Grote Markt Den Haag

De Grote Markt in Den Haag is letterlijk bezaaid met uitgaansgelegenheden. En ook in de omliggende straten komt u tijdens het stappen aan uw trekken. Naast de vele horecagelegenheden is dit uitgaansgebied ook een aanrader dankzij de diverse evenementen die er georganiseerd worden.

De Zwarte Ruiter

De Zwarte Ruiter Één van de populaire cafés op de Grote Markt in Den Haag is café de Zwarte Ruiter. Gelegen in het midden van de Grote Markt, is dit rock café een leuke locatie waar in het weekend veel jong uitgaanspubliek te vinden is. Met regelmatig live [...] De Zwarte Ruiter verder lezen.

Boterwaag

Boterwaag in Den Haag De Boterwaag is een café en restaurant in Den Haag. Het bevindt zich in een voormalige waag (weeglocatie) en maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De inrichting maakt het dan ook een gezellige locatie om met een groep mensen op stap te gaan. Om [...] Boterwaag verder lezen.

Fiddler

Uitgaan Fiddler in Den Haag Een gezellig plek om een biertje (of meer) te halen is de Fiddler vlakbij de Grote Markt. Met uitstraling van een Engelse pub en een ruim aanbod aan verschillende bieren op tap en uit de fles. Met een eigen brouwerij in huis is de Fiddler [...] Fiddler verder lezen.

Paardcafé

Uitgaan in het Paardcafé in Den Haag Naast het Paard van Troje vindt u ook nog een leuk café, het Paard Café. Voor als u de avond iets rustiger wilt beginnen. Met eigen dj's en diverse activiteiten in de avond. Hoe dan ook staat het Paardcafé er om bekend met regelmaat de [...] Paardcafé verder lezen.