Carnaval in Den Bosch

Carnaval in Den Bosch

Van Veurgevelversierwedstrijd tot carnavalsclubs op tournee. Met een carnavalsgeschiedenis die terug gaat tot maar liefst 1444 kunt u er van op aan dat ze in Den Bosch, ook wel Oeteldonk, weten wat feesten is!

Tijdens de drie dagen veranderd Den Bosch dan ook in het dorp Oeteldonk en is iedereen welkom om feest te komen vieren. Het begint al op de zaterdag voor carnaval met overdag leuke activiteiten en tochten voor jong en oud. ’s Avonds is in vrijwel ieder café de gelegenheid om un bietje veur te pruuven.

Foto’s Carnaval in Den Bosch

Tijdens carnaval op zondag heeft u het voor het kiezen. O.a. spectaculaire feesten, intochten en de carnavalsmis. Zeg het maar!

Op carnavalsmaandag is het hoogtepunt van carnaval, namelijk de Grote Optocht. Deze start nadat in de ochtend diverse opstartconcerten hebben plaats gevonden (op o.a. het Herman Moerkerkplein). Ontdek de creativiteit die terug te vinden is in prachtige en leuke loopgroepen, individuele creaties en praalwagens tijdens het oudste evenement van carnaval in Oeteldonk!

Video Carnaval in Den Bosch

Data Carnaval in Den Bosch 2023
zaterdag 18 februari t/m dinsdag 21 februari
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van Carnaval in Den Bosch in februari 2023.

Adres
, Den Bosch


Officiële website van Carnaval in Den Bosch

Deel uw ervaring met Carnaval in Den Bosch hieronder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *