Reguliersdwarsstraat Amsterdam

Ook uitgaan in de Reguliersdwarsstraat verdient een plekje bovenaan uw lijstje. Hartje Amsterdam is de Reguliersdwarsstraat gelegen tussen het Leidsplein en het Spui en verbonden aan het Rembrandtplein. U kunt het eigenlijk niet missen tijdens een avond stappen.

De Reguliersdwarsstraat is met name bekend vanwege de homohoreca. En is ook in het algemeen een aanrader dankzij de vele eetgelegenheden, clubs en gezellige sfeer. Het bruist er van de gezelligheid!

Café Herengracht

Café Herengracht in Amsterdam Ok niet echt aan de Reguliersdwarsstraat, maar in het verlengde en zeker een bezoekje waard! Een hip café en tegelijkertijd restaurant. Dat is café Herengracht aan, inderdaad, de Herengracht om de hoek van het Koningsplein. Op de diverse niveaus van het café, kunt u lekker [...] Café Herengracht verder lezen.

SoHo

SoHo Amsterdam Het 2-verdiepingen tellende SoHo zowel voor even een drankje doordeweeks als voor stappen in het weekend een aanrader. Het klassieke interieur zou u anders doen vermoeden, maar het kan hier aardig los gaan! Soho Amsterdam is een charmante en bruisende club. Door de vele activiteiten [...] SoHo verder lezen.

Club NYX

Club NYX in Amsterdam Op welke verdieping van NYX in Amsterdam u zich ook bevindt, het belooft een unieke ervaring te zijn. Dit dankzij de diverse muziekstijlen en de eigen sfeer van de verschillende ruimtes. Voorheen was hier de Exit gevestigd, wat nadrukkelijk onder homohoreca viel. Maar vandaag de [...] Club NYX verder lezen.

Jantjes Verjaardag

Jantjes Verjaardag in Amsterdam Studentenprijzen, studenten muziek, studentikoze sfeer, dat is Jantjes Verjaardag! Al jarenlang een populaire bestemming voor het feest zoekende publiek. Met diverse feestavonden en enthousiaste dj's mag dit feestcafé aan de Reguliersdwarsstraat eigenlijk niet op je lijstje missen. Een beetje fout maar wel lekker! Alvast een [...] Jantjes Verjaardag verder lezen.