Noordeinde Den Haag

Nu is Noordeinde waarschijnlijk het bekendst om het paleis en de paleistuin die er zich bevinden. Maar ook in de avonduren is er genoeg te zien en doen in de buurt.

Gezellige live muziek nodigt u in ieder geval uit om een drankje te komen doen.

O’Casey’s

Uitgaan O'Casey's Den Haag Een gezellige ierse pub niet ver van het Paleis Noordeinde. Met twee verdiepingen en regelmatig live optredens. Ook vindt u in O'Casey's de typische beeldschermen waarop live sportwedstrijden gevolgd kunnen worden. Bent u overigens met de ierse St. Patricksday in de buurt, dan is het [...] O’Casey’s verder lezen.

Café de Steegh

Uitgaan bij Café de Steegh in Den Haag Voorheen nachtcafé De Pijpela is vandaag de dag Café de Steegh met live jazz & blues optredens en een hoop gezelligheid. U kunt hier ook terecht voor een lekkere hap waarna u even een potje kunt darten of achterover kan leunen terwijl de bands de [...] Café de Steegh verder lezen.

Muziekcafé de Paap

Uitgaan in Muziecafe De Paap in Den Haag Gelijk aan de Papestraat vindt u muziekcafé de De Paap. Met diverse live bands van rock tot u zegt het maar. Dit is waar artiesten als Anouk, Kane en Direct voor het eerst naam maakten, dus talent is er in overvloed. Met elke vrijdagavond happy [...] Muziekcafé de Paap verder lezen.