Markt Den Bosch

Het centrum van het uitgaansleven in Den Bosch is toch de Markt waar u van alle kanten ook weer alle kanten op kunt. Op de Markt zelf en vlak om de hoek kunt u ook terecht voor een drankje en alternatief stappen.

Plein 79

Plein 79 in Den Bosch Alternatieve uitgaansgelegenheid, met betaalbare drankjes en een gezellige sfeer. Plein 79 is gelegen aan de markt en onder de VVV van Den Bosch. Wat betreft muziek, passeren metal en rock zeker de revue en afhankelijk van de avond, wordt er ook meer in het dans [...] Plein 79 verder lezen.

Feestcafé Lalalaa

Feestcafé Lalalaa in Den Bosch Lalalaa is met recht een FEESTcafé te noemen. Met de discolampen aan het plafond, een donkerhouten inrichting en iedere donderdag t/m zaterdag een volle dansvloer. Ook een goede plek voor een betaalbaar diner en geopend tot de vroege uurtjes (4.00) in het weekend. Lekker stappen [...] Feestcafé Lalalaa verder lezen.

Jeronimus

Cafe Jeronimus in Den Bosch Vernoemd naar de beroemde Bosschenaar Jeroen Bosch, kunt u bij dit café op de Markt terecht van 9 uur 's ochtends tot laat in de avond. Een gemoedelijke sfeer maakt het een prima plek voor een drankje en een hapje om uw avond uit in [...] Jeronimus verder lezen.