Reguliersdwarsstraat Amsterdam

Hartje Amsterdam treffen we het Koningsplein en Reguliersdwarsstraat aan. Gelegen tussen het Leidsplein, het Spui en verbonden aan het Rembrandtplein kunt u het eigenlijk niet missen tijdens een avond stappen.

Over de Reguliersdwarsstraat gesproken, hier bruist het van de gezelligheid. Met name bekend vanwege de homohoreca, maar ook in het algemeen een aanrader dankzij de vele eetgelegenheden, clubs en gezellige sfeer!

Café Herengracht

Café Herengracht in Amsterdam Ok niet echt aan de Reguliersdwarsstraat, maar in het verlengde en zeker een bezoekje waard! Een hip café en tegelijkertijd restaurant. Dat is café Herengracht aan, inderdaad, de Herengracht om de hoek van het Koningsplein. Op de diverse niveaus van het café, kunt u lekker [...] Café Herengracht verder lezen.

SoHo

SoHo Amsterdam Het 2-verdiepingen tellende SoHo zowel voor even een drankje doordeweek als voor stappen in het weekend een aanrader. Het klassieke interieur zou u anders doen vermoeden, maar het kan hier aardig los gaan! Met eigen dansers en een huis dj die de sfeer er altijd [...] SoHo verder lezen.

Club NYX

Club NYX in Amsterdam Op welke verdieping van NYX u zich ook bevindt, het belooft een unieke ervaring te zijn dankzij de diverse muziekstijlen en de eigen sfeer van de verschillende ruimtes. Voorheen was hier de Exit gevestigd, wat nadrukkelijk onder homehoreca viel, maar vandaag de dag is het [...] Club NYX verder lezen.

Jantjes Verjaardag

Jantjes Verjaardag in Amsterdam Studentenprijzen, studenten muziek, studentikoze sfeer, dat is Jantjes Verjaardag! Al jarenlang een populaire bestemming voor het feestzoekende publiek. Met diverse feestavonden en enthousiaste dj's mag dit feestcafe aan de Reguliersdwarsstraat eigenlijk niet op je lijstje missen. Een beetje fout maar wel lekker! Alvast een indruk [...] Jantjes Verjaardag verder lezen.