Karrenstraat Den Bosch

Aan de Karrenstraat kunt u terecht of u nou op zoek bent naar leuke uitgaansgelegenheden of een lekker restaurant. Komt u van de Vismarkt, wandelt u langs een diversiteit aan leuke locaties.

Zomers en Zomers

Zomers & Zomers in Den Bosch De muziek lekker hard en de tent lekker vol dat is Zomers & Zomers in Den Bosch. Met een divers publiek is het er altijd gezellig en op donderdagavond is het tijd voor 70's, 80's en Top 40. U kunt dus lekker meezingen. De bierliefhebbers [...] Zomers en Zomers verder lezen.

Carrousel

Carrousel in Den Bosch Één van de discotheken van Den Bosch is Carrousel. Met een leuk interieur is het hier op vrijdag en zaterdag altijd gezellig druk. Wilt u laat uitgaan, dan kunt u hier zeker terecht. Ook het deur beleid is flexibel, dus veel stapplezier! En of je [...] Carrousel verder lezen.

Ushiwawa

Ushiwawa in Den Bosch Met Cocktails & Dance is al een hoop gezegd over deze hip & trendy uitgaansgelegenheid die sinds 2009 aan de Karrenstraat te vinden is. Maar wat er nog meer te vinden is zijn bijvoorbeeld cocktailworkshops, thema avonden en een feestelijk sfeer. Voor wie houdt van [...] Ushiwawa verder lezen.