Markt Eindhoven

Op de Markt in Eindhoven kunt u zich tijdens een avondje stappen goed vermaken. De Markt is centraal gelegen met vele terrasjes en diverse leuke kroegen. Begin in één van de eetcafés en neem plaats in een rustig bruin café of laat de DJ’s u entertainen in één van de gezellige kroegen.

De Vooruitgang

De Vooruitgang De Vooruitgang in Eindhoven biedt zowel een restaurant voor na het shoppen als een leuke uitgaansgelegenheid waar u tot de late uurtjes door kunt gaan. De gezelligheid is zowel binnen met de DJ en de nieuwste hits als buiten op het verwarmde terras genoeg inspiratie [...] De Vooruitgang verder lezen.

De Wildeman

De Wildeman Eindhoven De Wildeman op de Eindhovense Markt, een gezellig grand café, is een ideale uitgaansgelegenheid om in de stemming te komen. Wanneer u op zoek bent naar een gezellig avondje op de dansvloer kunt u hier uitstekend terecht. Van Quiz nights tot Nightlife, elke dag van [...] De Wildeman verder lezen.

Grand Café Centraal

Uitgaan Grand Cafe Centraal in Eindhoven Voor wie het liefst in een bruin cafe een gezellige avond tegemoet gaat, is Centraal een uitstekende gelegenheid. De naam zegt het overigens al, een bijkomend voordeel van Grand Café Centraal is de centrale ligging zodat je voor de rest van je avond stappen niet [...] Grand Café Centraal verder lezen.

Publiek

Uitgaan Publiek Eindhoven Publiek is zowel een eetcafé als een leuke uitgaansgelegenheid die tot de late uurtjes (vrijdag en zaterdag tot 4.00 uur) geopend is. Een plezierig gevarieerd café op de Markt in Eindhoven. De huis dj draait met plezier uw favoriete muziek dus u gaat er hoe [...] Publiek verder lezen.