Amsterdam Light Festival

*Dit evenement is afgelast i.v.m. het Coronavirus*
Amsterdam Light Festival

Onderstaand is de beschrijving van eerdere edities. Ondanks dat er dit jaar geen festival georganiseerd wordt, kunt u wel zeven kunstwerken bewonderen. Verspreid over vier verschillende stadsdelen ontdekt u dan ook de werken met als toepasselijk thema “When nature calls”.

*Beschrijving eerdere edities*

Beleef verlichting op de meest bijzondere locaties in Amsterdam tijdens het Amsterdam Light Festival! Ieder jaar krijgen de betrokken artiesten een uitdaging meegegeven om de hoofdstad op een unieke manier te belichten in de vorm van het centrale thema van het festival.

Tijdens eerdere edities kon u als resultaat o.a. de twee enorme bewakers van de Hermitage, typisch Amsterdamse grachtenpanden in een uniek licht en verlichte bruggen bewonderen. Ontdek ook wat het thema dit jaar, Disrupt!, voor unieke schouwspellen tot leven brengt!

Daarnaast kunt u ook bij diverse musea terecht die tijdens het festival activiteiten voor bezoekers organiseren met het thema lichtkunst. Gedurende het hele festival kunt u de rondvaart Water Colors doen door de grachten van de stad waarbij u de unieke lichtkunstwerken vanaf het water kunt bewonderen.

Video Amsterdam Light Festival

Data Amsterdam Light Festival 2019
donderdag 28 november t/m zondag 19 januari
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van Amsterdam Light Festival in november 2019.

Adres
, Amsterdam


Officiële website van Amsterdam Light Festival