Mariaplaats Utrecht

U kunt het niet missen wanneer u het centrum binnen loopt vanaf het station en het is ook makkelijk te bereiken wanneer u zich al in het centrum van Utrecht bevindt, Mariaplaats. Naast de bowlingbaan zijn er ook diverse leuke cafés te vinden, dus veel stapplezier!

Restaurant Se7en

Restaurant Se7en in Utrecht Op de Mariaplaats treft u ook Restaurant Se7en aan. Betaalbaar eten in een stijlvolle omgeving en rustig de avond beginnen met een drankje. Bij mooi weer kunt u hier lekker achterover gaan zitten op het terras en zijn er voetbalwedstrijden gepland, kom dan hier gezellig samen [...] Restaurant Se7en verder lezen.

Stairway

Uitgaan bij Stairway in Utrecht Het voormalige rockcafé Stairway to heaven is vandaag de dag een hippe dance en lounge club met regelmatig salsa feesten en workshops. Naast salsa biedt de programmering in het weekend alles aan van jungle tot latin en muziek uit de jaren '90. Alles wat de [...] Stairway verder lezen.

Café van Velsen

Uitgaan bij Café van Velsen in Utrecht Gewoon een gezellig bruin café waar je je snel thuis voelt terwijl je lekker bijkletst met vrienden en een drankje aan het doen bent, dat is café van Velsen. Naast de gezelligheid komt u hier ook regelmatig optredens tegen van hippe dj's en doet het [...] Café van Velsen verder lezen.

Jozef

Cafe Jozef, Mariaplaats Utrecht Voorheen Grand café Maria heet vandaag de dag Jozef! Na grondig herinrichting en de introductie van een volledig nieuw concept kunt u hier nu terecht voor alles van ontbijt tot een kopje koffie, lunch tot diner. Daarnaast biedt het in de weekend een ontspannen uitgaansgelegenheid [...] Jozef verder lezen.