Groningen met kinderen

Ook in de provincie Groningen snappen ze wat kinderen leuk vinden om te doen. Van strips lezen tot glijden van glijbanen behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Familiepark Nienoord

Familiepark Nienoord in Leek bezoeken Een zeer uitgebreide buiten speeltuin met glijbanen, klimtoestellen en zandbakken omgeven door prachtige natuur in combinatie met een binnen- en buitenzwembad. Het avontuur lacht u ook tegemoet in de nieuwste aanwinst, namelijk de attractie genaamd Expeditie Nienoord. Vind uw weg door het doolhof, over bruggen [...] Familiepark Nienoord verder lezen.

Stadspark Groningen

Er op uit naar het Stadspark Groningen Bent u er een dagje op uit in Groningen en wilt u de kinderen lekker de ruimte geven om te spelen? Dan is Stadspark Groningen een uitstekende locatie. Ook voor een picknick of om de dieren in de dierenboerderij te bekijken is het park zeker [...] Stadspark Groningen verder lezen.

Nederlands Stripmuseum

Nederlands Stripmuseum Groningen Geopend in 2004 kunnen jong en oud met een voorliefde voor strips terecht in het fantasierijkste museum van Nederland, het Nederlands Stripmuseum in Groningen. Van de avonturen van Donald Duck tot het wel en wee van Jan, Jans en de Kinderen komt voorbij en of [...] Nederlands Stripmuseum verder lezen.

Vesting Bourtange

Vesting Bourtange in Groningen bezoeken met uw kids Het leuke aan vesting Bourtange is dat het nog vrijwel volledig in authentieke stijl bestaat en er diverse activiteiten beschikbaar zijn zoals het ontdekken van de vesting en demonstraties 'kanon schieten'. Wellicht niet voor de jongste bestemd, maar daarna oneindig interessant, vesting Bourtange. Welkom in [...] Vesting Bourtange verder lezen.

Wonderwereld

Met de kids naar Wonderwereld in Ter Apel Wonderwereld biedt een avontuurlijk uitje in Groningen. Een combinatie van sprookjeswezens, een insectarium, een subtropische kas en een roofvogelshow. Zoveel te ontdekken tijdens een dagje weg! Wandel langs de slapende draken (sssshhht...) naar het magische kasteel en bewonder de demonstraties van de roofvogels waarna uw [...] Wonderwereld verder lezen.