NEMO Science Museum

Uw kids kijken hun ogen uit in het NEMO science center in Amsterdam

Met kinderen naar het NEMO Science Museum is gegarandeerd een leerzame en leuke ervaring die ze zich nog lang zullen herinneren.

Het mooie aan Nemo is namelijk dat er veel activiteiten georganiseerd worden waar de kinderen aan mee kunnen doen. Terwijl ze ondertussen interessante dingen leren over wetenschap en technologie.

Op de 5 verschillende verdiepingen van het bijzondere groene gebouw nabij het Centraal Station van Amsterdam vindt u dan ook alles van tentoonstellingen tot films en workshops. Alles bedoelt om van te leren op de leukste manier mogelijk, namelijk door het zelf te doen!

Video NEMO Science Museum, Amsterdam

Van een ontdekkingsreis door het heelal tot scheikundige proefjes, thuis de wereld om je heen ontdekken tot Nederland beschermen voor het water. Wat is er nou een leukere manier om te leren dan door zelf je handen uit de mouwen te steken? Veel speel- en ontdekplezier gewenst!

De openingstijden van Nemo Amsterdam zijn dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Tijdens schoolvakanties en op feestdagen ook op maandag.


Adres NEMO Science Museum
Oosterdok 2
Amsterdam
1011 VXPlan uw route


Officiële website van NEMO Science Museum

Evenementen agenda NEMO Science Museum

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.

  • Deel uw ervaring met NEMO Science Museum hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *