Museon

Museon in Den Haag

Een uitje naar het Museon in Den Haag belooft van begin tot eind een leerzame, interactieve en intrigerende belevenis te zijn. En dat is precies het doel van het Museon: om mensen te inspireren de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen.

Dit doet het om te beginnen met behulp van thema zalen. Deze variëren van Romeinen achter de duinen tot Vulkanen en aardbevingen, Kind in Oorlog tot Al-Arab. Met zo’n breed scala aan onderwerpen kan het eigenlijk niet anders dat er ook voor u en uw kinderen iets leuks tussen zit.

Video Museon in Den Haag

En alsof dat niet genoeg is, bieden de tijdelijk tentoonstelling nog een extra verdieping. Denk hierbij aan onderwerpen als Reizen in de Ruimte en Masters of Photography.

Aanvullend op de vast collectie en de tijdelijke tentoonstellingen, vindt u verder een hoop leuke activiteiten op het programma van het Museon. Zelf een ruimte voertuig bouwen, een Scienceshow over alles dat maar met de ruimte te maken heeft en spannende experimenten om aan mee te doen. Klinkt als een leuk uitje toch?


Adres Museon
Stadhouderslaan 37
Den Haag
2517 HVPlan uw route


Officiële website van Museon

Evenementen agenda Museon

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.
  • Deel uw ervaring met Museon hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *