Markt Eindhoven

Centraal gelegen met vele terrasjes en diverse leuke kroegen, zult u zich op de Markt in Eindhoven ook tijdens een avondje stappen goed vermaken. Begin in één van de eetcafés en neem plaats in een rustig bruin café of laat de dj’s u entertainen in één van de gezellige kroegen.

De Wildeman

De Wildeman Eindhoven Om in de stemming te komen begint u uw avond met een hapje bij De Wildeman op de Eindhovense Markt, een gezellig Grandcafé. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een gezellig avondje op de dansvloer kunt u hier uitstekend terecht. Van Quiz nights [...] De Wildeman verder lezen.

Publiek

Uitgaan Publiek Eindhoven Zowel een eetcafe als een prima uitgaansgelegenheid die tot de late uurtjes (vrijdag en zaterdag tot 4.00 uur) geopend is, dat is Publiek. De huis DJ draait met plezier uw favoriete muziek dus u gaat er hoe dan ook een leuke avond tegemoet! Hou er [...] Publiek verder lezen.

De Vooruitgang

Uitgaan bij De Vooruitgang in Eindhoven Als een superheld met een alter ego, biedt De Vooruitgang zowel een restaurant voor na het shoppen of uw dagje Eindhoven als een leuke uitgaansgelegenheid waar u tot de late uurtjes door kunt gaan. De gezelligheid is zowel binnen met de DJ en de nieuwste [...] De Vooruitgang verder lezen.

Grand Café Centraal

Uitgaan Grand Cafe Centraal in Eindhoven Voor wie het liefst in een bruin cafe een gezellige avond tegemoet gaat, is Centraal een uitstekende gelegenheid. De naam zegt het overigens al, een bijkomend voordeel van Grand Café Centraal is de centrale ligging zodat je voor de rest van je avond stappen niet [...] Grand Café Centraal verder lezen.