Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Ontdek de mooie, spannende, rare en unieke verzameling van het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam tijdens een uitje dat gegarandeerd op een beestenboel uitloopt.

Dit bijzondere museum in het Museumpark in Rotterdam is namelijk waar u alles schelpen tot vogels, weekdieren tot insecten, zoogdierskeletten tot fossielen ontdekt! Niet voor niets met het motto -een doodleuk museum dat blijft verbazen-.

Foto’s Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Zo zijn er bijvoorbeeld de Uitslovers. Van de grootste muil tot de langste nek. Kortom, dieren die zich op een opvallende manier hebben aangepast om te overleven. En ook de tentoonstelling Pure Veerkracht is een aanrader. Hier ontdekt u hoe ook de stad zelf onderdeel van de natuur is. Hoe dieren en planten zich ook in deze omgeving ontwikkelen, aanpassen en succesvol overleven. Een leuke rondleiding maakt deze ook voor kinderen erg leuk.

En over kinderen gesproken, die gaan zich geen seconde vervelen in het Natuurhistorisch Museum. Met activiteiten waaronder speurtochten voor alle leeftijden, een Natuurspreekuur op woensdagmiddag en een Audiotour zijn ze uren zoet!


Adres Natuurhistorisch Museum Rotterdam
Westzeedijk 345
Rotterdam
3015 AAPlan uw route


Officiële website van Natuurhistorisch Museum Rotterdam

Evenementen agenda Natuurhistorisch Museum Rotterdam

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.

  • Deel uw ervaring met Natuurhistorisch Museum Rotterdam hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *