Mariaplaats Utrecht

Mariaplaats kunt u niet missen wanneer u het centrum binnen loopt vanaf het station. En is ook makkelijk te bereiken wanneer u zich al in het centrum van Utrecht bevindt. Naast de bowlingbaan zijn er ook diverse leuke cafés te vinden. Dus een ideale plek om uw avond uit in Utrecht te beginnen!

Restaurant Se7en

Restaurant Se7en in Utrecht Op de Mariaplaats treft u ook Restaurant Se7en aan. Betaalbaar eten in een stijlvolle omgeving en rustig de avond beginnen met een drankje. Bij restaurant Seven kunt u heerlijk samen genieten van shared dining gerechten. Zo kunt u samen meerdere combinaties proeven. Bij mooi weer kunt [...] Restaurant Se7en verder lezen.

Jozef

Cafe Jozef, Mariaplaats Utrecht Voorheen Grand café Maria heet vandaag de dag Jozef! Na grondig herinrichting en de introductie van een volledig nieuw concept kunt u hier nu terecht voor alles van ontbijt tot een kopje koffie, lunch tot diner. Daarnaast biedt het in de weekend een ontspannen uitgaansgelegenheid [...] Jozef verder lezen.

Meat & More

Meat & More in Utrecht De naam zegt het al, bij Meat & More kunt u terecht voor een heerlijk bereid stuk vlees om uw avond mee te beginnen. Een restaurant waar u zich al snel thuis voelt terwijl je lekker bij kletst met vrienden en een drankje aan het [...] Meat & More verder lezen.