Kunsthal

Kunsthal Rotterdam

Bezoek De Kunsthal in het Museumpark voor een cultureel avontuur tijdens uw uitstapje in Rotterdam! Dé plek waar oude meesters afgewisseld worden met o.a. innovatief design en hedendaagse kunst.

Ondanks dat de Kunsthal in Rotterdam niet over een eigen collectie beschikt, is de diversiteit aan tentoonstellingen er altijd enorm. Van hedendaagse kunst tot de presentatie van werken van (inter)nationale artiesten passeren er de revue. Wat maakt dat u tijdens uw uitje zomaar van een tentoonstelling over mode in een presentatie unieke set meubelontwerpen kunt belanden.

Foto’s Kunsthal in Rotterdam

Kunsthal LIVE voegt aan dit dynamische karakter ook nog eens leuke evenementen toe. Denk hierbij aan thema weekenden gevuld met activiteiten. Van workshops tot films en interactieve demonstraties.

Tot slot is er ook voor kinderen er in De Kunsthal een hoop te doen. Zo bevat het familie programma verschillende (teken)opdrachten en vragen die prikkelen om de kunst eens met compleet andere ogen te bekijken. Liever zelf aan de slag dan enkel kijken? Wandel dan eens binnen bij het KunsthalLAB. Het leuke aan de activiteiten in het LAB is dat ze passen bij de huidige tentoonstellingen en dus ieder bezoek weer anders zijn.


Adres Kunsthal
Westzeedijk 341
Rotterdam
3015 AAPlan uw route


Officiële website van Kunsthal

Evenementen agenda Kunsthal

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.

  • Deel uw ervaring met Kunsthal hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *