Markt Den Bosch

Het centrum van het uitgaansleven in Den Bosch is toch de Markt waar u van alle kanten ook weer alle kanten op kunt. Op de Markt zelf en vlak om de hoek kunt u ook terecht voor een drankje en alternatief stappen.

Plein 79

Plein 79 in Den Bosch Plein 79 is een alternatieve uitgaansgelegenheid met betaalbare drankjes en een gezellige sfeer. Gelegen aan de markt en onder de VVV van Den Bosch. Het is verreweg de meest veelzijdige uitgaansplek van de stad. Met wekelijks een grote variatie aan muziek en een geweldige sfeer. [...] Plein 79 verder lezen.

Feestcafé Lalalaa

Feestcafé Lalalaa in Den Bosch Lalalaa is met recht een FEESTcafé te noemen. Een oud bruin café, maar met een iets andere look. Waar u van donderdag tot en met zaterdag compleet uit uw plaat kunt gaan op muziek van nu. Met de discolampen aan het plafond, een donker houten [...] Feestcafé Lalalaa verder lezen.

Jeronimus

Cafe Jeronimus in Den Bosch Vernoemd naar de beroemde Bosschenaar Jeroen Bosch, kunt u bij café Jeronimus op de Markt terecht van 9 uur 's ochtends tot laat in de avond. Een gemoedelijke sfeer maakt het een prima plek voor een drankje en een hapje om uw avond uit in [...] Jeronimus verder lezen.