Vakantiebeurs

Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs in de Jaarbeurs heeft net als de Huishoudbeurs in Amsterdam inmiddels ook landelijke bekendheid verworven. Tijdens deze 4 daagse beurs in Utrecht kunt u dan ook op ontdekking tussen vrijwel alle vakantiemogelijkheden die er te vinden zijn.

Van proeverij tot workshop, dans tot presentatie, de Vakantiebeurs is waar je het allemaal beleeft dit voorjaar. En dan hebben we de reizen zelf nog niet eens genoemd!

De reizen waar u alles over te weten komt van experts die zelf de leukste tips voor lekker eten, de mooiste bezienswaardigheden en leuke hotelletjes maar al te graag met u delen.

De beurs is opgedeeld in de verschillende werelddelen met handige themaroutes. Van o.a. kids reizen tot fiets en wandel, solo en wijn zodat u uw ideale vakantie nog makkelijker kan ontdekken.

Video Vakantiebeurs

U kunt een bezoekje aan de Vakantiebeurs zien als een mini wereldreis. Alleen dan wandelt u deze keer binnen minuten van Europa naar Amerika en staat u slechts tientallen meters verder het natuurschoon van Australië te bewonderen.

Op de beurs zelf zijn ook genoeg activiteiten. Wat dacht u van alvast letterlijk proeven van wat de wereld aan culinaire hoogstandjes te bieden heeft? Leuke quizzen en prijsvragen maken het plaatje compleet. Misschien wint u uw volgende vakantie wel ter plekke!

Data Vakantiebeurs 2024
donderdag 11 januari t/m zondag 14 januari
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van Vakantiebeurs in januari 2024.

Adres
, Utrecht


Officiële website van Vakantiebeurs