Vakantiebeurs

Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht

Net als de Huishoudbeurs in Amsterdam heeft de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs inmiddels ook landelijke bekendheid verworven. Tijdens deze 5 daagse beurs in Utrecht kunt u dan ook op ontdekking tussen vrijwel alle vakantiemogelijkheden die er te vinden zijn.

Van proeverij tot workshop, dans tot presentatie, de Vakantiebeurs is waar je het allemaal beleeft dit voorjaar. En dan hebben we de reizen zelf nog niet eens genoemd!

De reizen waar u alles over te weten komt van experts die zelf de leukste tips voor lekker eten, de mooiste bezienswaardigheden en leuke hotelletjes maar al te graag met u delen.

De beurs is opgedeeld in verschillende themawerelden, van o.a. avontuurlijke reizen tot stedentrips, familievakanties en cruises zodat u uw ideale vakantie nog makkelijker kan ontdekken. Voor wie er graag actief op uit gaat, zijn er ook thema paviljoens met o.a. vrijwilligersreizen, fotografiereizen en treinreizen.

U kunt een bezoekje aan de beurs zien als een mini wereldreis. Alleen dan wandelt u deze keer binnen minuten van Europa naar Amerika en staat u slechts tientallen meters verder het natuurschoon van Australiƫ te bewonderen.

Op de beurs zelf zijn ook genoeg activiteiten. Wat dacht u van alvast letterlijk proeven van wat de wereld aan culinaire hoogstandjes te bieden heeft? Leuke quizzen en prijsvragen maken het plaatje compleet. Misschien wint u uw volgende vakantie wel ter plekke!

Video VakantiebeursData Vakantiebeurs 2019
donderdag 10 januari t/m zondag 13 januari
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van Vakantiebeurs in januari 2019.

Adres
, Utrecht


Officiƫle website van Vakantiebeurs