Zuiderpark

Zuiderpark in Den Haag

In het Zuiderpark maakt u tijdens uw uitje in Den Haag een unieke wandeling langs o.a. de vele beelden die in het park zijn geplaatst. De kleurrijke en gevarieerde verzameling maakt dat u op bijna iedere hoek wel even weg kunt dromen.

Enerzijds staan de beelden er omdat er in Den Haag zelf geen ruimte meer was. Anderzijds zijn er beelden speciaal voor het park gemaakt. Bekijk dus zeker eens de Beeldenroute tijdens uw bezoek.

Zuiderpark voor jong en oud

Ook de bloementuin, een grote vijver en Stadsboerderij de Herweijerhoeve maken een bezoekje de moeite waard. Zo kunt u o.a. de dieren aaien en hebben ze een speeltuin klaar staan voor de kinderen. Voor de kinderen is er verder Natuurspeelplaats Zuiderpret te vinden. Voor alles van boomhutten tot watervalletjes, verstoppertje tot klauterplezier een aanrader!

Video Zuiderpark in Den Haag

Wist u trouwens dat het Zuiderpark ook de locatie is voor evenementen zoals Parkpop? Eerder vormde het ook het toneel voor o.a. The Hague African Festival. Nog meer redenen voor een leuk uitstapje naar het Zuiderpark!


Adres Zuiderpark
Zuiderpark
Den HaagPlan uw route


Officiële website van Zuiderpark

Evenementen agenda Zuiderpark

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.

  • Deel uw ervaring met Zuiderpark hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *