Platielstraat

Ook zonder een uitgestippelde route kan je uitstekend de Platielstraat in wandelen. Niet alleen de muziek, maar ook de terrasjes komen u tegemoet en u hoeft zich ook geen zorgen te maken dat het vroeg sluit.

Twee Heeren

Uitgaan bij de Twee heeren in Maastricht Café Twee Heeren is regelmatig gevuld met studenten, waarvan een groot deel internationaal. In het weekend wordt het uitgaanspubliek nog eens aangevuld met Maastrichtenaren zelf. De diverse thema avonden zetten ieder een ander drankje in de spotlight, wat vervolgens goed te betalen is! De muziek [...] Twee Heeren verder lezen.

Café Van Bommel

Uitgaan Café Van Bommel in Maastricht Een van de populaire cafés in de Platielstraat met regelmatig een DJ Marathon om het publiek lekker gaande te houden de hele nacht door. Dol op dance muziek? Dan kan je hier de hele avond met de voetjes van de vloer. Wie het studentenleven in [...] Café Van Bommel verder lezen.

De Alla

Uitgaan bij De Alla in Maastricht Eigenlijk in de Leliestraat, maar prima te vinden vanuit de Platielstraat is De Alla. Met diverse muzieksoorten, van top 40 tot hiphop en meer. De sfeer is erg goed en is daarmee het antwoord op de vraag waar u heen kan nadat de cafés gesloten [...] De Alla verder lezen.