Museon-Omniversum

Museon in Den Haag

Een uitje naar Museon-Omniversum in Den Haag belooft van begin tot eind een leerzame, interactieve en intrigerende belevenis te zijn. En dat is precies het doel van het Museon-Omniversum: om mensen te inspireren de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen.

Met de fusie van het Museon en het Omniversum in One Planet heeft de organisatie zich als doel gesteld om hét impactcentrum van duurzame ontwikkeling te worden.

Dit doet het om te beginnen met behulp van thema zalen. Deze variëren van Romeinen achter de duinen tot Vulkanen en aardbevingen, Kind in Oorlog tot Recht & vrede. One Planet laat zien hoe prachtig onze aarde is. En welke oplossingen er zijn om van de wereld een betere plek te maken.

Video Museon-Omniversum in Den Haag

Aanvullend op de vast collectie en de tijdelijke tentoonstellingen, vindt u verder een hoop leuke activiteiten op het programma van One Planet. Tover versleten kleding om tot jouw unieke stijl in het Fashion Lab. Of doneer je adem in de Algenbar en maak een algenshake in het Future Food Lab. U ontdekt het bij One Planet!


Adres Museon-Omniversum
Stadhouderslaan 37
Den Haag
2517 HVPlan uw route


Officiële website van Museon-Omniversum

Evenementen agenda Museon-Omniversum

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.

  • Deel uw ervaring met Museon-Omniversum hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *