Escher in het Paleis

Escher in het Paleis in Den Haag

Bij Escher in het Paleis ontdekt u oneindige trappen, schijnbare beweging en andere fantasierijke samenstellingen in overvloed! En maken van het museum eerder een spannende attractie dan een museum in de traditionele zin van het woord.

Vrijwel iedereen, jong en oud, heeft wel eens een werk van M.C. Escher gezien. De onmogelijkheden die zijn schilderijen moeten voorstellen zijn namelijk vaak zo duizelingwekkend dat mensen er niet over uitgepraat raken.

Video Escher in Het Paleis

Ook op de 2de verdieping van Escher in Het Paleis beleeft u een attractie dankzij de interactieve presentatie Kijken als Escher. Met o.a. de Kamer van Escher waar kinderen groter lijken dan hun ouders. En de zaal met Optische Kunst waarin vrijwel alles gezichtsbedrog blijkt te zijn. Een presentatie waar vele bezoekers tijdens hun uitstapje in Den Haag dan ook de leukste en meest bizarre foto’s aan te danken hebben.

Daarnaast biedt het museum ook regelmatig leuke workshops voor zowel kinderen als volwassenen aan, om uw eigen kunstzinnige kant verder te ontwikkelen. Een leuk, interactief uitje dus!

Foto’s Escher in het Paleis


Adres Escher in het Paleis
Lange Voorhout 74
Den Haag
2514 EHPlan uw route


Officiële website van Escher in het Paleis

Evenementen agenda Escher in het Paleis

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.

  • Deel uw ervaring met Escher in het Paleis hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *