Stadswandelpark

Stadswandelpark Eindhoven

Voor een lekkere wandeling, een sportief uitje en ook gewoon om lekker te relaxen kunt u in Eindhoven uitstekend terecht in het Stadswandelpark.

Even voorbij het centrum bent u er hier namelijk even helemaal tussen uit. Omringd door bomen wandelt u langs het water, staat u af en toe even stil bij één van de vele beelden en leunt u lekker achterover op het gras op een zonnige dag.

De tientallen abstracte beelden zijn o.a. het resultaat van een beeldenexpositie die in 1982 in het park gehouden werd en daarna zijn blijven staan. Deze en de daarna volgende beelden hebben het Stadswandelpark uiteindelijk tot het beeldenpark van vandaag de dag.

Video Stadswandelpark

Wat u ook in het park aantreft is het Dr. A.F. Philips Observatorium. Wandel zeker even binnen en laat u verrassen door een fascinerend kijkje in de sterrenhemel.

Tot slot is het Stadswandelpark ook de locatie voor diverse leuke evenementen. Van de Vrijmarkt op Koningsdag tot Eindhoven Culinair verwelkomen bijvoorbeeld jaarlijks honderden mensen in het park. Kom ook van de ruimte en rust genieten tijdens uw uitje in Eindhoven!


Adres Stadswandelpark
Looiakkers
EindhovenPlan uw route


Officiële website van Stadswandelpark

Evenementen agenda Stadswandelpark

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.
  • Deel uw ervaring met Stadswandelpark hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.