Grote Markt Den Haag

De Grote Markt in Den Haag is letterlijk bezaaid met uitgaansgelegenheden en ook in de omliggende straten komt u aan uw trekken in het nachtleven.

Naast de diverse horecagelegenheden is dit gebied ook een uitgaanstip tijdens evenementen zoals het PopHotSpot Festival.

De Zwarte Ruiter

Uitgaan bij de Zwarte Ruiter in Den Haag Één van de populaire cafés op de Grote Markt in Den Haag is café de Zwarte Ruiter. Gelegen in het midden van de Grote Markt, is dit rock café een leuke locatie waar in het weekend veel jong uitgaanspubliek te vinden is. Met regelmatig live [...] De Zwarte Ruiter verder lezen.

Boterwaag

Uitgaan Boterwaag Den Haag De Boterwaag is een café en restaurant dat zich in een voormalige waag (weeglocatie) bevindt en dat optimaal gebruik heeft gemaakt van de beschikbare ruimte. De inrichting maakt het dan ook een gezellige locatie om met een groep mensen op stap te gaan om bij [...] Boterwaag verder lezen.

Club Seven

Uitgaan in Club Seven in Den Haag Net om de hoek bij de Grote Markt aan de Prinsegracht, wandelt u binnen bij Club Seven. Met iedere vrijdag een themafeest en ook op zaterdag zijn het de twee zalen en de lounge waar de muziek over de speakers schalt. Lekker stappen in een [...] Club Seven verder lezen.

Fiddler

Uitgaan Fiddler in Den Haag Een gezellig plek om een biertje (of meer) te halen is de Fiddler vlakbij de Grote Markt. De uitstraling van een Engelse pub en een ruim aanbod aan verschillende bieren op tap en uit de fles. Met een eigen brouwerij in huis is de Fiddler [...] Fiddler verder lezen.

Paardcafé

Uitgaan in het Paardcafé in Den Haag Naast het Paard van Troje vindt u ook nog een leuk café, het Paard Café, voor als u de avond iets rustiger wilt beginnen. Met eigen dj's en diverse activiteiten in de avond. Hoe dan ook staat het Paardcafé er om bekend met regelmaat de [...] Paardcafé verder lezen.