Kinderuitjes Noord Holland

Leuk uitjes met kinderen zijn er in overvloed in Noord-Holland. Zoals Amsterdam en Haarlem! Bekend als leuke locaties om te shoppen, valt er ook voor een dagje met de kinderen genoeg te beleven.

Naast de speeltuinen bieden de musea in de regio namelijk ook een diversiteit aan leuke activiteiten. Van speurtochten tot interactieve tentoonstellingen waarbij uw kinderen gegarandeerd hun ogen uitkijken! Kinderuitjes in overvloed in Noord Holland!

Dierentuin Artis

Dierentuin Artis in Amsterdam Voor zowel kinderen als volwassenen is Dierentuin Artis in Amsterdam een aanrader. Het getrompetter van olifanten, de schrille klanken van een vogel die overvliegt en het geplons van zeehonden die het erg naar hun zin lijken te hebben. Nieuwe spannende indrukken in overvloed tijdens uw [...] Dierentuin Artis verder lezen.

Linnaeushof Bennebroek

Linnaeushof Bennebroek voor de grootste speeltuin van Europa! Wist u dat de Linnaeushof in Bennebroek de grootste speeltuin van Europa is? Het is daarmee dan ook het ultieme uitje met uw kids in Noord-Holland. Met genoeg entertainment om er een heel dagje weg van maken! Van de zweefmolens tot de monorail, van de [...] Linnaeushof Bennebroek verder lezen.

Madame Tussauds

Madame Tussauds in Amsterdam Kom ook in Amsterdam de unieke verzameling wassen beelden in Madame Tussauds bewonderen tijdens uw dagje uit. Een leuk uitje voor jong én oud! Leuk om bijvoorbeeld Obama eens van dichtbij te zien, nietwaar? Een wandeling tussen de beroemdste mensen ter wereld is een fluitje [...] Madame Tussauds verder lezen.

Mediamuseum van Beeld & Geluid

Mediamuseum van Beeld & Geluid In het nieuwe interactieve Mediamuseum van Beeld & Geluid in Hilversum ontdekt u alles over de invloed van media op u én andersom. Tijdens uw museumbezoek ontvangt u in de Mediamuseum app uw spelresultaten en filmpjes die je maakt. Hoe meer u in het museum [...] Mediamuseum van Beeld & Geluid verder lezen.

NEMO Science Museum

Uw kids kijken hun ogen uit in het NEMO science center in Amsterdam Met kinderen naar het NEMO Science Museum is gegarandeerd een leerzame en leuke ervaring die ze zich nog lang zullen herinneren. Het mooie aan Nemo is namelijk dat er veel activiteiten georganiseerd worden waar de kinderen aan mee kunnen doen. Terwijl ze ondertussen interessante dingen [...] NEMO Science Museum verder lezen.

Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen Er op uit met kinderen in Noord-Holland? Bezoek dan zeker Speelpark Oud Valkeveen. Gelegen in een bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Bij het Speelpark Oud Valkeveen ontdekt u o.a. een grote speelweide en een eigen strand. Zit het weer even tegen, dan zijn er [...] Speelpark Oud Valkeveen verder lezen.

Speeltuin Amstelpark

Bezoek Speeltuin Amstelpark samen met uw kids in Amsterdam Speeltuin Amstelpark is beschikbaar speciaal voor de kleinsten in Amsterdam! Lekker actief bezig te midden van een heerlijke groene omgeving! Van botsbootjes tot klimrekken en een kinderboerderij, u vindt het allemaal in Speeltuin Amstelpark! De entree is gratis. Eerst even zien wat er allemaal te [...] Speeltuin Amstelpark verder lezen.