Concertlocaties Amsterdam

Naast het reguliere uitgaansleven zijn er in Amsterdam ook een hoop concerten en optredens te bewonderen op verschillende locaties in de stad. Zowel binnen als buiten het centrum kunt u dus uw favoriete popartiesten bewonderen.

De Melkweg

De Melkweg in Amsterdam Één van de meest populaire locaties voor pop evenementen in Amsterdam is De Melkweg waar tevens films, theater en diverse kunsttentoonstellingen georganiseerd worden. Met op zaterdagavond meerdere muziekstijlen in verschillende zalen, voldoet De Melkweg gegarandeerd uw smaak. Video De Melkweg De Melkweg verder lezen.

AFAS Live

AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam Van musicals tot stand-up comedy en concerten van wereldbekende artiesten treft u aan bij AFAS Live naast de Amsterdam Arena. De jaarlijks meer dan een half miljoen bezoekers kunnen dankzij de ligging makkelijk op de locatie terecht via alle vormen van vervoer en genieten van [...] AFAS Live verder lezen.

Concertgebouw Amsterdam

Concertgebouw in Amsterdam Het Concertgebouw in Amsterdam is waar u met regelmaat bijzondere concerten kunt komen beluisteren van modern tot kamermuziek, jazz tot kinderconcerten. Het gebouw dat al meer dan 125 jaar bestaat, is vandaag de dag één van de unieke en herkenbare werken die het Museumplein haar [...] Concertgebouw Amsterdam verder lezen.

Paradiso

Paradiso in Amsterdam Sla de agenda er maar op na en je zal zien dat er in Paradiso in Amsterdam iedere dag van de week wel wat te beleven valt. Dit voormalige kerkgebouw is al sinds 1968 de plek voor jongeren, publiek en artiesten uitgegroeid tot poppodium en [...] Paradiso verder lezen.