Huishoudbeurs

Huishoudbeurs

Ook dit voorjaar is de Huishoudbeurs in de Rai in Amsterdam the place to be voor een gezellig uitje met vrienden en familie. Lekker een dagje uit om verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken te proeven en te winkelen tussen de vele unieke producten.

Mode, vrije tijd, wonen en culinair zijn nog maar enkele van de thema’s die u in de vele hallen tegen zult komen. Wat dacht u van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers en koken als een pro? Krijg inzicht in hoe u van uw huis een echt thuis maakt, hoor alles over de nieuwste reistrends en ga los in verschillende sportieve poses. Op de Huishoudbeurs kan het allemaal!

Spot goede deals en laat u verwonderen door gadgets en nieuwe producten. Van comfort food tot vegetarische alternatieven, worden geserveerd met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. En uiteraard heel veel entertainment! Kom ook genieten tijdens uw dagje Amsterdam!

Video Huishoudbeurs

De openingstijden van de Huishoudbeurs zijn zaterdag t/m woensdag van 11.00 tot 18.00. Op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 21.00.

Data Huishoudbeurs 2023
zaterdag 18 februari t/m vrijdag 24 februari
11:00 - 18:00
Zet in uw agenda

Adres
, Amsterdam

Plan uw route


Officiële website van Huishoudbeurs

Deel uw ervaring met Huishoudbeurs hieronder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.