Poelestraat Groningen

Recht vanaf de Grote Markt loopt u de Poelestraat in waar u links en rechts diverse leuke uitgaansgelegenheden aantreft. Trek in wat lekkers, haal dan even een snack bij één van de grillrooms of pizzeria’s waarna u er weer tegen aan kunt.

Bar Players

Uitgaan Bar Players Groningen Voor pub quizzen, gezellige live muziek en een gemoedelijke sfeer begeeft u zich richting Bar Players aan de Poelestraat in Groningen. Mocht u denken dat de naam verwijst naar versierders, dat is niet het geval! Het gaat hier om een feestcafé waar u onder andere [...] Bar Players verder lezen.

De Negende Cirkel

Uitgaan in De Negende Cirkel in Groningen Café De Negende Cirkel is gelegen aan het Poeleplein en is met acties als 'Piekuur' en 'Nine Crazy Minutes' erg goed afgestemd op het studentenpubliek dat hier en daar graag bezuinigd. Met een lichthouten interieur en kleurrijke versiering een vrolijk café, inclusief terras. Welke dag [...] De Negende Cirkel verder lezen.

Enzo

Uitgaan Enzo Groningen Deze discotheek is zeer modern ingericht met witte muren en alles redelijk rechtlijnig, inclusief gouden schilderijlijsten. De muziek in De Enzo beslaat alles van top 40 tot de jaren 80 en 90. Minimum leeftijd is 21. Kom je op donderdag, zorg dan dat je je [...] Enzo verder lezen.