Stratumseind Eindhoven

Zoals al eerder vermeld, is Stratumseind wel het drukste en daarmee populairste uitgaansgebied in Eindhoven. Zoals u begrijpt is het dan ook wat lastig om alle caf├ęs te beschrijven. Ter inspiratie hebben we enkele uitgaanstips op een rijtje gezet.

Santiago de Cuba

Uitgaan bij Santiago de Cuba in Eindhoven Swingende klanken, exotische cocktails en een prachtig interieur maken Santiago de Cuba tot een unieke uitgaansgelegenheid. Verschillende thema avonden maken gedurende het weekend je avond stappen iedere keer weer anders, terwijl de dj's er voor waken dat de grootste hits ook de revue passeren. Met [...] Santiago de Cuba verder lezen.

The Jack

Uitgaan The Jack in Eindhoven De leukste rock muziek uit de jaren 70/80/90, gecombineerd met een potje poolen, darten en ga zo maar door. Iedere laatste vrijdag staan er diverse live bands op het podium om u te vermaken en ook worden er feesten georganiseerd zoals Rocktober. Een must voor [...] The Jack verder lezen.

Cafe de Looier

Uitgaan Cafe de Looier Eindhoven Feestcafe van 's avonds laat tot 's ochtends vroeg en dan hebben we het nog niet over het grootste terras van de straat waar u overdag ook heerlijk een drankje doen. Wat betreft muziek treft u het in Cafe de Looier, wat u smaak ook [...] Cafe de Looier verder lezen.

Cafe Thomas

Cafe Thomas Eindhoven De combinatie van het klassieke en stijlvolle interieur en de kleurrijke verlichting maken cafe Thomas een super plek om te dansen tijdens een avondje uit. En dan maken de thema avonden van carnaval tot Corona Night, Student Night tot Flugel Weekend van donderdag t/m zondag [...] Cafe Thomas verder lezen.

Tipsy Duck Pub

Tipsy Duck Pub Eindhoven Voor het echte stapwerk gaat in de Tipsy Duck Pub de muziek iets harder en wordt de feestverlichting aangezet. Ook overdag kan je hier al terecht vanaf 12 uur. Even poolen of darten om op gang te komen zullen we maar zeggen. Eenvoudigweg gezellig stappen [...] Tipsy Duck Pub verder lezen.