Concertlocaties Amsterdam

Naast het reguliere uitgaansleven zijn er in Amsterdam ook een hoop concerten en optredens te bewonderen op verschillende locaties in de stad. Zowel binnen als buiten het centrum kunt u dus uw favoriete popartiesten bewonderen.

Paradiso

Paradiso in Amsterdam Sla de agenda er maar op na en je zal zien dat er in Paradiso in Amsterdam iedere dag van de week wel wat te beleven valt. Dit voormalige kerkgebouw is al sinds 1968 de plek voor jongeren, publiek en artiesten uitgegroeid tot poppodium en [...] Paradiso verder lezen.

AFAS Live

AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam Van musicals tot stand-up comedy en concerten van wereldbekende artiesten treft u aan bij AFAS Live naast de Amsterdam Arena. De jaarlijks meer dan een half miljoen bezoekers kunnen dankzij de ligging makkelijk op de locatie terecht via alle vormen van vervoer en genieten van [...] AFAS Live verder lezen.

Concertgebouw Amsterdam

Concertgebouw in Amsterdam Kom naar het Concertgebouw in Amsterdam voor de meest bijzondere concerten. Van modern tot kamermuziek, jazz tot kinderconcerten. Het gebouw bestaat al meer dan 125 jaar en is vandaag de dag één van de unieke en herkenbare werken die het Museumplein haar charme geven. Behalve [...] Concertgebouw Amsterdam verder lezen.