Stappen in de Karrenstraat Den Bosch

Aan de Karrenstraat kunt u terecht voor alles van leuke uitgaansgelegenheden tot lekkere restaurants. Komt u van de Vismarkt, dan wandelt u langs een diversiteit aan leuke cafés.

Zomers en Zomers

Zomers & Zomers in Den Bosch De muziek lekker hard en de tent lekker vol dat is Zomers & Zomers in Den Bosch. Dé plek voor een gezellige borrel of feestelijk avondje uit! Met een divers publiek is het er altijd gezellig en op donderdagavond is het tijd voor 70's, 80's [...] Zomers en Zomers verder lezen.

Carrousel

Carrousel in Den Bosch Één van de discotheken van Den Bosch is Carrousel. Met een leuk interieur is het hier op vrijdag en zaterdag altijd gezellig druk. Wilt u laat uitgaan, dan kunt u hier zeker terecht. Wilt u feesten, dansen, borrelen of compleet uit uw dak gaan, dan [...] Carrousel verder lezen.

De Borrelbar

De Borrelbar Voor een gezellig avondje borrelen & dansen kunt u in Den Bosch terecht bij De Borrelbar. De drankjes die op het menu te vinden zijn, zijn o.a. speciaalbieren, shots, gin & tonics en cocktails. En ook voor live sportwedstrijden bent u welkom aan de Karrenstraat. [...] De Borrelbar verder lezen.