Kinderuitjes Noord Holland

Nu staan Amsterdam en Haarlem bekent als leuke locaties om te shoppen, maar ook voor een dagje met de kinderen valt er genoeg te beleven.

Behalve de speeltuinen bieden de musea in de regio namelijk ook een diversiteit aan leuke activiteiten van speurtochten tot interactieve tentoonstellingen waarbij uw kinderen gegarandeerd hun ogen uitkijken!

Madame Tussauds

In Madame Tussauds op de foto met beroemdheden. Ondanks dat het er wellicht af en toe iets te druk is voor kinderen, vinden de meesten het een super ervaring om de wassen beelden in Madame Tussauds te bekijken. En ook u zelf vindt het waarschijnlijk ook leuk om Obama eens van dichtbij te [...] Madame Tussauds verder lezen.

NEMO science center

Uw kids kijken hun ogen uit in het NEMO science center in Amsterdam Met kinderen naar Nemo is gegarandeerd een leerzame en leuke ervaring die ze zich nog lang zullen herinneren. Het mooie aan Nemo is namelijk dat er veel activiteiten georganiseerd worden waar de kinderen aan mee kunnen doen, terwijl ze ondertussen interessante dingen leren over wetenschap [...] NEMO science center verder lezen.


Eye Filmmuseum

Eye Filmmuseum Vanaf het Centraal Station ziet u het Eye Filmmuseum al liggen. En geloof ons, u kunt het niet missen dankzij de unieke vorm en locatie pal aan het water in Amsterdam Noord! Voor filmliefhebbers is dit museum the place to be met een omvangrijke collectie [...] Eye Filmmuseum verder lezen.

Linnaeushof Bennebroek

Linnaeushof Bennebroek voor de grootste speeltuin van Europa! De grootste speeltuin van Europa is natuurlijk het ultieme uitje met uw kids en hier kunt u dan ook gerust een geheel dagje weg van maken! Van de zweefmolens tot de monorail, van de waterfietsen tot de botsauto's, er zijn gewoon zoveel leuke dingen te [...] Linnaeushof Bennebroek verder lezen.

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Met kinderen naar het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid Met een collectie vol films, radio- en tv programma's van Nederlandse bodem is een uitstapje naar het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum voor jong en oud een belevenis! Daarnaast zijn er ook een hoop apparaten en bijvoorbeeld kostuums en decors te bewonderen [...] Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid verder lezen.

Speeltuin Amstelpark

Bezoek Speeltuin Amstelpark samen met uw kids in Amsterdam Speciaal voor de kleinsten is er ook een leuke speeltuin in Amsterdam beschikbaar! Te midden van een heerlijke groene omgeving lekker actief bezig. Van botsbootjes tot klimrekken en een kinderboerderij, u vindt het allemaal in Speeltuin Amstelpark! Entree gratis. Het park zelf is ook een [...] Speeltuin Amstelpark verder lezen.