorf. Net zoals in het warenhuis, vindt u in de straat bekende winkels zoals:

Hema
Hunkemöller
Xenos
Peek & Cloppenburg
Lush

Den Haag winkels - Passage

Winkels Passage Den HaagOok bijzonder is het winkelen in een eeuwenoud historisch monument, namelijk de Passage.

Hiervoor neemt u op de Spuistraat de zij-entree. In deze meer dan sfeervolle locatie kunt u onder andere terecht bij:

ICI Paris XL
Mango
The Body Shop
Gerry Weber

Den Haag winkels - Venestraat

Winkels Venestraat Den HaagDe volgende zijstraat van de Spuistraat is vervolgens Venestraat. Hier gaat het aanbod van winkels overheersend naar mode en vindt u o.a. populaire winkels als:

Pieces
Douglas
Esprit
Chasin’