Stadspark Groningen

Er op uit naar het Stadspark Groningen

In het Stadspark in Groningen kunt u even lekker verdwalen in het groen en het drukkere centrum van de stad achter u laten.

Met 140 hectare is het namelijk een park van formaat waar u ontspannen kunt genieten van o.a. de vele velden, diverse vijvers en beekjes. Niet zo gek dat het ook onder hardlopers en bootcampers een populaire locatie is.

Behalve actief bezig zijn, kunt u in het park ook terecht voor een uitje met de kinderen bij de kinderboerderij. Schattige pony’s, geitjes en nog veel meer aaibare dieren staan er voor u klaar. Met om de hoek ook nog eens een leuke speeltuin inclusief glijbaan, schommels en eindeloze klautermogelijkheden.

Video Stadspark Groningen

In de zomermaanden komen er in het Stadspark regelmatig leuke evenementen voorbij, waaronder natuurlijk het Bevrijdingsfestival en het Kingsland Festival. Ook het Rapalje Zomerfolk Festival is zeker een bezoekje waard.

En zin in een hapje of een drankje? Schuif dan gezellig aan bij het Stadsparkpaviljoen! U leest het al, voor een ontspannen middagje er tussen uit is het Stadspark in Groningen zeker een aanrader!


Adres Stadspark Groningen
Concourslaan 1
Groningen
9727 KCPlan uw route


Officiële website van Stadspark Groningen

Evenementen agenda Stadspark Groningen


Deel uw ervaring met Stadspark Groningen hieronder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *