Den Bosch winkels

Shopping in Den Bosch

Den Bosch heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke stijging meegemaakt in het aantal cafés en restaurants, dus wilt u bijkomen tijdens het winkelen in Den Bosch, dan is een leuk stekje gegarandeerd. Een dagje winkelen in Den Bosch is zeker een goed idee aangezien er behalve de standaardwinkels ook een groot aantal kleine winkeltjes zijn die unieke producten verkopen.

Komend vanaf het Station wandelt u via de Stationsweg en vervolgens de Visstraat het centrum in en ziet u links en rechts de eerste terrasjes al tevoorschijn komen. Aangekomen bij de Hooge Steenweg wandelt u vervolgens rechts richting de Markt waar o.a. de Hinthamerstraat en de Marktstraat het aanbod aan leuke shops verder vergroten. Shopze!

Hooge Steenweg Markt Hinthamerstraat Marktstraat Vughterstraat

Den Bosch winkels - Hooge Steenweg

Winkels Hooge Steenweg Den BoschNiet veel verder komt u de Hooge Steenweg al tegen, waar u rechts afslaat richting de Markt. Hier komt u al een diversiteit aan winkels tegen van de grotere merken.

Men at Work
Footlocker
Sacha
Jeans Centre
WE Store

Den Bosch winkels - Markt Den Bosch

Winkels Markt Den BoschAangekomen bij de Markt hoeft u zich ook niet te vervelen. Los van de markt zelf die op woensdag, vrijdag en zaterdag diverse producten aanbiedt, is de reeks winkels aan dit centrale punt ook aanzienlijk.

Een greep uit het aanbod bevat o.a.:
HEMA
Siebel
Pearl
The Phone House
Lady Sting

Den Bosch winkels - Hinthamerstraat

Vervolgt u aan de overkant van het plein uw shoptoer dan komt u terecht in de Hinthamerstraat waar u de eerste paar honderd meter ook nog een ruimschoots aanbod aan winkels heeft. Wanneer het voetgangersgebied ophoudt neemt ook de hoevelheid winkels af.

Handig om doorheen te wandelen wanneer u op zoek bent naar o.a:

Go Britain
Superstar
Dixons

Den Bosch winkels - Marktstraat | Arena

Winkels Arena Den BoschWandelt u vanaf de Markt de Markstraat op, is het winkelaanbod ook indrukwekkend. Destemeer aangezien aan het einde van de straat aankomt bij het winkelcentrum de Arena.

Handig om te onthouden als u op zoek bent naar merkproducten. Zo vindt u hier o.a. winkels van

Tommy Hilfiger
Sissy Boy
Bjorn Borg
Jack & Jones
La Place