MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht in de Jaarbeurs ontdekt u accessoires, reizen, gereedschap, cursussen en natuurlijk veel motoren!

Om maar wat merken te noemen, ziet u er o.a. Ducati, BMW Motorrad, Kawasaki en Harley-Davidson. U kijkt uw ogen uit tijdens het grootste motorevent van Nederland.

Motoren in actie ziet u tijdens uw uitstapje naar de MOTORbeurs in de Stunt Arena. En ook de Wall of Death belooft voor een hoop spektakel te zorgen. Voor de kinderen is er daarnaast een kidsparcours. Kortom een spectaculair dagje uit in Utrecht voor de liefhebber!

Video MOTORbeurs Utrecht

Data MOTORbeurs Utrecht 2024
donderdag 22 februari t/m zondag 25 februari
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van MOTORbeurs Utrecht in februari 2024.

Adres
, Utrecht


Officiële website van MOTORbeurs Utrecht

Ervaringen met MOTORbeurs Utrecht

  1. Motorliefhebber

    Vandaag, sinds een paar jaar, weer eens naar de motorbeurs geweest. Wat een deceptie!! Geen Suzuki, geen Yamaha, geen Harley Davidson.bovendien een wat verder “uitgeklede” beurs. Wel veel heel veel kleding en veel mogelijkheden om wat te eten of te drinken. Wel even opletten flesje Cola 4,60, broodje beenham 9,50 met zuurkool 10,00 en een frietje 4,75 (stelletje afzetters)!!!!!!. Na een kleine 4 uurtjes hadden we het wel gezien. Als “toetje” mag je dan nog even 22,00 (tweeentwintig) !!!!! Euro aftikken voor parkeren. Dit was de laatste motorbeurs die ik bezocht heb.

  2. JacqueXS

    Onze verwachtingen zijn bij lange na niet gehaald. Dat begon al bij het onmogelijk kunnen parkeren; het was de vrijdag dat ook 5.000 Oekraïners een bijeenkomst hadden. Dan maar in een woonwijk geparkeerd: 5 uur voor € 37,74! Schreeuwend dure horeca en onlogisch door elkaar geplaatste stands. Niet kunnen vinden wat ik zocht (de nieuwe BSA Goldstar en costum Bikes). Verder lijkt BMW wel het enige motormerk in Nederland. Wel gevonden wat ik niet zocht (reisbureaus en foodtrucks). Toch een nieuwe helm gekocht tegen ‘spectaculaire beursaanbieding’. Bleek op internet € 60,- goedkoper te koop! Verder was de bewegwijzering beroerd. Ik zou eigenlijk niet weten wat ik hier volgend jaar te zoeken heb. Jaarbeurs, ga je best eens doen! Haal de mensen die het vóór Corona organiseerden maar weer terug. We betalen er met z’n allen (te) royaal voor!

Deel uw ervaring met MOTORbeurs Utrecht hieronder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *