Musea Eindhoven

Van de moderne geschiedenis van DAF tot de IJzer tijd komt u tegen in musea in Eindhoven. Maak dus van uw uitje een leuk en leerzaam dagje uit!

preHistorisch Dorp

preHistorisch Dorp in Eindhoven In het preHistorisch Dorp (voorheen het Eindhoven Museum) kunt u zich tegoed doet aan reconstructies van dorpen van prehistorie tot aan de late middeleeuwen. Het preHistorisch Dorp ligt in recreatiegebied Genneper Parken, nabij het centrum van Eindhoven en bestaat uit de combinatie van het voormalig Historisch [...] preHistorisch Dorp verder lezen.

DAF Museum

DAF Museum Eindhoven Liefhebbers van auto's zullen niet teleurgesteld worden tijdens een uitje in Eindhoven. In het DAF museum aan de Tongelresestraat zijn namelijk meer dan 120 historische voertuigen te bewonderen die de ontwikkeling van de auto mooi in kaart brengen. Behalve de auto's die van de band [...] DAF Museum verder lezen.

Van Abbemuseum

Van Abbemuseum Eindhoven Ook een populair museum in Eindhoven is het Van Abbemuseum. Ontworpen door Abel Cahen, zijn er in de loop van het jaar diverse exposities van moderne kunst te vinden. In dit museum zijn belangrijke schilderijen uit de 20ste eeuw te vinden van artiesten zoals o.a. [...] Van Abbemuseum verder lezen.