Henri Dunantpark

Henri Dunantpark Eindhoven

Het Henri Dunantpark in het noorden van Eindhoven ligt er al sinds 1972 prachtig bij en u hoeft dan ook niet bang te zijn dat u op de 22 hectare oppervlakte snel uitgekeken bent.

Bij de aanleg van het park werd gestreefd naar ‘een stukje natuur in de stad’ en dat is in ieder geval goed gelukt. Wandel over de slingerende paden langs o.a. vijvers, intieme grasvelden en door de verkoelende bebossing op een lekkere zomerse dag.

Onder de activiteiten in het stadspark valt o.a. de Tai Chi die iedere zondag beoefend wordt en nog een rustgevende activiteit is het vissen dat tot een populaire bezigheid in het park behoort.

Video Henri Dunantpark

Wist u trouwens dat er zich in het park ook één van de twee ANWB Groenpleinen van Nederland bevindt? Een leuke plek om samen af te spreken en te relaxen op één van de lounge banken. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd.

Voor de kinderen beschikt het park over speelpark de Splinter met vele speeltoestellen en een kinderboerderij. Van leren over de moestuin tot zelf een boomhut bouwen, uw kinderen vermaken zich wel! Zelf kunt u hierbij lekker achterover leunen op de picknickweide. Kom ook van het park genieten!


Adres Henri Dunantpark
Henri Dunantpark
EindhovenPlan uw route


Officiële website van Henri Dunantpark

Evenementen agenda Henri Dunantpark

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.

  • Deel uw ervaring met Henri Dunantpark hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *