Genneper Parken

Genneper Parken in Eindhoven

Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuiden van Eindhoven. Het park is een populaire locatie onder wandelaars, mede dankzij de Dommel die het gebied sierlijk doorkruist en bepalend voor het landschap is. Wandelt u ook een rondje mee?

Bent u meer van het zwemmen of misschien zelfs schaatsen? Dan kunt u terecht bij o.a. het zwemcentrum en het ijssportcentrum (in de zomer gesloten).

Video Genneper Parken

Ook de Genneper Hoeve is een populaire bestemming in het park. Een stadsboerderij waar u dagelijks welkom bent om het reilen en zeilen op de boerderij mee te maken. Hierbij horen natuurlijk ook dieren! Neem eens een kijkje in het leven van de roodbonte melkkoeien, kippen en varkens.

Mocht u een leuk historisch uitstapje willen maken, vindt u vlakbij ook het preHistorisch Dorp. Met reconstructies van dorpen van prehistorie tot aan de late middeleeuwen.

Kortom, beleef natuur en cultuur in Eindhoven tijdens een uitje naar Genneper Parken. Even bijkomen van het wandelen doet u tot slot op het terras van Paviljoen Genneper Parken. In 2016 verkozen tot mooiste terras van regio Eindhoven!


Adres Genneper Parken
Genneperweg
EindhovenPlan uw route


Officiële website van Genneper Parken

Evenementen agenda Genneper Parken

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.

  • Deel uw ervaring met Genneper Parken hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *