Stratumseind Eindhoven

Zoals al eerder vermeld, is Stratumseind wel het drukste en daarmee populairste uitgaansgebied in Eindhoven. Zoals u begrijpt is het dan ook wat lastig om alle cafés te beschrijven. Ter inspiratie hebben we enkele van de meest populaire kroegen op een rijtje gezet.

Santiago de Cuba

Uitgaan bij Santiago de Cuba in Eindhoven Santiago de Cuba in Eindhoven is een unieke uitgaansgelegenheid dankzij de swingende klanken, exotische cocktails en het prachtige interieur. Verschillende thema avonden maken gedurende het weekend je avond stappen iedere keer weer anders. Terwijl de dj's er voor waken dat de grootste hits ook de [...] Santiago de Cuba verder lezen.

The Jack

Uitgaan The Jack in Eindhoven The Jack in Eindhoven is dé plek waar u terecht kunt voor een stevig potje gitaren of een lekker speciaal biertje. Ook geniet u er regelmatig van live muziek van over de hele wereld en verschillende activiteiten. Van barbecueën tot speciaalbier middagen en pubquizzen. The [...] The Jack verder lezen.

Café de Looier

Uitgaan Cafe de Looier Eindhoven Café de Looier is een feestcafé van 's avonds laat tot 's ochtends vroeg. En dan hebben we het nog niet over het grootste terras van de straat waar u overdag ook heerlijk een drankje doen. Wat betreft muziek treft u het in Café de [...] Café de Looier verder lezen.

Café Thomas

Cafe Thomas Eindhoven Café Thomas in Eindhoven staat bekend om haar befaamde cocktails en smaakvolle food platters. Het monumentale pand dat in 2018 nog is verbouwd is een echte eye catcher en kenmerkt de zaak enorm. Wekelijks worden er duizenden cocktails uitgeserveerd aan een breed spectrum van gasten. [...] Café Thomas verder lezen.

Tipsy Duck Pub

Tipsy Duck Pub Eindhoven Bij café Tipsy Duck is het uitgaansleven gezellig en divers. Twee pooltafels, dartborden en diverse spelletjes vormen het toneel van wat ook wel de huiskamer van Eindhoven genoemd wordt. In het weekend gaat de muziek iets harder, wordt de feestverlichting aangezet en worden pooltafels aan [...] Tipsy Duck Pub verder lezen.