Philips de Jongh Wandelpark

Philips de Jongh Wandelpark

Een populair stadspark in Eindhoven is ook het Philips de Jongh Wandelpark. Het park dat in 1920 door de familie Philips aan de gemeente Eindhoven schonken, vormt tegenwoordig een populaire locatie om lekker te wandelen, zonnebaden en te genieten van één van de diverse evenementen die er jaarlijks georganiseerd worden.

Zo treft u op de agenda van het Philips de Jongh park o.a. Happy Sunday Fest en het Hidden Garden Festival aan. Beide festivals bieden een leuke gelegenheid om in het park lekker met de voetjes van de vloer te komen.

Daarnaast trekt ook het foodtruck festival Foodstock een grote hoeveelheid bezoekers naar het park met een combinatie van zowel muziek als lekker eten. Gezelligheid in de buitenlucht!

Tot slot vormt het Philips de Jongh Park met al dat groen ook regelmatig het toneel voor sportieve activiteiten. Van Yoga in het park tot de boslopen van de PSV-selectie en een deel van de route van de Ladiesrun Eindhoven passeren er de revue. Wat uw plannen ook zijn, een dagje in het park wordt zeker genieten.


Adres Philips de Jongh Wandelpark
Philips de Jongh Wandelpark
EindhovenPlan uw route


Officiële website van Philips de Jongh Wandelpark

Evenementen agenda Philips de Jongh Wandelpark

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.
  • Deel uw ervaring met Philips de Jongh Wandelpark hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *