Poelestraat Groningen

Recht vanaf de Grote Markt loopt u de Poelestraat in waar u links en rechts diverse leuke uitgaansgelegenheden aantreft. Trek in wat lekkers, haal dan even een snack bij één van de grillrooms of pizzeria’s tijdens het stappen.

Bar Players

Uitgaan Bar Players Groningen Voor pub quizzen, gezellige live muziek en een gemoedelijke sfeer begeeft u zich richting Bar Players aan de Poelestraat in Groningen. Een gezellig feestcafé met veel Nederlandstalige muziek afgewisseld met nummers uit de jaren '80. Mocht u denken dat de naam verwijst naar versierders, dat [...] Bar Players verder lezen.

De Negende Cirkel

Uitgaan in De Negende Cirkel in Groningen Café De Negende Cirkel is gelegen aan het Poeleplein in Groningen. En is met acties als 'Piekuur' en 'Nine Crazy Minutes' erg goed afgestemd op het studentenpubliek dat hier en daar graag bezuinigt. Met een lichthouten interieur en kleurrijke versiering een vrolijk café, inclusief terras. [...] De Negende Cirkel verder lezen.

Enzo

Uitgaan Enzo Groningen De Enzo in Groningen is zeer modern ingericht met witte muren en alles redelijk rechtlijnig. Inclusief gouden schilderijlijsten. De muziek in De Enzo beslaat alles van top 40 tot de jaren 80 en 90. Minimum leeftijd is 21. Kom je op donderdag, zorg dan dat [...] Enzo verder lezen.