Kinderuitjes Groningen

Ook in de provincie Groningen snappen ze wat kinderen leuk vinden om te doen! Van strips lezen tot glijden van glijbanen behoren dan ook tot de mogelijkheden.

Lekker de natuur in, de geschiedenis verkennen? Of toch liever met hoge snelheid van de glijbaan? De kinderuitjes in Groningen bieden het allemaal!

Familiepark Nienoord

Familiepark Nienoord in Leek bezoeken Familiepark Nienoord is een zeer uitgebreide buitenspeeltuin met glijbanen, klimtoestellen en zandbakken. Omgeven door prachtige natuur in combinatie met een binnen- en buitenzwembad. Het avontuur lacht u ook tegemoet in de nieuwste aanwinst, namelijk de attractie genaamd Expeditie Nienoord. Vind uw weg door het doolhof, [...] Familiepark Nienoord verder lezen.

Forum Groningen

Groninger Forum Het Forum Groningen is waar u alles van een filmhuis tot een bibliotheek, een Medialab tot Smartlab aantreft tijdens uw dagje Groningen Voor jong en oud zijn er in het Forum Groningen hoe dan ook genoeg leuke dingen om te doen. Zo ontdekt u er [...] Forum Groningen verder lezen.

Stadspark Groningen

Er op uit naar het Stadspark Groningen In het Stadspark in Groningen kunt u even lekker verdwalen in het groen en het drukkere centrum van de stad achter u laten. Met 140 hectare is het namelijk een park van formaat waar u ontspannen kunt genieten van o.a. de vele velden, diverse vijvers [...] Stadspark Groningen verder lezen.

Vesting Bourtange

Vesting Bourtange Het leuke aan vesting Bourtange is dat het nog vrijwel volledig in authentieke stijl bestaat. Van de grachten tot de wallen en gebouwen. Van officiershuizen tot soldatenbarakken en het koetshuis. Zelfs de 350 jaar oude lindebomen die het Marktplein in de vesting omgeven. Letterlijk een [...] Vesting Bourtange verder lezen.

Wonderwereld

Met de kids naar Wonderwereld in Ter Apel Wonderwereld biedt een avontuurlijk uitje in Groningen. Een combinatie van sprookjeswezens, een insectarium, een subtropische kas en een roofvogelshow. Zoveel te ontdekken tijdens een dagje weg! Wandel langs de slapende draken (sssshhht...) naar het magische kasteel en bewonder de demonstraties van de roofvogels waarna uw [...] Wonderwereld verder lezen.

Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehondencentrum Pieterburen Zeehondencentrum Pieterburen is tijdens uw uitstapje naar de provincie Groningen ook een aanrader om te bezoeken. In Pieterburen kunnen zeehonden namelijk praten! De nieuwe expositie “Are you talking to me?” leert u over de taal van de zeehond. Met unieke virtual reality experience en een [...] Zeehondencentrum Pieterburen verder lezen.